Печати за нокти - 5

• 107 309
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна
Обиколих почти всички гаражчета на Колхозния,ама не си намерих лаковете за декорация на Голдън роуз  и отскочих до големия Елитис.Ако някоя варненка не си намира,там има от тях и то доста цветове.Около 2,10лв са.Аз си взех златисто и сребристо,но тези дето са като перлен лак,че има и едни дето са като брокат.Взех си и бяло и да ви кажа става за печатите и то доста добре.Въпреки че е малко редичък,е доста покривен.
Ето как изглежда(картинката не е центрирана и е малко накъсана,ама печетах само за проба):

# 646
  • Пловдив
Благодаря за добрите отзиви! Много хубави неща показвате, вися постоянно и чакам нещо ново да пратите, за да черпя идеи  Heart Eyes. Ето вчерашното ми творенийце:

# 647
Здравей  Pepina709, аз в самото начало се сбълсках с трудностите по снимането на ноктите. Единия вариант е да ги снимаш отдалече-поне на една ръкка разстояние и с светкавица, но за да не лъщят много ноктите, трябва някакси да намериш подходящо място. Ако не можеш сама караш някого да ги снима. правят се около  10 свнимки, после аз лично ги увеличавам и ги режа-триминг се нарича.Такава е функцията на фотоапарата ипреди да ги сваля ги обработвам. Дори от видео мога да направя снимки. Ако неможеш да се справиш с фотоапарат, включваш камерата на компютъра и се пробваш. Определено с първия вариант става по-изчистено! Hug

UNaeve, ГОЛЯМО БРАВО  от мен за прекрасният дебют! Продължавай все така! Тъй като аз не съм запозната, ще може ли да ми кажеш къде точно има магазин за Конад в Пловдив? newsm78
ADDRI,  браво и на теб, мисля че ти си за темата на професионалистите!   chef Hug

# 648
  • Пловдив
peperuda25, магазина е на Star nails и се намира, като застанеш срещу сградата на Гранда, във входа, който се намира в дясно точно след магазинчето за цветя. Влиза се във входа и магазина се намира на 5-тия етаж. Или по-просто казано във вход в сградата на Гранда на 5-ти етаж. А ако не знаеш Гранда, то той се намира на Петко Д. Петков 23  Peace.

# 649
  • София
Радвам се, че ви е харесал моят райграс  Laughing
В интерес на истината става 100 пъти по-лесно и по-бързо от нормалния френски маникюр, с който аз и до ден днешен не мога да се справя. Отделно е и много по-траен. Просто се рисуват съвсем безразборни вертикални чертички с обикновени боички за рисуване на нокти. Смятам да го пробвам и в други цветове - бяло, розово, лилаво, но без маргаритки. Няма да е като ливадка, но ще е интересно  Laughing Като пробвам ще пусна снимки.

# 650
Благодаря за добрите отзиви! Много хубави неща показвате, вися постоянно и чакам нещо ново да пратите, за да черпя идеи  Heart Eyes. Ето вчерашното ми творенийце:

С кой номер шаблон е правено това?

# 651
  • Пловдив
Electra_, печатът е номер М65 на Конад.

# 652
Electra_, печатът е номер М65 на Конад.

Мерси!

# 653
Момичета и аз си купих, няма да показвам какво майсторя 2 дни, защото ще умрете от смях. Embarassed
Много ми се размазват тези цветлета, когато ги поставям с печата, после се размиват сякаш по нокътя. Crazy
Някак не са цели, ако мога така да се изразя.
Да уточня, че си купих от ментетата, за да видя дали мога да ги правя тези неща и дали има смисъл да си давам парите за Конад. ooooh!

# 654
Мерси за инфото UNinaeve! Аз реших да направя и аз като Addri маргаритки, не са толкова хубави като нейните, но пак стават...
http://picasaweb.google.com/sexymeri83/Manicure#5463028662654918402
http://picasaweb.google.com/sexymeri83/Manicure#5463028666531987698
  bouquet
 Mr. Green

# 655
  • София
И пак вдъхновена от статия в блог реших да направя цветенцата на Liberty of London на МАС с белия лак от тази серия:
Това е блогът: http://beautopia.onsugar.com/Give-Me-Liberty-London---Konad-Mani … ollection-7692973

Така е върху моите нокти:

# 656
  • Ст Загора
Pampita, както винаги прекрасно   bouquet

# 657
  • София
Pampita, страхотни са!

# 658
Здравейте,  дами!

Напълнихте ми очите с красоти !! 

Addri, маникюра с тревичката и маргаритката е много, ама много сладък!

Pampita, нямаш конкуренция !!!  bouquet

UNynaeve , добре дошла и продължавай все така!!

Ето и няколко снимки от мен.

# 659
Miratrix би ли споделила с какъв шаблон е правена снимката в ляво?  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт