Къде във Варна- 7

• 87 176
  • 760
  •   1
Отговори
# 75
Извинямам се ,не видях новата тема  Embarassed

Някой знае ли къде се е преместил магазинът за кожени шапки ,пантофи и др.подобни ,който се намираше в началото на Пискюлиев ?
Днес реших да купя топли домашни обувки от там ,а на негово място имаше м-н за дънки   Confused .

http://www.art93.com/main_bg.html

За "Арт 93" ли става въпрос?

# 76
Здравейте, знаете ли къде мога да купя на изгодна цена от тези хеликоптери с дистанционно които продават в МОЛ Варна на първия етаж и са 50 лева.
Дали някой не ги е виждал някъде по евтино Peace

# 77
Извинямам се ,не видях новата тема  Embarassed

Някой знае ли къде се е преместил магазинът за кожени шапки ,пантофи и др.подобни ,който се намираше в началото на Пискюлиев ?
Днес реших да купя топли домашни обувки от там ,а на негово място имаше м-н за дънки   Confused .

http://www.art93.com/main_bg.html

За "Арт 93" ли става въпрос?
Не ,Арта си е още там ,на отсрещната страна се намираше онзи.

# 78
  • София
Здравейте, знаете ли къде мога да купя на изгодна цена от тези хеликоптери с дистанционно които продават в МОЛ Варна на първия етаж и са 50 лева.
Дали някой не ги е виждал някъде по евтино Peace

градинката на Червения площад като тръгнеш от магазин "Премама" към втори клон на пощата, минаваш кафе LATE, клона на банка (ПИРЕОС май беше) и едно от следващите магазинчета е само за такива неща: хеликоптери, самолети, коли, кораби с дистанционно управление. Немога да ти кажа цените, но ще е по-евтино от МОЛ-а. Peace

# 79
  • Варна
хеликоптерите в пъблик за момента са най евтини имаше от 40 лв нагоре.
А за торта бих препоръчала крамер, винаги при повод поръчвам от там

# 80
От L´Amore (Галя от Галата ) - за големите поводи и Крамер- за "малките" поводи са нашите торти

# 81
  • Варна
Къде са чорапените борси на Колхозния  Embarassed ?
От там взех плътен и черен клин, ако ти върши работа. От един гараж из уличките между Пискюлиев и Владислав, над Градска болница.

# 82
  • Варна
Да ви кажа за чорапените борси на колхозния. Цените определно не се различават от тези по другите магазини ако купуваш на дребно.....

# 83
Момичета помагайте, днес трябва да купя русалка Crazy. В кои магазини има със сигурност, нямам време да обикалям и да търся!

# 84
Момичета помагайте, днес трябва да купя русалка Crazy. В кои магазини има със сигурност, нямам време да обикалям и да търся!
В Метро имаше Ариел,хареса ми,тази която рекламират по дисни канала. В Хиполенд също цена 35 лева.

# 85
  • Варна
И аз да питам: търся за момиче на 1 г. 8 м. бебе, което пишка и пие вода. Без други функции, без батерии евентуално. Нещо по-просто. Вчера търсих, но ми предложиха само сложни кукли за над 3 с по 6-7 функции. И доста скъпи. Аз търся нещо до 20 лв. Да сте виждали?

# 86
В Метро имаше Ариел,хареса ми,тази която рекламират по дисни канала. В Хиполенд също цена 35 лева.
Мерси, днес след работа тичам право в Хиполенд.

# 87
Мерси, днес след работа тичам право в Хиполенд.
Ето тази.
http://www.toytownbg.com/uploads/products_pic/thumb_product_pic1_1198.jpg

# 88
  • гр.Варна
Можете ли да ми кажете къде във Варна правят от кошниците с почрпка-чай,кафе,бонбони и пр,освен в Метро!
Трябват ми спешно!
Благодаря Hug

# 89
На мен ми излезе 70 кинта тортата в Гес, че не беше и хубава. Само за гледане ставаше Simple Smile
Ако е от тия с фондана отгоре нормално... аз много харесвам плодовата им торта по-хубава е от останалите места Simple Smile А от фондановите правят невероятно красиви неща, но за ядене не са много хубави Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт