Къде във Варна- 7

• 87 081
  • 760
  •   1
Отговори
# 675
Аз препоръчвам един обущар в кв. Левски. Работи много качествено и доста евтино. Заши и залепи ботушите на майка ми за 10 лв. А лятото на мен ми оправи едни сандали, които бях отписала за 4 лв. Малко е странен, но пък си разбира от работата.

Къде в Левски?

# 676
  • Варна
Аз пак съм с въпрос ... Някой да е виждал да се продава във Варна такова "Не се сърди човече за възрастни" http://www.magazinche.com/viewimage.php?image=2741 ?

Това го имаше в "Земя на рози" - китайският склад до гарата.

# 677
А този обущар на Пирин дали има калъп, с който да може да поотпусне едни нови боти?

Нямам представа. Само капачки съм сменяла там.

# 678
Къде има спортен магазин-търся си обръч?

# 679
  • Varna
Търся сладкарски бои - освен в магазинчето на "Илчовски", някой знае ли къде другаде може да се намери, напр. в района на Чаталджа?

Иначе спортни магазини: в подлеза на Катедралата може да има обръчи или в спортния магазин от Червения площад посока Общината  Peace.

# 680
От къде да купя здрав и хубав детски чадър за 3 годишно момченце?

# 681
  • Varna
В магазина на Самсонайт има детски чадъри - хубави са, ако са качествени и като куфарите, значи няма проблем!

# 682
От къде мога да купя играчки за куклен театър-тези които са като ръкави и се пъха ръката
В мола в Капелата има, онзи ден ги гледах Peace

# 683
  • Варна
Къде има спортен магазин-търся си обръч?
В централния подлез.

# 684
Търся сладкарски бои - освен в магазинчето на "Илчовски", някой знае ли къде другаде може да се намери, напр. в района на Чаталджа?

A къде е този м-н Илчовски? newsm78

# 685
  • York
Аз препоръчвам един обущар в кв. Левски. Работи много качествено и доста евтино. Заши и залепи ботушите на майка ми за 10 лв. А лятото на мен ми оправи едни сандали, които бях отписала за 4 лв. Малко е странен, но пък си разбира от работата.

Къде в Левски?
На ул.Арх. Петко Момчилов. От страната на ул..Г.Попов. Като свършат малките къщурки в началото има едно игрище и зелен фургон, в който е обущаря. Ако е заключено, но са отворени дървените капаци на прозорците, значи че човека си е отишъл до тях за 5 мин /живее е съседния вход/. Ако отива на лекар или няма да работи по друга причина оставя бележка.

http://www.bgmaps.com/services/links/links.asp?sid=275930d9935ab … 64515d0d08d6d04d9

# 686
  • Варна
Къде във Варна има хубави дамски кожени якета на добри цени? Rolling Eyes

# 687
Халиотис, най-добри са цените в магазините на солунска митница. Качествени якета обаче идея нямам къде може да има и как ще се различат. Купувала съм си от няколко места и никое не се оказа хубаво

# 688
Чадърчета гледах в Хиполенд, не бяха и скъпи Peace

# 689

Иначе спортни магазини: в подлеза на Катедралата може да има обръчи или в спортния магазин от Червения площад посока Общината  Peace.
Боички има в Метро.

Общи условия

Активация на акаунт