Къде във Варна- 7

• 87 979
  • 760
  •   1
Отговори
# 435
Не търся от тези посетителските,а удобни и красиви трапезни столове,но където и да обиколя обаждат едни цени,а да вече в образцов дом няма и пукнат магазин.Някой знае ли сега къде се помещават мебели Станков.

# 436
Вторият етаж на Образцов дом ще става Билла и всички магазини от там трябваше да се изнесат до края на 2009г.  Peace
Тез от "Била" какаво полудяха да правят магазинина втори етаж?
И много хитро като спрат ескалаторите .Как да се кача с количката? #Cussing out
ДА,има асансьор ,но извините не ме кефи да обикалям

# 437
Образцов дом  не разполага нито с асансьор нито с ескалатори  Mr. Green

# 438
  • Варна
вие пък, какво толкова ги мислите.

Те не мислят за вас и за детските ви колички, вие сте се размислили за тях  Laughing

Обаче както е тръгнало май ще се промени ситуацията с помещенията, магазини и офиси.

До сега бяха: банка, мобилен оператор, агенция за недвижими имоти, банка, мобилен оператор, агенция за недвижими имоти ит.н.,

сега стана: магазин за хранителни стоки, банка, мобилен оператор, магазин за хранителни стоки, магазин за хранителни стоки, банка, мобилен оператор, магазин за хранителни стоки ит.н.

# 439
хм, ето ти набързо спретната потребителска кошница - храна, комуникации и изплащане на кредити. Липсват само аптеките от общата картинка...
А Станков имат сайт. Гледам, още стои адреса в Образцов дом, но поне софийския телефон и пощата вероятно важат и дават инфо.

# 440
Здравейте момичета, кажете ми във Варна къде се намира магазина на "Дика"? Благодаря.

# 441
Здравейте момичета, кажете ми във Варна къде се намира магазина на "Дика"? Благодаря.
Подлеза на Шипка.До пицария Маестро.Има и една фурна там.

# 442
Много благодаря Simple Smile

# 443
  • York
Правят, правят и накрая един свестен магазин нямат във Варна. Голяма ми е теснотия във всички Били.

# 444
Къде има избор от детски ботушки или боти, че по м-ните на Чаталджа няма нищо.
Сещам се за м-на на Бенковска към Пазара...дайте още няколко идеи, че в този студ не ми се обикаля с малкия звяр. newsm78

# 445
какво стана,намери ли си влагоуловител? Flutter

# 446
Къде има избор от детски ботушки или боти, че по м-ните на Чаталджа няма нищо.
Сещам се за м-на на Бенковска към Пазара...дайте още няколко идеи, че в този студ не ми се обикаля с малкия звяр. newsm78
В Колев и Колев.

# 447
  • варна
 Къде във Варна продават детски обувки ЕССО,  и евентуално имат ли в момента намаление?

# 448
Къде мога да намеря такъв тип шапки за ски

Момичета кажете някой винарси магазин или изба където да продават малки буренца 5- 10л за вино, трябва ми за подарък за юбилей може и гравирани да са, важното е да са здрави и качествени Peace

Последна редакция: пт, 22 яну 2010, 18:01 от Netty

# 449
По бараките на колхозния пазар ги има тия шапки във вскакви разцветки.

Общи условия

Активация на акаунт