Къде във Варна- 7

• 87 199
  • 760
  •   1
Отговори
# 495
  • Варна
Много благодаря!

# 496
  • Варна
Мили,момичета моята дъщеря е на 2г.и 8 мес. и вече два дни обикалям да търся блузка с мечо пух или прасчо,но никъде не намирам.Моля Ви за помощ ,навсякъде ми казват,че вече били демоде и нямало,а аз трябва да намеря,че все пита ако някой знае моля Ви за помощ.Благодаря предварително. Sad

Видях във FOX в мола.

# 497
ох, не е лесна твойта Simple Smile

# 498
  • Варна
Моля за информация, къде спират № 14 и 41 около Метро, сега когато не влизат в ул.Петър Дертлиев? И в двете посоки  Simple Smile

# 499
Много благодаря,за МОЛА,него го оставих за накрая,като и аз сенадявах там да има. Hug

# 500
Момичета къде да продам изгодно злато и сребро.

# 501
  • York
Моля за информация, къде спират № 14 и 41 около Метро, сега когато не влизат в ул.Петър Дертлиев? И в двете посоки  Simple Smile
В посока Владиславово 41 спираше на бензиностанция Ромпетрол. Предполагам, че и 14 спира там, но не съм сигурна. За обратната посока нищо не мога да кажа. Не я ли отвориха тази улица вече? То мина 3 месеца сигурно  ooooh!

Ива1, среброто го изкупуват за стотинки. Просто няма смисъл да го продаваш.

# 502
Aз влизам при вас въпроса, къде във Варна спорни занимания за момченце на 3 г и 3м  Thinking Човека има толкова много енергия, че у нас не го свърта Blush

# 503
Здравейте , момичета ! Да се включа и аз в темата с въпросче. Знаете ли къде мога да си намеря профили за кухненски вратички? Благодаря предварително!

# 504
Къде мога да купя кайма на Тандем..търсих на много места..няма и няма  newsm78 newsm78 Rolling Eyes

# 505
  • Варна
Някой да има идея за евтин хотел, трябва ми почти спешно, за една нощувка на възрастни хора? Ако е и близо до Терапията, би било чудесно, макар че не вярвам да има в този район.

хотел Дубровник също е сравнително близко!

# 506
Някой знае ли дали днес /неделя/ работят магазините по Пюскюлиев за обувки? newsm78  bouquet

# 507
Някой знае ли дали днес /неделя/ работят магазините по Пюскюлиев за обувки? newsm78  bouquet
Повечето магазини работят и в неделя.

# 508
Работят,но до по -рано!
Те и през седмицата са така де!
След 18 ,30 рядко ще видиш работещ или още по гадното е ,което ми се случи веднъж:
Виждам ,че пише до 19 часа .Продавачката пише нещо и я питам да ли работят.Тя ми казва ,че не и преключвала.
Много се дразня .
За какво е работното време тогава?

# 509
къде да купя евтини играчки

Общи условия

Активация на акаунт