Къде във Варна- 7

• 87 085
  • 760
  •   1
Отговори
# 660
Аз в този район така и не можах да намеря свестен обущар. Капачките си сменям при един, който се намира на ул."Пирин", в отсечката между "Сливница" и "Цар Освободител".

Благодаря

# 661
Къде има Аптека заредна добре с билки-Билкова аптека??

В аптека Крес до Експресбанк има голям избор на билки!

# 662
Някой знае ли от къде мога да намеря играта Twister? И дали има различни видове? Предварително благодаря   bouquet
В Публик е на 40лв.По точно беше преди две седмици.

# 663

Във Вл-вово на пазара има спец. магазин за билки. Ти конкретна ли търсиш и коя?

# 664

Мисля че отдясно зад Експресбанк една уличка има билков магазин  в една кооперация.

# 665

Мисля че отдясно зад Експресбанк една уличка има билков магазин  в една кооперация.
Бай Илия! Wink

# 666
Аз в този район така и не можах да намеря свестен обущар. Капачките си сменям при един, който се намира на ул."Пирин", в отсечката между "Сливница" и "Цар Освободител".

С две ръце.Бях разказала играта не само на капачките ами и на токчетата.Така ми ги направи като нови  Peace

А къде точно се намира-на Пирин ли точно или в пресечките?От коя страна?

# 667
Като тръгнеш от "Сливница' в посока "Цар Освободител", се пада от дясно. В една от кооперациите, не съм сигурна втората или третата беше, но се намира точно до входа.

# 668
Като тръгнеш от "Сливница' в посока "Цар Освободител", се пада от дясно. В една от кооперациите, не съм сигурна втората или третата беше, но се намира точно до входа.

Благодаря ти,утре ще отида  bouquet

# 669
  • Варна
Аз пак съм с въпрос ... Някой да е виждал да се продава във Варна такова "Не се сърди човече за възрастни" http://www.magazinche.com/viewimage.php?image=2741 ?

# 670
Аз пак съм с въпрос ... Някой да е виждал да се продава във Варна такова "Не се сърди човече за възрастни" http://www.magazinche.com/viewimage.php?image=2741 ?

ехее това е много яко!
ако намериш пиши къде има и колко струва  Hug

# 671
защо не си я поръчате от сайта:
тук е голямата 48лв
тук е малката, 29лв

# 672
  • Варна
Аз от сайта взех идеята, но ми се искаше някъде от тук да го купя...не ми се занимава с поръчки от такива сайтове с наложен платеж, че имах ядове с 2те последни от други места  Tired Нямам идея къде да го търся обаче...

# 673
  • Варна
А този обущар на Пирин дали има калъп, с който да може да поотпусне едни нови боти?

# 674
  • York
Аз препоръчвам един обущар в кв. Левски. Работи много качествено и доста евтино. Заши и залепи ботушите на майка ми за 10 лв. А лятото на мен ми оправи едни сандали, които бях отписала за 4 лв. Малко е странен, но пък си разбира от работата.

Общи условия

Активация на акаунт