Печати за нокти - 5

• 107 289
  • 740
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Супер, другия уикенд отиваме до Jumbo. Защото ако бяха от козметично магазинче, я ги има, я не в тези край нас.

# 46
  • София
Честно казано тези брокати ги взех на шега, ей така колкото за експеримента и то не от козметичен магазин, а... от детски щанд с глитери и т.н. в Jumbo  Embarassed  хаха не ми се смейте  Grinning Брокатчетата са в малки пликчета, няколко цвята, струваха около 2 лв.  Simple Smile Довечера ще ги снимам и ще ви ги покажа! Иначе сигурно ще стане и от тези в малките шишенца, които се продават в кварталните магазинчета  Simple Smile
да споделя скромен опит, става и с такива, които се продават в магазините за шивашки материали.. само че са в едни големи пликове (нали все пак са за декорации върху дрехи), та ако ги ползвате само за нокти ще ви откарат до пенсия  hahaha..
и аз на шега пробвах на нокти - е, стават и за това.. довечера ще снимам какви цветове имам аз, и ако някой иска и му се разкарва до пл. Македония мога да му "отсипя"  bouquet

# 47
  • Бургас
Днешното ми бързо маникюрче

Между другото лакът, с който е правено печатчето е перлен и е последния ми фаворит за печати върху тъмна основа. То той за нормално лакиране не става и щях да го джаскам, но после реших да пробвам с печат и останах адски доволна от резултата  pletka

# 48
Страхотно се е получило!  Peace
А какъв е лака за печата?

# 49
  • Бургас
Мерси  Flutter Лакът е на Ейвън - Mirror Shine - Polished Pink (май я спряха, обаче, тази серия, че не беше особено сполучлива  Rolling Eyes).

# 50
зарибих се и аз...и първите опити с комплектче от елитис /за 2.20лв/ се оказаха успешни Laughing те обаче са с пластмасова шпатула и сега изрових тези :

http://cgi.ebay.com/4pc-Nail-Art-Stamping-Stamp-Tools-Scraping-K … b01#ht_2966wt_788 много са изгодни, защото като взема и това http://cgi.ebay.com/6x-Nail-Art-Stamp-Stamping-Image-Plates-Desi … d18#ht_3062wt_788 и ги пращат безплатно Flutter само трябва да реша другите 3 печата и шпатулки дали ще ми трябват Laughing

# 51
   bradata , много хубаво се е получило.Покажи ни и шаблона, моля те!

Ето и имитацията ми на моделчето на nobody_knows_me  Flutter
http://bg.fotoalbum.eu/sulveto/a305293/00000022

# 52
  • София
Много хубаво се е получило, твоя брокат какъв е?

# 53
      Не е брокат , а с гъбичка.Опитах се да си слижа едни топченца - сребристи ,само на палеца и безимения , но се поразлепиха  Blush

# 54
  • Варна
Тедд,момичетата от тук,които имат шпатули на Конад(с метално отдолу),бяха споделили,че металната част надрасква шаблона.

Пясък,много подходяща декорация.  bouquet

# 55
  • Бургас
   bradata , много хубаво се е получило.Покажи ни и шаблона, моля те!
  Hug Ето го:

# 56
 bradata , много ми харесва тоя шаблон.Аз си купувам само от евтинките обаче , а такъв не съм виждала в моите магазинчета,дано да изкарат Wink

# 57
bradata супер е!   bouquet ех, тези печати за цял нокът...
Пясък чудесно се е получило! Браво  Hug
Ето и обещаната снимка на брокатите

Отгоре пише Magic Glitter, на долния етаж в Джъмбо, някъде около нещата за рисуване май бяха...

# 58
Днес бях в Джъмбо и си ги взех, точно същите са - 2 лева.  Mr. Green
Мерси за инфото.   bouquet
Намират се на долният етаж срещу касите. Имаше ги и в разни други видове и в шишенца.

# 59
Момичета като Ви гледам какви хубави неща правите   bouquet  и аз доста се запалих по печатите. Тези дни като се направя ( ако въобще мога да направя нещо-съвсем начинаеща съм ), ще покажа. Не е по темата, но може ли да ми кажете каде се намира магазин Джъмбо? И ако може да ми обясните - как си правите преливки с гъбичка? newsm78 Станаха много въпроси......... Embarassed
Благодаря Ви предварително!!!

Общи условия

Активация на акаунт