Да ти се прияде нещо

• 9 353
  • 67
  •   1
Отговори
# 60
Пълни глупости. Същите, като тъпизмите - момченце е, нека опита, може нещо да му стане  ooooh!

Моля, някой да ми обясни кое е това НЕЩО, което им става на момченцата, че аз запъвам баба ми от няколко години да ме посвети в тази мистерия, но тя не иска Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 61
  • до една звездичка
Моето тяло постоянно ми дава сигнали за мазни баници  Crazy, не само през бременността  ! Как пък веднъж не ми се прияде нещо полезно  Tired....

За банички и аз умирах.Най-лошото е,че ядях по 2 Embarassed,една за мен и една за бебето Mr. Green
Още една от баницолюбка... Joy Вярно, има нещо май, не е току-така този порив към баничките през бременността. newsm78

А иначе, по темата - всичко, което ми се е прияждало, съм си го хапвала, но в интерес на истината, не съм имала никакво по-особени щения. Само от синьо сирене се въздържах и кисело мляко спрях да ям след 7-мия месец, но то беше по други причини.

# 62
  • София
Пълни глупости. Същите, като тъпизмите - момченце е, нека опита, може нещо да му стане  ooooh!

Моля, някой да ми обясни кое е това НЕЩО, което им става на момченцата, че аз запъвам баба ми от няколко години да ме посвети в тази мистерия, но тя не иска Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

да не му става пишката...или да му изсъхне...или нещо от сорта...сещаш се....глупости.

а чувала съм и обратното...да вземе да му стане пишката и да го боли и да не пада и някакви такива...от зор, че му се ядяло....

# 63
хехе, аз се сетих, че е нещо с пишката, но исках да я накарам да го изрече, за да разбере може би колко абсурдно звучи.
Тя мълчеше като партизанин, явно беше неудобно, но пък и на мен ми беше писнало да ми тъпчат детето с боклуци, кой от къде го види и му подава бонбони.
Съжалявам за отклонението от темата.

# 64
Ами, не знам дали са глупости това, но мъжът ми и девер ми са много "пощеливи" или "сладокусни" и като им се прияде нещо, озверяват буквално. Свекърва ми и свекър ми казват сега за сина ми, ако поиска нещо за ядене, да му дам, че щяла да му падне пишката, момченце бил. А аз питам, като съм жена, да не би да съм по-долно същество?
Та... мъжът ми, като му се прияде нещо, си близва дланта.
Иначе като бременна най-много ми се ядяха череи, но август нямаше. Мъжът ми беше поръчал специално, но хората така и не намериха. Е, нищо не ми стана, слава Богу!

# 65
Здравейте мами , какво сте правили докато сте били бременни и ви се е прияло нещо , което или го няма на момента или е по - добре да се избягва от бременни.аз лично си хапя ръката , така ми бяха казали , но то пак ми се яде.глупости ли са това , че ако на бременна нещо и се прияде и тя не си го хапне , може да стане нещо на бебето или има нещо вярно.

На мен когато бях бременна ми се дояде веднъж домашна лютеница.Беше ужасно поради факта,че се намирам в Франция и няма тука  от къде домашна лютеница LaughingСледователно споделих с родителите ми,които веднага отреагираха.Баща ми реши да ми прати колет,в който да има и домашна лютеница.Толкова се зарадвах чаках колета с огромно нетърпение и стръв Laughing.И той пристигна.Да ама не.Не ми било писано да си хапна лютеничка.Баща ми да вземе да отвори стъклените и вакуумирани буркани и да пресипе лютеницата в пластмасови кутии при което...
Отварям аз една кутия почвам да мажа филии ...Направи ми впечатление че лютеницата има особен вид LaughingРеших да близна аз да видя що е какво е и О_о ууужассс развалена направо щипе и пари на езика.Директно и трите големи пластмасови кутии с домашна лютеничка  Cry отлетяха в боклука.А аз си останах да ''пия една студена вода'' дето му е приказката.
И до ден днешен не съм споменавала за това на нашите.Излъгах ги че съм си хапнала доволно Confused та те с такъв мерак ми я пратиха.
И определено на бебето ми му няма нищо от това,че не си хапнах лютеница докато бях бременна.  Grinning

# 66
Абе бременен мозък, кво да го правиш...  Mr. Green Естествено, че това са глупости, но ако има кой да и удисва на прищявките, какво повече може да иска една жена? Освен здраво бебе на финала.
Аз лично умирах за кашкавал. Добре, че имах в изобилие.

# 67
И аз мисля,че са глупости! Единственото, което нон-стоп ми се ядеше бяха ягоди през зимата и всеки ден си купувах, не можех без тях! За друго не съм умирала!! Wink

Общи условия

Активация на акаунт