Математически турнири - 3

• 75 272
  • 733
  •   1
Отговори
# 60
# 61
Поздравления на dideva, за хубавата тема  bouquet. Тъй да се каже: "Темата си намери майстора".
Ако има възможност някъде на куп да събираме всички задачи от състезания за всички класове, ще бъде чудесно. Сайтчето на габровските третокласници например е прекрасно, ако може дидева да направи някое подобно, може не толкова красиво, но фукционално за задачите, ще бъде чудесно.

Последна редакция: вт, 15 дек 2009, 10:44 от VAVA

# 62
Тъй да се каже "Темата си намери майстора".
Ако има възможност някъде накуп да събираме всички задачи от състезания за всички класове, ще бъде чудесно. Сайтчето на габровските третокласници например е прекрасно, ако може дидева да направи някое подобно, може не толкова красиво, но фукционално за задчите, ще бъде чудесно.

Мдаааа. Освен, че "Темата си намери майстора", намерихме и на Дидева работа.
На нея поне й е кеф! Wink
Остава да осигурим и заплата.

# 63
Това, което направи за темата до момента е страхотно. В линковете, които са публикувани на първа страница има много задачи от състезания

# 64
Ние вече знаем възможностите на dideva и затова станахме взискателни.  Joy

# 65
То всичко може, но да не вземат да ме съдят за авторски права.  Joy
В интерес на истината имам доста задачи, особено за първи-трети клас и продължавам да събирам.  Направата на сайта не е чак толкова трудна, но може да се качва ограничен обем информация и няма да е възможно да се качат всички задачи едновременно. Може би ще трябва да се качват например задачи за състезание, което предстои.

# 66
То всичко може, но да не вземат да ме съдят за авторски права.  Joy
В интерес на истината имам доста задачи, особено за първи-трети клас и продължавам да събирам.  Направата на сайта не е чак толкова трудна, но може да се качва ограничен обем информация и няма да е възможно да се качат всички задачи едновременно. Може би ще трябва да се качват например задачи за състезание, което предстои.
В такъв случай, помисли и върху това:
"За да изтеглите задачите, изпратете sms на номер...едикой си. Цена...едикаква си." Joy

Не ни се връзвай! Hug
Всички ще помагаме с каквото и колкото можем! Peace

Последна редакция: вт, 15 дек 2009, 11:47 от ana_

# 67
  • София
Само предложение: Simple Smile
ако наистина имаш много задачи и няма да те затрудни може да ги качиш например в http://dox.abv.bg/ . Ограничението е до 3GB.
Можеш в твоя сайт да сложиш линкове към задачите. Абе принципно това хич не е малко работа....

# 68
Нали сме в България... какви авторски права?

А и не го правиш с цел печалба.

# 69
# 70
# 71
Благодаря на Sladko_sladko .
Мдааа, ще пада решаване на задачи!

# 72
И на мен ми трепна сърчицето радостно, но ... Оказа се, че ги имам всичките.  Joy Между другото, търся задачи от " Черноризец Храбър" 13-ти и 14-ти турнир ( останалите ги имам). Особено ще се зарадвам на възрастовата група 3-4 клас.

Последна редакция: вт, 15 дек 2009, 14:21 от Анонимен

# 73
  • у дома
Ето и от мен-задачи от състезанието Свети Георги Победоносец: http://pmgmontana.com/math/

За съжаление съм сигурна,че Дидева ги има и тези...

# 74
И на мен ми трепна сърчицето радостно, но ... Оказа се, че ги имам всичките.  Joy
Еееее, сега вече ги имаме и ние.
Спирам със спама. Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт