Математически турнири - 3

• 75 283
  • 733
  •   1
Отговори
# 90
# 91
Влез тук: http://www.iztok-smb.hit.bg
От дясно пише Коледно състезание, а под регламента има 3 бутона - Задачи; Победители; Резултати. Влез от там.

# 92
Влез тук: http://www.iztok-smb.hit.bg
От дясно пише Коледно състезание, а под регламента има 3 бутона - Задачи; Победители; Резултати. Влез от там.

Точно оттам опитвам, но не ми отваря. Ще продължавам опитите.

# 93
И аз ще отида да проверя, защото, вярно, че сме 6-ти от първолаците, но тя ми реши всичко без грешка. Освен да е писала грозно ...

# 94
Излязоха резултатите за София

Не мога да не се похваля, че детето е изкарало 57 точки от 60 възможни Grinning
newsm10 Браво! Да почерпиш детето!

Четяща мама, на мен понякога не ми го отваря, когато ползвам Модзила.

Нашият математически сайт е вече факт. Пускам ви линк да хвърлите едно око. Засега съм попълнила със задачи само раздела на Коледното математическо състезание, но постепенно ще качвам още задачи. Ще сложа и някои полезни линкове. Приемам всякакви мнения, предложения и препоръки. Може да помислим и за интересно име. Засега съм го кръстила на нашата тема, която си е наша запазена марка.
http://matemagicians.webnode.com/

# 95
Здравейте знае ли някой къде мога да открия резултатите от КМС на децата от СМГ. Моят син е 5-ти клас и според него е решил всички задачи, но не откривам деца от СМГ в списъка с резултатите.

# 96
Успях да отворя, но нещо не е както трябва. На състезанието се явиха двете ми деца в 119 СОУ, но в резултатите го има записано само едното - с грешно записано училище и с различен резултат от този, който бяхме изчислили. Другото дете въобще не фигурира в списъците. И явно не е само моето, като чета предишния пост.
Къде ще проверявате работите на децата?

Последна редакция: ср, 16 дек 2009, 11:43 от Четяща мама

# 97
Синът ми се яви на КМС в 125-то. Възможно ли е да публикували само резултатите на явилите се в 119-то?

# 98
Публикувани са и на децата явили се в 125-то.

# 99
  • София
Дидева, задължително ще я почерпя  Laughing Браво за сайта!!!  bouquet

И моята вкъщи ги реши без грешка, каза че там е получила същите отговори, но все пак това е състезание, не е като да си у дома и затова там вероятно нещо е объркала,  а два пъти си е проверявала.Момиченцето, което има 59.5 е от нейния клас, та да не пропусна да отбележа заслугата за г-жата!

# 100
някъде по назад в темите беше споменато от "някой си", че децата от СМГ не участват в това класиране. Макар че на мен ми направи впечатление , че има 1-2-3 случайно промъкнали се ....Предполагам , че за математическите гимназии ще има отделно класиране.
А и още една неточност забелязах- 3кл СМГ  newsm78 Доколкото знам сега в СМГ приемат след 4 кл  ooooh!

# 101
Благодаря ще проверя в СМГ за отделно класиране. Синът ми е 5-ти клас, не 3-ти. Приема в СМГ наистина е след 4-ти клас.

# 102
  • Sofia
И моето дете го няма в списъка, защото в 119-то се били `объркали`.

# 103
mego , аз нямах предвид вашия син  Wink Просто си проверявахме резултатите на 3 клас и там имаше едно детенце , на което за училище беше записано СМГ , което много ме озадачи - явно е грешка  Simple Smile

# 104
Няма проблеми Wladi+. Явно аз се заблудих. Желая много успехи и на твоето и на всички останали дечица във форума

Общи условия

Активация на акаунт