Къде във Варна- 7

• 87 139
  • 760
  •   1
Отговори
# 585
Дървени играчки има в маг ДЪРВЕНА КЪЩА ул "Македония" 19
 и в ТОЙТАУН

# 586
  • Варна
Къде им магазини за чаши? Трябват ми сватбени такива, освен около ритуалнта не се сещам на друго място.

Табличка за сервиране така и не намерих, в Метро и Кауфланд няма.

# 587
  • ВАРНА
Питала съм и преди.Да сте виждали някъде антицелулитна кал на Венус?Света обърнах

# 588
Къде им магазини за чаши? Трябват ми сватбени такива, освен около ритуалнта не се сещам на друго място.

Във всеки магазин за кристал също ще ти предложат.. А дано са се усетили да разбутват и комплектите за шампанско/вино..Като търсих преди 7 години (как лети времето) харесах едни и гледам цената е на бройка, не можело цената била на бройка, ама комплекта от 6 чаши се продава. Обясних, че искам за сватбени, а продавачката "Ооо не сте само вие много искат така",  а "защо не ги разделите" питам аз, "Незнам, то те и без това на комплекти трудно вървят" беше култовия отговор  Mr. Green

# 589

В магазин" Домашен рай", на "8ми Приморски", на реда с банките посока Червения площад

# 590
  • ВАРНА
Ритуални чаши видях в едно мъничко магазинче за домашни потреби на Пюскюлиев посока Пазара от лявата страна.В алуминиевите магазинчета преди спирката.

# 591
  • Deutschland/HE
Дървени играчки има в маг ДЪРВЕНА КЪЩА ул "Македония" 19
 и в ТОЙТАУН

"Дървена къща" вече не е на ул. Македония, а на бул. Цар Освободител /където е спирката на №20 на Червения площад, посока Владиславово/

Интересни дървени неща има в магазин "2 жирафа" и в "Дженезис" в МОЛ Варна.

# 592
  • София
ритуални чаши във Варна има на ул. "Братя Миладинови" 144.
Там има и магазин и е складът, от който зареждат повечето магазини във Варна и Сф. Много са мили, нас даже ни вкараха в  склада и избирахме м/у стотици чаши, такова разнообразие. После същите видове ги видяхме с 10лв по скъпи. А, на наши познати от Сф им поръчаха по каталог точно от този магазин Wink

# 593
И тук да питам-къде да отпразнуваме 5-тия рожден ден на сина ми? Искам родителите да са при децата,да има меню за децата и кафе за родителите и анимация,абе всичко освен тортата.Нея ще си я внесем

# 594
И тук да питам-къде да отпразнуваме 5-тия рожден ден на сина ми? Искам родителите да са при децата,да има меню за децата и кафе за родителите и анимация,абе всичко освен тортата.Нея ще си я внесем
Скоро бяхме на р.ден на племнницата ми.Беше в "Бонели".Аниматорите бяха от "Радост и Усмивка".Тортата им я донесоха на място- беше на Галя "Ламор".Всички останахме доволни!

# 595
ритуални чаши във Варна има на ул. "Братя Миладинови" 144.
Там има и магазин и е складът, от който зареждат повечето магазини във Варна и Сф. Много са мили, нас даже ни вкараха в  склада и избирахме м/у стотици чаши, такова разнообразие. После същите видове ги видяхме с 10лв по скъпи. А, на наши познати от Сф им поръчаха по каталог точно от този магазин Wink

И нашите чаши са от там.Има наистина голямо разнообразия и по-ниски цени. Laughing

# 596
  • Варна
Къде има дървени играчки. Трябват ми на Гоки едни пъзели ,но не ми се поръчват по нета.
Дървени играчки има и срещу фестивалният комплекс ,в една бяла барака  Peace

# 597
Питала съм и преди.Да сте виждали някъде антицелулитна кал на Венус?Света обърнах
преди време имах еднократна доза като подарък към един крем...
може да провериш в аптеки Санита или на пазара в гаражите, а също съм
виждала доста продукти от тази марка в Елитис.  
Виж и в този сайт ако решиш да поръчаш по интернет
http://www.kassta.com/index.php?page=shop.product_details&fl … mart&Itemid=8
bouquet

Последна редакция: чт, 11 фев 2010, 11:20 от viliqna82

# 598

На ул.Братя Миладинови,като тръгнеш от Пирин нагоре (покрай магазин Мартинели ли,Айсберг,нещо такова имаше там) има от дясната страна едно барче Дежаву,след него на ъгъла има едно магазинче за стъкло ,имат голям избор на ритуални чаши и то на доста добри цени - производители са  Peace

# 599
Някой знае ли от къде мога да купя PVC топчета(за пълнеж на играчки)?И цена,ако знаете!

Общи условия

Активация на акаунт