Математически турнири - 3

• 75 312
  • 733
  •   1
Отговори
# 105
Резултатите за София са публикувани вече! Grinning
Много съм доволна от резултата на моята второкласничка - 54 Heart Eyes!
Ще упражним задачките, с които не се е справила и продължаваме напред!
Благодаря на всички, които полагат труд за обогатяване на виртуалната библиотека!   bouquet

# 106
Къде ще проверявате работите на децата? Аз говорих с един господин, който каза, че работите ще могат да се видят след Коледа, може би, но не каза къде. За непубликувани резултати на деца ми препоръча да пиша в един от двата сайта, които са дадени на календарчето (децата го получиха на състезанието). Оттам щели бързо да отговорят и да вземат мерки.

Последна редакция: ср, 16 дек 2009, 22:33 от Четяща мама

# 107
Здравейте знае ли някой къде мога да открия резултатите от КМС на децата от СМГ. Моят син е 5-ти клас и според него е решил всички задачи, но не откривам деца от СМГ в списъка с резултатите.

СМГ се състезава по друга писта - за математическите училища има други задачи и отделно класиране. Сигурно ще изкарат резултатите до петък в гимназията.

# 108
Четяща мама, може ли да напишеш тези сайтове, защото моят син не донесе никакво календарче. Много бих искала да видя работата на сина си. Казах му да пита класната си днес дали знае кой е проверявал работите. Той учи в 125-то и там се състезава и си мисля, че учителите по математика са им ги проверявали. Утре ще му дам и черновата да я занесе и да пита госпожата според нея колко трябва да са му точките!

# 109
Календарчето не е пред мен в момента. Довечера ще мога да напиша сайтовете, ако междувременно някой не ги напише.

# 110

Нашият математически сайт е вече факт. Пускам ви линк да хвърлите едно око. Засега съм попълнила със задачи само раздела на Коледното математическо състезание, но постепенно ще качвам още задачи. Ще сложа и някои полезни линкове. Приемам всякакви мнения, предложения и препоръки. Може да помислим и за интересно име. Засега съм го кръстила на нашата тема, която си е наша запазена марка.
http://matemagicians.webnode.com/

Страхотна си! Сигурна съм, че труда ти ще помогне на много майки и деца.
Благодарение на съветите и задачите от форума и познатите ми от тук, Макси се е представил доста добре на Коледното състезание.
Вярно, че е сбъркал лесни задачи, но детето заслужава награда.

# 111
mego , аз нямах предвид вашия син  Wink Просто си проверявахме резултатите на 3 клас и там имаше едно детенце , на което за училище беше записано СМГ , което много ме озадачи - явно е грешка  Simple Smile

Moже грешката да не е толкова голяма - случва се деца, ходещи на курсовете в СМГ, да пишат СМГ при участие в състезания.

# 112
http://www.slaveykov.com/subcategories.php?catid=6849
Резултатите от КМС във Варна

# 113
  • На точното място
Здравейте , мами на млади матиматици. Записвам се при вас. И ние участвахме в коледното състезание. Незнам защо ,но тук в Бургас организацията между училищата, отностно информация за математическите съзтезания е много зле. Ние научихме за коледното състезание от нашата класна, която пък случайно разбрала от нейна колежка   doh. Ще следя тук за актуална информация. И ако някой знае къде да проверя за резултатите в Бургас, ще му бъда благодарна/не успях да ги намеря в нета/

# 114
Моето дете дели първото място с едно момченце за 1ви клас. С максимален брой точки е.

# 115
Моето дете дели първото място с едно момченце за 1ви клас. С максимален брой точки е.

smile3501 smile3501 smile3501
Поздравления! Страхотно. Пожелавам ви и на следващите състезания такива успехи.

# 116
  • ride my bike...
Излязоха и за Варна.
Моето гардже е с максимален брой точки.  bowuu
Като за първо състезание съм безкрайно доволна  Simple Smile

# 117
  • Бургас
Поздравления на умните дечица!  bouquet
За Бургас http://klasirane.hit.bg/ също е излязло класирането!
Както предполагахме Гери е на първо място с максимален брой точки!  Hug

# 118
Браво на децата!!! Simple Smile

# 119
Някой си, благодаря за информацията, ще следя резултатите в СМГ.

Общи условия

Активация на акаунт