Да ти се прияде нещо

• 9 361
  • 67
  •   1
Отговори
# 15
бабини деветини.

# 16
Първо - това са пълни щуротии, че на бебето може да му стане нещо, ако на майката й се яде.
Второ - аз съм възрастен човек и умея да си контролирам желанията. Никога не ми се е случвало да ми се прияде нещо така неудържимо, че да си хапя ръката.
В интерес на истината, не съм си забранявала нищо по време на бременността - яла съм абсолютно всичко. За мен е нямало "забранени храни", чак толкова отровни храни не познавам. Чак толкова отровни, та да убият бебето в корема ми. Та в крайна сметка бебето не поглъща диреректно това, което аз ям.

# 17
суеверия разни,но аз си падам малкооо суеверна  Blush,но пък не помня нещо специално да ми се е прияждало през бременността  Peace

# 18
Да и според мене са пълни простотии това. Както и  'прияждането' на нещо си до такава степен, че да ходим по магазини и мазета да търсим...малко се преиграва ми се струва.

# 19
Бабини девитини,просто не се връзвай Wink

# 20
Айде и аз в отбора с горните мнения  Grinning ! Не помня нещо да ми се е прияждало неудържимо, толкова , че да не мога да почакам ! Е, ако искам нещо и някой има желание да отиде до магазина не се противя   Laughing !
Прияждат ми се разни неща толкова често, колкото и като не съм бременна. По- лош е момента, когато ми се яде нещо , а не знам какво  Crazy !

# 21
Нямам спомен да ми се е прияждало нещо толкова много.По-скоро има храни които сега не мога да погледна  Sick,навяват ми неприятни спомени.

# 22
И аз не вярвам на такива неща.Това за хапането на рьката сьщо сьм го чувала.

# 23
  • София
На мен пък ми бяха казали,като ми се дояде нещо,което в момнта го няма - да си оближа дланта newsm78 .И на мен тези работи ми звучат странно.През цялата бременност ми се пушеше,независимо че ги бях отказала 6 месеца по-рано/тогава не ми се пушеше/ и мои познати се опитваха да ме убедят,че бебето имало нужда от това щом тооолкова ми се е искало да съм си запалила #Crazyпо-голяма глупост от това не бях чувала.
А колкото до яденето - най-много 8-9 месец ми се ядеше пясък newsm78 /от малка не бях яла,беше ми любимо/....е хапнах си малко,но вкуса не беше като едно време,така че продължи да ми се яде.....на бебо му няма нищо естествено.
Всеки сам избира доколко да вярва в това или онова.

# 24
Нямам спомен да ми се е дояло,толкова силно нещо,че чак да си хапя ръцете,пръстите и пр.

# 25
Хапане на ръце, близане на длани - чудно ми е как са ги измисляли тези безумия ?

# 26
Пълни глупости са това. ooooh! Outta JointИ не мисля,че ако ти се преяде всичко трябва да се опитва.На мен,например,може да ми се преядат кренвирши,но не мисля,че са полезни и мога да си ги позволя докато съм бременна.Та мисълта ми е,че не трябва да се тъпчем с боклуци само,защото ни се е прияло нещо.

# 27
През цялата бременност ми се пушеше,независимо че ги бях отказала 6 месеца по-рано/тогава не ми се пушеше/ и мои познати се опитваха да ме убедят,че бебето имало нужда от това щом тооолкова ми се е искало да съм си запалила #Crazyпо-голяма глупост от това не бях чувала.

smile3505 А знаеш ли колко хора споделят това мнение и го използват само и само да запалят  ooooh!
Колкото до темата-аз не знам какво е това да ти се прияде точно определено нещо по време на бременност. И докато не ми се случи не мога да го повярвам  Naughty

# 28
По- лош е момента, когато ми се яде нещо , а не знам какво  Crazy !

Е, това вече е проблем ...  Laughing ... другото по темата - не ...
... не ми се дояждало нищо по различно от това, което съм си хапвала и преди да бременея, и съответно по навик винаги го е имало в къщи ...  нито веднъж, не съм проявявала желание да пращам някой, да ми купува нещо (личен пропуск  Laughing )...
 ... а, това за хапане, близане и т.н. на която и да е част от ръцете ми, честно, не го бях чувала ...  Crazy

# 29
Случвало се е да ми се прияде нещо,но да няма(просто да не му е сезона)и нищо й няма на малката,така че не се впрягай.

Общи условия

Активация на акаунт