Печати за нокти - 5

• 108 162
  • 740
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте, момичета, искам да ви попитам всички ли комплекти с печатче имат и подложка къде да се сложи дискчето с формичките? Понеже днес гледах по магазините такива комплекти, но имаха само печатче и гумичка. Та се чудя.. върху какво се слага формичката, за да се намаже с лак и да се изтрие с гумичката после? Благодаря ви предварително и се извинявам, ако това вече сте го обсъждали, но аз нещо не успях да го намеря...  newsm78

Има комплекти с подложка и без, както предпочиташ. Аз нямам, а слагам шаблончето върху стар вестник, защото много цапам с лак.  Laughing
Ето и от мен едно печатче.  Wink

# 331
Miratrix, поръчвала ли си от тук, не видях вариант за безплатна доставка  Laughing

Не, не съм поръчвала от този сайт. От там само следя за нова информация.

# 332
И мен ме завладя мартенската тема. Опитах няколко варианта, но този се получи най-сполучливо ......

# 333
Pampita, честита радост!!
С пожелание да бъдеш най-обичаната майка, и най-желаната съпруга!

# 334
  • София
Благодаря Simple Smile

Ето и от мен едно печатче.  Wink

Много ми харесва, какъв е лака на основата?

# 335
Благодаря ти много, dollface! Ще си купя значи  Wink И се надявам след време и аз да показвам такива хубави снимчици с перфектен маникюр като твоя  Hug

# 336
Благодаря Simple Smile

Ето и от мен едно печатче.  Wink

Много ми харесва, какъв е лака на основата?

Лакът е на Ейвън -  pastel pink. По принцип е покривен, но на снимката съм сложила 3 пласта, по-добре се получи.
Да ти е живо и здраво бебчето и бързо възстановяване.  Hug

betka`  Hug

# 337
  • На изток от Ада
Здравейте и от мен.
Някой знае ли къде в Ямбол има такива печати.
наи -после и от ямбол някой  Simple Smile значи аз си взех от мола на 1вия етаж има за козметика ,но като ходих във вторник не видях да има .(иначе си взех 4 шаблончета - стръгалка и печатче за 10 лв ) може би пак ще има незнам
ина4е има но от кръглите (които не са много сигурни) вмагазин промо- 1 дето е на търговския дом ( комплект от печат4е шпатула и шаблон)- там са по 2 лв ,а от другата старанна пак на тарговския дом има 2 магазин4ета за 1 лв и там в едното има печати (комплект от шаблонче +стръгалка и пе4ат)  - по 2 и 50 лв и има на центъра още на едно магазинче по 1 лв до него има магазин за обувки (надолу по ул.търговска)там не съм ходила скоро ,но имаше и компллекти -3 лв ако не се лъжа и имаше и единични по 1 лв (осмоъгълни)
дано да съм ти помогнала .

# 338
Здравейте момичета!
Разгледах ви албумчето-страхотни попадения има.
Аз ли само не успявам с тези печати или не са ми хубави,но при мен такива красоти не могат да се получат.

# 339
И мен ме завладя мартенската тема. Опитах няколко варианта, но този се получи най-сполучливо ......

Коя е марката на белия лак, с който си направила печатчето?

# 340
  • На изток от Ада
от мене едно моделче ''черните рози'' на моите къси нокти
http://nasito88.snimka.bg/other/dekoracii-na-moq-manikiur.455457.17506511

http://nasito88.snimka.bg/other/dekoracii-na-moq-manikiur.455457.17506490
pepina709, и аз като тебе немога да направя кои заи какви кави красоти мойе би след време ще успея .

# 341
  • София
Момичета, ето моя първи опит за маникюр с печати на всички нокти. Прекалено е за моя вкус и май няма да повторя  Laughing

Още веднъж благодаря на Miratrix за идеята с флумастера, благодарение на нея, почистването на кожичките беше детска игра 

# 342
Може ли да споделиш идеята с флумастера?

# 343
Може ли да споделиш идеята с флумастера?

Като отворихте тема за коректор-писалките, ме подсетихте, че преди години, когато на БГ-пазара не се предлагаше такъв артикул, сами си ги правихме /коректорите/. Голямо цапане падаше! За щастие вече ги има почти навсякъде и си спестявам това "усилие". Wink

Ето как да си направите и вие коректор-писалка.
Снимките са от днес и все още не е готова /трябва време/. По-удобна, по-финна за ползване се получава от обикновен флумастер, но в момента целия комплект на сина ми е нов и не ми се иска да хабя от неговите. Най-бързо става, ако фулмастера е стар, изхабен и светъл цвят. Течността в чашата може да бъде или топла вода, или лакочистител, или спирт. Зависи от това, какъв вид е мастилото във флумастера. Времето за обезцветяване на писеца също е различно. В случая, използвам спирт. На последната снимка се вижда, че почти е обезцветен писеца.
След като е готов /обезцветен и изсъхнал/ сглобявате маркера/флумастера без сърцевината и е готов за ползване, т.е. топвате писеца в лакочистител и изтривате намацаните кожички или оформяте френски маникюр.

# 344
Благодаря много!
Между другото маникюра на nad_tab е перфектен.Аз с моите печати правя едни мазаници. Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт