Математически турнири - 3

• 75 327
  • 733
  •   1
Отговори
# 120
Честито на победителите!
Поздравления и за всички деца, които са положили труд и старание и са се представили чудесно newsm10.
Пожелавам на следващите състезания още по-добри резултати.

# 121
  • най-шареното място
Много благодаря за информацията за Варна!
Аз проверявах сутринта и щях да проверя чак утре пак.

В топ 10% е моето дете и като се има предвид, че си беше намерило една грешка самО /2 точки/ - точно както очаквах над 50 точки с две грешки.

Добра новина е и че дете, за което знаех, че е писало с молив не е дисквалифицирано!

# 122
Честито на всички дечица, които са се представили добре!

Особено се радвам за първолаците. Това е голям стимул за тях.

# 123
  • На точното място
Радост, благодаря ти  bouquet Честито на победителите, да почерпят  Wink
Ние  сме с 36 точки, което мисля е средна работа , при положение че мин.година беше 1-ви в нашето у-ще. Колко е максимума точки за 2-ри клас? newsm78
Ще следя за предстоящите състезания и ще се подготвим от рано.

Ако съм сметнала правилно са мах 60 т. за 2-ри клас

# 124
Честито на първенците! Браво и на всички останали! Изисква се не малко смелост да се явиш на състезание. Това само по себе си те прави в известна степен победител.   smile3501

# 125
  • Sofia
Моето дете дели първото място с едно момченце за 1ви клас. С максимален брой точки е.
  bouquet  Браво на твоето момченце!  Моята дъщеря е с 43.9 точки. Сгрешила е лесните задачи. Но все пак съм доволна от детето.

Последна редакция: ср, 16 дек 2009, 15:43 от ivben

# 126
Честито на победителите и браво на всички дечица!Желая им успех и на други състезания!

# 127
Някой да знае нещо за Пловдив?Навсякъде излезнаха резултатите само при нас се мотаят.Днес отново ходих в училище Драган Манчов и няма нищо.

# 128
de desto, съгласна съм с теб. И ние научаваме в последния момент за състезанията в училище. Прави ми впечатление, че за Бургас резултатите са много ниски. Дъщеря ми е 2 клас с 35 точки. Досега се е представяла много добре-на Салабашев е на 2 място, а тук първите 3 задачи още са сгрешение. Бързаше, че беше на рожден ден от 11, стояла е около 30 мин. Лошото е че с този нисък резултат е втора от тяхното училище и първа в класа. Така че като цяло децата не са се представили много добре.

# 129
  • На точното място
Вики 1, надявам се с форуми като този да сме по-информирани. Салабашев го изтървахме, но виждам , че февруари има друг турнир. Ще разпечатам задачи и ще помоля г-жата на СИП-а да наблегне на тях. Моя и той бързал, повечето му грешки са при сборуването, а не при логиката на решаването. Сега е разочарован, но ще го стимулирам с награда за участие от нас Wink, че пак да иска да се явява

# 130
  • Sofia
Браво на всички дечица, които са се представили достойно !
Браво и на тези, които са събрали смелост и са се явили!
Браво и на техните майки!   bouquet  bouquet  bouquet

# 131
  • София
ivben, а Мишо е с 42,9, аз незнам дали е математик моя син, още не мога да преценя, досеща се разни работи и е умен, но дали има математически заложби още е рано да преценя, особено като разбрах какви глупости е направил като е смятал наобратно, абе ще си го наградя и за това се иска талант, броихме кой е по ред, някъде 63 е май, и той се умъчни много, че бил толкова назад, но аз му обясних колко се гордея с него и че може да иде и на друго ако желае и той много се зарадва.

# 132
ivben, а Мишо е с 42,9, аз незнам дали е математик моя син, още не мога да преценя, досеща се разни работи и е умен, но дали има математически заложби още е рано да преценя, особено като разбрах какви глупости е направил като е смятал наобратно, абе ще си го наградя и за това се иска талант, броихме кой е по ред, някъде 63 е май, и той се умъчни много, че бил толкова назад, но аз му обясних колко се гордея с него и че може да иде и на друго ако желае и той много се зарадва.

Браво за отношението! Мисля, че точно така ще подкрепиш детето си да продължи.
И аз мисля така. Не е важен резултата, а дали се е постарал. Ще имат добри и не толкова добри резултати. Важното е да е направил най-доброто от себе си.

# 133
За връзка с организаторите пишете на dimitrov@netbg.com, dankov@imbm.bas.bg (за двата сайта, за които казах в по-преден пост не е точно - сайтът е един http://iztok-smb.hit.bg/, а два са e-mail адресите, на които да пишете)
Там съобщавайте за нередности, задавайте въпроси.
Ако децата ви не са вписани в списъка с резултатите, изпратете данните на dankov@imbm.bas.bg за да бъдат добавени.
Аз съобщих за това, че големият син не е включен в списъка с резултатите и ми обясниха причината. Попитах и за това, къде и кога могат да се видят работите на децата. Отговориха ми, че това ще се реши другата седмица.
В крайна сметка моят първокласник е с 58 точки от 60 - първо състезание - чудесен резултат.  Grinning Дели третото място с още две дечица.

Последна редакция: ср, 16 дек 2009, 22:38 от Четяща мама

# 134
  • София
Моята щерка е с 30 точки за 3 клас.  Rolling Eyes
Като ви чета и се съгласявам с вас напълно, че самото явяване вече е успех, защото не е лесно да се решиш, в същото време и никаква специална подготовка не сме правили, т.к. за мен беше малко като гръм от ясно небе това състезание. Все си мислех, че ще има нещо според програмата и се надявах, че госпожата е наясно. В същото време и ме е яд заради толкова малко точки, защото в училище е отличничка. Надявам се, обаче, че няма да се откаже все пак. Не знам доколко математиката й е стихия, но ако не пробва и не участва, няма да разбере, нали?  Simple Smile

П.П. Поздравявам и благодаря на Дидева за новия сайт, който със сигурност ще ни е от полза.  Hug
Честито на всички малки участници-математици.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт