90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема № 74

• 37 964
  • 756
  •   1
Отговори
# 255
ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ ПРЕЗ НОВАТА 2010

# 256
Честита Нова Година, момичета!Да сте живи и здрави и вие и семействата ви!Много пълни темички и свалени килограми! Hug

# 257
Честита Нова Година милички newsm51 Мно0го здраве, щастие, късмет, любов, смъкнати килограми и всичко най-най .. Днес татко има Рожден ден Simple Smile и аз за тва мислех да почна утре .. ама се оказа , че е на работа днес и ще го празнува утре.. но0 казана дума хвърлен камък .. обещала съм на Харизанчето и Миленка утре да почнем тричките   bouquet  bouquet Хайде лек и режимен ден пожелавам на всички диетуващи , а на недиетуващите лек и сладък последен нережимен ден  Laughing Laughing

# 258
Габче, приготвяй Били, че без него сме за никъде!;) Joy

# 259
Габи честит ти рожденник да ти е жив и здрав
Честит имен ден на всички именници   bouquet
Мама Барба и аз съм с теб от понеделник, че в неделя имам рожден ден

# 260
Честита Нова 2010 година!Много здраве, щастие, любов и късмет, и разбира се много свалени килца.
Габи честит рожденник.Живи и здрави!
Аз както обещах започнах от днес.Закусих 1 портокал, на обяд пържолки от снощи за довечера съм си приготвила месце с кис. зеле.
Имам две нарушения Embarassedпочти не съм пила вода понеже пътувахме, в 00.30 изядох едно парче от баницата с късмети.Ще опитам да не нарущавам повече правилата. Hugна всички от сърце за новата година.

# 261
Фиданки - сладуранки,честито! Спечелихте си чисто Нова година!
Тази е модел 2010! Гаранцията е 12 месеца!
Карайте си я със здраве! За много години!
Hug Hug Hug Hug

# 262
ЗА МНОГО ГОДИНИ!!!

# 263
  • Бургас
Една лека почерпка от мен
Габи да ти е жив и здрав тати!

# 264
Честит имен ден Веси!честито на всички именици!

# 265
честита нова година, бъдете много здрави и щастливи,всички ваши мечти нека станат реалност.
габи,харизан4е ,от утре затягаме коланите,няма отлагане!
Аз ще се постарая да кача малко снимки за стимул,но трябва мъжа ми да ги свали от фотоапарата.
 Hug Hug Hug на всички желаещи да станат фиданки.

# 266
Вземаме метри, кантари, фотоапарати.Преди, след, по време на.Всичко да е документирано. Joy

# 267
Честита Нова Година и от мен Simple Smile С пожелание за здраво и стройно тяло, много късмет и споделена щастлива любов Simple Smile

# 268
Честита нова-2010г. Фиданки!!!

# 269
Момичета момичета .. дойде ... ето аз започвам втори опит 73.5  килограма и на финала трябва да съм фина дама ...  Laughing ха дано .. а ако0 знаете колко съм гладна в моментаааа .. и няма нищ0 в хладилника ...  cry вместо да се наплющя кат запоследно аз гладувам  Laughing ама айде .. утре ставам в 11 отивам до плод зеленчука ... наяждам се с нещ0 и се връщам  при вас

Общи условия

Активация на акаунт