операция на фимоза

• 7 825
  • 17
  •   1
Отговори
# 15
Права е АлиенТа!Написах да не бързаш,за да не стане като при нас!Уролога без да ни каже нищо,направо го дръпна.А е имало вероятност и да се разминеме с операция.Пиши е-mail на проф.Бранков!

# 16
Здравейте!
Искам да ви попитам за тази фимоза.
Моят бебчо вече е на 8 месеца. Чурата му е забелена от 3-я месец, но пи заголването винаги се вижда над главичката на пенисчето една малка ципичка, която ме притеснява. Още при първото забелване ми се стори, че не е забелено докрай и както трябва, но педи ме увери, че тази ципичка сма се махала с времето. Но днес още си стои там. Знае ли някой нещо. Моля ви кажете ми!  Sad

# 17
Здравейте!
Искам да ви попитам за тази фимоза.
Моят бебчо вече е на 8 месеца. Чурата му е забелена от 3-я месец, но пи заголването винаги се вижда над главичката на пенисчето една малка ципичка, която ме притеснява. Още при първото забелване ми се стори, че не е забелено докрай и както трябва, но педи ме увери, че тази ципичка сма се махала с времето. Но днес още си стои там. Знае ли някой нещо. Моля ви кажете ми!  Sad
Здравей,нямам представа за това което пишеш,според мен не трябва да се притесняваш,но за всеки случай отведи бебчо да го види някой специалист или прати е-mail на проф.Бранков. Пиши му за проблема и за това къде живеете.Той ще те насочи кям някой специалист там.Успех

Общи условия

Активация на акаунт