Математически турнири - 3

• 75 307
  • 733
  •   1
Отговори
# 600
Дидева,може ли да ми изпратиш писмото от Шумен на elivlad@abv.bg?Интересува ме дали може да участва индивидуално и какви са сроковете за записване.Предварително благодаря.

# 601
  • гр.София
Колко хубаво,че състезанието в Шумен ще е на 01.05!А ние се бяхме притеснили,че съвпада с националния кръг на Олимпиадата Laughing
 Joy
Разбира се,че и аз ще тръпна в събота!Той от много години ходи сам по състезания,но тази събота е малко по-специална и докато децата се борят с математиката група майки от Bg-mamma ще пием по кафенце! Embarassed
И така се радвам,че добрият тон се върна в страницата.Както казах и вчера-ние тук сме се събрали от любов.Не ни прилича да се караме за кукли и парцали!
Успех на олимпийците в събота!

# 602
Разбира се,че и аз ще тръпна в събота!Той от много години ходи сам по състезания,но тази събота е малко по-специална и докато децата се борят с математиката група майки от Bg-mamma ще пием по кафенце! Embarassed
Ооо, аз си имам четири дечица от СМГ, които си ги имам като мои...П. П. е първият от тях.  Grinning Блазе ви за кафенцето! Ей, майките от Габрово! Няма ли да отскачате към " Иван Гюзелев" в събота или да приготвям термоса? Mr. Green

# 603
Въпрос към майките от Варна , относно олимпиадата в събота.
4 клас сме и за пръв път се явяваме на олимпиада. Моят син всеки ден посочва различни часове за започване. Оня ден - 07:45, днес - 08:15. Поне за мястото бил сигурен - в МГ, но за стая - не знае. Моля, ако някой е наясно с организацията в събота, да сподели. Ествествено, в сайта на МГ, няма поместена информация.

П.С. Ще се върна към сайта на Дидева за малко - много ми липсваше сайта, когато се подготвяхме за съботния кръг на олимпиадата. Много трудно (да не каже невъзможно ми беше, да открия задачи от обл.кръг в нета) Много бих се радвала, ако го възстановиш... някъде...някакси...с реклами/или без....Simple Smile

# 604
  • най-шареното място
Защо не се звънеш в МГ?
Това в Славейков е от 10.00, но МГ ще знаят най-добре като домакини.
При записването не дадоха ли инфо за часа? Час и стая би трябвало да се получат тогава май.

# 605
  • Варна
Олимпиадата е с времетраене 4 часа, започва от 9, така че ще ги викат или в 8.30 или в 8.15 (не помня миналата година в колко часа беше). Нищо не са им казали още тази година, утре ще се разбере.  Peace

# 606
Момичета, някой знае ли докога е записването за Великденското математическо съст. в София? Ако отида другия вторник, нали няма да е късно? Дано да не повтарям вече изяснен въпрос. Тръгнах да чета назад и съжалих. Дидева    Hug

# 607
  • София
Момичета, някой знае ли докога е записването за Великденското математическо съст. в София? Ако отида другия вторник, нали няма да е късно? Дано да не повтарям вече изяснен въпрос. Тръгнах да чета назад и съжалих. Дидева    Hug

Записването в София е до 20 април в 119 СОУ (Изток) и в 125 СОУ (Младост). В което училище се запише детето там ще се яви на 24 април.

# 608
Дидева, какво е станало със сайта? Моят син обича да си решава задачи от него, а сега го няма. Дано е временно  Peace Ще се възстанови ли??

# 609

Записването в София е до 20 април в 119 СОУ (Изток) и в 125 СОУ (Младост). В което училище се запише детето там ще се яви на 24 април.

Mного ти благодаря!

# 610
  • Бургас
Дидева, какво е станало със сайта? Моят син обича да си решава задачи от него, а сега го няма. Дано е временно  Peace Ще се възстанови ли??

Хвърли поглед две три странички назад!
При нас в събота започват в 9.00 - 13.00  Peace

# 611
  • Bourgas, Burgas, Bulgaria
Здравейте
Някой има ли решенията на днешните олимпийски теми?

# 612
 Не, само задачите за 5 клас. Според сина ми са били лесни и излезе 2 часа след началото. Ще се чуе после колко лесни са били Simple Smile. Честно казано дори и не съм ги погледнала  Blush.

# 613
Търся задачи за трети клас индивидуално и четвърти клас отборно за математическото състезание " Академик Кирил Попов" - Шумен.
Забележка: Задачите, които са публикувани на сайта на МГ " Н. Попович" - Шумен вече ги имам!  Peace
Подкупвам с решените задачи за 4 клас от областния кръг на НОМ!

Последна редакция: нд, 18 апр 2010, 22:11 от Анонимен

# 614
  • Bourgas, Burgas, Bulgaria
Ееее, давай подкупите, пък ще видим Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт