Къде във Варна- 7

• 87 071
  • 760
  •   1
Отговори
# 690
Къде във Варна има хубави дамски кожени якета на добри цени? Rolling Eyes

има един магазин на Кап. Райчо - като тръгнеш от рибната борса на пазара посока частната автогата от лявата страна в първата кооперация, мисля че е втория магазин - вижда се от далеко.
там цените са добри, даже имаше някакви намаления, но за качеството не мога да кажа.
пък ако ти се обикаля се разходи по магазините за втора употреба, вчера една приятелка си купи много хубаво тип сако за 14 лв от втората под кино Тракия.

# 691
  • Варна
Имаше един магазин за синци и разни дребни украшения в една пресечка срещу общината. Мисля, че се казваше Диана. Преди известно време изчезна и така и не можах да го намеря. Да знаете дали съществува още и къде е.

# 692
Мами,много ви моля за помощ.Утре трябва да купя духащи флумастери,питах на няколко места,отвориха ми ей такива очи ShockedВъпроса ми е къде със сигурност има  Praynig

# 693
  • Варна
Нашите са от Метро. След това видях на китайците срещу Колхозния пазар, но отдавна не съм ходила там и не знам дали има.

# 694
Имаше един магазин за синци и разни дребни украшения в една пресечка срещу общината. Мисля, че се казваше Диана. Преди известно време изчезна и така и не можах да го намеря. Да знаете дали съществува още и къде е.

преместиха се в магазина им зад Теранова, до у-ще Климент

# 695
Мами,много ви моля за помощ.Утре трябва да купя духащи флумастери,питах на няколко места,отвориха ми ей такива очи ShockedВъпроса ми е къде със сигурност има  Praynig

Мисля, че в Той Таун на ул. 27 юли има.

# 696

И от там се изместиха!
Синци и разни дребни украшения има диагонално на Теранова по стълбичките, преди Чико, в дясно.

# 697

В Оринж в МОЛА Peace

# 698
  • Deutschland/HE

В Оринж в МОЛА Peace
и в Тойтаун има от духащите флумастери.

# 699
Някой може ли да ми препоръча добро студио за фотоепилация?

# 700
  • Варна

И от там се изместиха!
Синци и разни дребни украшения има диагонално на Теранова по стълбичките, преди Чико, в дясно.
Да оказа се, че срещу Климент си е редовен магазин за бижута, а в тоя дето аз го търся имаше синци пластмасови, дървени и метални, а също и ленти за нанизване и закопчалки.
franceska, ще проверя и там където ти казваш.

# 701
Живея в блока, в който беше големият им магазин. Когато го затваряха обявиха, че се местят в този до Климент. Знам, че е доста малък и по всяка вероятност може би са спрели да правят бижута.

# 702

Аз ходя е Медеа.

# 703
Зависи от очакванията ти.
Ако те удовлетворява обезкосмяване с трайност 6 месеца, веднага ти казвам къде Laughing
И не едно-три различни места ще ти кажа, ефекта на всичките беше поразително..хмм..еднакъв Mr. Green

# 704

аз ходих преди време в Магнолия във Владиславово и изобщо не съм доволна...
не се лъжи от по ниската цена явно там е уловката  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт