Къде във Варна- 7

• 87 067
  • 760
  •   1
Отговори
# 705
Някой да знае в елитис има ли празни стъклени шишенца като рефанските или къде другаде днес мога да купя?

# 706
  • Варна
В Пфое Мол има Рефан и там ги има.

А аз искам да питам някои знае ли от къде мога да си купя хубав бански. Търсих в Golden Point  i Triumph, но нямат още. Някакви идеи?

# 707
На чаталджа в магазина дали не е останало нещо от лятото?

# 708
  • Варна
Магазин на Триумф ли има там?

# 709
Здравейте!
Мерси за хубавата темичка!  Hug
Знаете ли къде във Варна или региона мога да намеря лири за отопление на баня на ел. ток? Ползват се и като закачалки за хавлии. Търсих в Практикер, Бриколаж, Техномаркет и Технополис, но без резултат.  Tired

# 710
Здравейте!
Мерси за хубавата темичка!  Hug
Знаете ли къде във Варна или региона мога да намеря лири за отопление на баня на ел. ток? Ползват се и като закачалки за хавлии. Търсих в Практикер, Бриколаж, Техномаркет и Технополис, но без резултат.  Tired

В Практикер съм виждала, също и във Филбо.
Ако там не си намриш може  да пробраш в Сима или някой друг голям магазин за обзавеждане за баня

Последна редакция: нд, 21 фев 2010, 16:57 от viliqna82

# 711
Здравейте!
Мерси за хубавата темичка!  Hug
Знаете ли къде във Варна или региона мога да намеря лири за отопление на баня на ел. ток? Ползват се и като закачалки за хавлии. Търсих в Практикер, Бриколаж, Техномаркет и Технополис, но без резултат.  Tired

В Практикер съм виждала, а също в Метро и Алати.
Ако там не си намриш може  да пробраш в Сима или някой друг голям магазин за обзавеждане за баня
В Практикер ми казаха, че не получават такива. Само за локално парно. Ще пробвам тия дни в Метро и Алати.
Мерси за отговора.   bouquet

# 712
  • Варна
Здравейте!
Знаете ли къде във Варна или региона мога да намеря лири за отопление на баня на ел. ток? Ползват се и като закачалки за хавлии. Търсих в Практикер, Бриколаж, Техномаркет и Технополис, но без резултат.  Tired
На ул. "Отец Писий" между "Сливница" и "Цар Освободител" от дясната страна има магазин за такова оборудване. Лично аз само съм го виждала, не съм ползвала продуктите.

# 713
  • Deutschland/HE
Имаше един магазин за синци и разни дребни украшения в една пресечка срещу общината. Мисля, че се казваше Диана. Преди известно време изчезна и така и не можах да го намеря. Да знаете дали съществува още и къде е.
погледни на Червения площад до офиса на Пиреос банк има един магазин с много мъниста да за си правиш сам бижута, също така на Цар Асен преди аптека Манолова има един магазин за мъниста. На мен ми  харесва най-много: http://www.-spam140-/

# 714
Здравейте!
На ул. "Отец Писий" между "Сливница" и "Цар Освободител" от дясната страна има магазин за такова оборудване. Лично аз само съм го виждала, не съм ползвала продуктите.
Ето адреса, тук съм виждала такива лири на ADAX, ние имаме подвижна печка на тази фирма Peace
 гр. Варна - магазин BERG ул. „Отец Паисий” 44

# 715
Izvinqvam se za latinicata, na tozi komp. nqmam kirilica i kredor-a go nqma  newsm78

• Trqbva mi MAGNITNA BOQ ( kato boqdisash s neq na razlichni povyrhnosti, mojesh da si zalepvash razni metalni formichki po neq)

Kakto i boq za uchilishtna dyska. Otnovo moje da se boqdisva vyrhu vsqkakvi povyrhnosti, dori i na stena i se risuva s tebishir.
Blagodarq predvaritelno  bouquet

# 716
Здравейте!
http://www.grundfos.dk/WEB/homebg.nsf/Webopslag/BG-DOBUSI-SER-02

# 717
  • Варна
Izvinqvam se za latinicata, na tozi komp. nqmam kirilica i kredor-a go nqma  newsm78

• Trqbva mi MAGNITNA BOQ ( kato boqdisash s neq na razlichni povyrhnosti, mojesh da si zalepvash razni metalni formichki po neq)

Kakto i boq za uchilishtna dyska. Otnovo moje da se boqdisva vyrhu vsqkakvi povyrhnosti, dori i na stena i se risuva s tebishir.
Blagodarq predvaritelno  bouquet

В книжарница "Импресия" срещу училище "Климент".

# 718
Магазин на Триумф ли има там?
Не съм сигурна как се казва в една самостоятелна барака и цените там винаги са високи Simple Smile

# 719
търся тъмносин спрей за набук - не мога да изчистя от солта едни зимни обувки, просто са побелели, безцветния и други почистващи не помагат, та някой ако е виждал тъмносин?

Общи условия

Активация на акаунт