Къде във Варна- 7

• 87 086
  • 760
  •   1
Отговори
# 645
Аз миналата година ших плик 160/200 и плата с шева ми излезе 46-48 лва ако не бъркам.
Убиме се цена. Shocked
Преди  около 3 години при тази конфигурация платихме около 70 лв.
Просто исках сега да си избера десен,че в магазина ,от който пазарихме нямаше избор.
Спалнята ни е 200/180 и матрака е по висок и стандартните не винаги стават.
Май пак в това магазинче ще си ходя?
Ще се примеря с цветовете предлагани.
За качестовото мога да кажа ,че е много добро.Магазинчето е едно малко почти срещу  вратите на Образцов дом!

# 646
Moмичета какви са тия цени  Shocked От ларедута това ми излезе 40лв., има описание под снимката http://picasaweb.google.com/dechkova/qeqKIF#5431387835900984402

# 647
Аз миналата година ших плик 160/200 и плата с шева ми излезе 46-48 лва ако не бъркам.
Убиме се цена. Shocked
Преди  около 3 години при тази конфигурация платихме около 70 лв.
Просто исках сега да си избера десен,че в магазина ,от който пазарихме нямаше избор.
Спалнята ни е 200/180 и матрака е по висок и стандартните не винаги стават.
Май пак в това магазинче ще си ходя?
Ще се примеря с цветовете предлагани.
За качестовото мога да кажа ,че е много добро.Магазинчето е едно малко почти срещу  вратите на Образцов дом!

Вали, може ли по-точен адрес на тоя магазин?
Търся бельо за същия размер  матрак.
Снощи гледах в нани.бг комплекти за около 70-80 лв, погледни там какви десени имат, може да си харесаш нещо. 

# 648
Наистина говорите за странни цени. Аз лято поръчвах от магазина (споменат по горе) комплект за 32 лв. Включваше чаршаф 220*240 , калъф за одеяло 220*240 и 2 калъфки за възглавница
Най скъпото беше 56 лв сатенен памук "(мисля че така се казваше).

# 649
Искам да си поръчам да ми ушият олекотени завивки, наичени шалтета, чаршафи от хасе .. Да знаете магазин, където мога да избера плат и където да ми извършат и тези услуги.

Трябваше да продължиш малко по-нагоре по Цар Симеон.Срещу закуските има кинкалерия и избор на хасета.Над магазинчето са и шивачките им.
Искам да си поръчам да ми ушият олекотени завивки, наичени шалтета, чаршафи от хасе .. Да знаете магазин, където мога да избера плат и където да ми извършат и тези услуги.

Трябваше да продължиш малко по-нагоре по Цар Симеон.Срещу закуските има кинкалерия и избор на хасета.Над магазинчето са и шивачките им.
Извинете бихте ли  питали  като ходите  , колко е цената на  по поръчка на долен чаршаф 220/240 ,олекотена 2 бр стандартен размер,2 плика за завивките и  2 калъфки за възглавниците?
Много ще съм благодарна! Hug
А и други мисля ще се заинтересуват! Peace

Вижте точно какво садържа.Завивики и  пликове за тях по 2 бр,чаршаф общ и 2 калъфки за възглавници.
Намира се на ул."Бенковска",срещу Образцов дом,на няма и 50 метра от "Верту"/бивше "Булгари"/ в посока Нептун.

# 650
ухх днес няма да успея да оръшкам и района на колхозния, иначе намерих ранфорсхасе на 7,20 лв и обикновено на 5,50.. Мисля да е ранфорс, остава да си избера и десен. Жената в единия магазин ми препоръча магазина на ул "Г. Живков" 55

В момента трябва да поръчвам, но иначе съм доволна от Ливиа-М, купувам с два плика винаги от Метро 54-64 лв в зависимост от десена

# 651
Има едно малко магазинче само за хасета, доста голямо разнообразие имат и са български и турскиот луксозните. Шият на място. Намира се зад Галатея, уличката на която спират автобуси има и паркинг зад Бизнес хотела, ако ме разбрахте де Wink Улица ""Русе'' май беше.

# 652
  • Варна
Някой знае ли от къде мога да намеря играта Twister? И дали има различни видове? Предварително благодаря   bouquet

# 653
  • Deutschland/HE
Вчера я гледах в Публик-а, виждала съм я и в Бонжура

Някой знае ли от къде мога да намеря играта Twister? И дали има различни видове? Предварително благодаря   bouquet

# 654
в Public, Toy Town

# 655
Едни мои познати са купили тази игра от Пикадили център за Нова Година, струваше около 46 лв(ако не се бъркам). Може да има там все още

# 656
Къде в района на Колхозния пазар ,Автогарата или Тракия работи свестен обущар? Става въпрос за смяна на капачки на токчета.Преди време един така беше изрязал капачките,че докато ги изрязвал, издялкал и тока Sick Питам за някой по-внимателен

# 657
Аз в този район така и не можах да намеря свестен обущар. Капачките си сменям при един, който се намира на ул."Пирин", в отсечката между "Сливница" и "Цар Освободител".

# 658
Къде има Аптека заредна добре с билки-Билкова аптека??

# 659
Аз в този район така и не можах да намеря свестен обущар. Капачките си сменям при един, който се намира на ул."Пирин", в отсечката между "Сливница" и "Цар Освободител".

С две ръце.Бях разказала играта не само на капачките ами и на токчетата.Така ми ги направи като нови  Peace

Общи условия

Активация на акаунт