Математически турнири - 3

• 75 266
  • 733
  •   1
Отговори
# 45
  Запис : Laughing

# 46
Запис и от мен.....и благодарности на dideva!!!

P.S: Не мога да разбера защо резултатите за гр.Варна винаги излизат последни?

# 47
При нас са наградени първите 9 деца, последното е с 42 точки, класирано на 3 място. Синът ми е точно след него на 10-то място с 41 точки, но ще си е без награда. Обаче аз пак съм супер доволна Simple Smile

Последна редакция: пн, 14 дек 2009, 17:27 от Tess

# 48
  • Sofia

Не мога да разбера защо резултатите за гр.Варна винаги излизат последни?
И за София няма още резултати.

# 49
  • Пловдив
а за Пловдив??? и някой знае ли дали ще ги публикуват в интернет....

# 50
а за Пловдив??? и някой знае ли дали ще ги публикуват в интернет....

Казаха,че ще излязат на 18.12. в Др.Манчов и в интернет.

# 51
Благодаря на всички за насърчението което ми давате!  Hug

# 52

Днес на пробния  сме се изложили...яко
Детенце не беше ли 4-ти клас? Ако е така ще мога ли да те помоля за задчите от СМГ днес?

Да, 4кл. е, но не знам от къде мога да ти кача задачките Rolling Eyes иначе с удоволствие Peace

# 53
  • Бургас
Тесс, поздравления! Награди си го ти детето. Обезателно отпразнувайте победата, за да се почувства оценен!  Party

# 54

Не мога да разбера защо резултатите за гр.Варна винаги излизат последни?
И за София няма още резултати.

София в обобщен вид винаги е последна, но в училищата вече сигурно има залепени резултати. В СМГ поне има. Днес ги гледах и ми се стори голям майтап класирането за 6 клас  Joy Имам предвид, че първите 9 деца са определени за награда, като и деветте деца са сбъркали по една задача. Да, ама тези, които са сбъркали от най-лесните задачи, губят само 1 точка и са на първо място. Тези, които са се спънали на средните задачи, са на второ място, а тези, сбъркали от най-трудните задачи са на трето място. Тоест, грешката на лесна задача се стимулира, вместо да се наказва.  Thinking

# 55
  • Бургас
Прав си абсолютно! Точно това си мислихме вчера с Гери и ние  Joy!

# 56
  • София
И аз водих моя син на КМС в 119 училище - 1 клас е, не ми хареса това, че не ни пуснаха да придружим зайците до стаите, какво лошо имаше в това не разбирам, тъй като преди започването все пак родителите се качихме и видяхме децата си. Нямаше нужда да ги подлагат на това допълнително притеснение. Моето момченце не разбра добре условията на задачите и си е измислил невероятни решения по тази причина, на 2 от задачите е решавал наобратно, например е решил да напише 2 - 8, че е равно на 6, само е изтървал минуса отпред, виждате ли какво генийче си имам, направо към отрицателните числа е минал  Laughing, ядосах се, че е толкова отвеян, а после ми мина... Иначе му върви математиката, и е досетлив, ама като се притесни и се спича и спира да мисли.

# 57
  • Sofia
 Laughing Същата глупост е написала и дъщеря ми.

# 58
  • Варна, морето и сините вълни!
Ха а според моя син 7-4=2 И спори дори с мен че аз не знам колко е  Joy Joy

# 59
  • София
Хахаха, големи са шеметковци май, накрая може да съберем смехориите и да си направим нещо като "гафове на притеснени сладурести първокласници", моето джудже толкова беше щастлив, че е решил това със снежното човече на последната задача, а аз разбих всичко детско в него, като му обясних каква глупост е написал, чак гадно ми стана, като го видях как помръкна.

Общи условия

Активация на акаунт