Сарухан Хюнел-Saruhan Hünel-един диамант на турското кино -тема 2

• 24 943
  • 742
  •   1
Отговори
# 195
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
  ruporuu  ruporuu Хелоуууу...Йенибащанки....Муратки....Врабки...!!!  Hug Hug Hug
Желая Ви спорен ден...около Шефчетата...(Чили Hug)....  bouquet  bouquet  bouquet

Между другото и АЗ мисля като Чили....по добре да си се събереме тукя.... Peace
Така сички че сме на едно место...нема само да се гониме из темите ка хахави... ooooh!
То така големи маки....у другата тема пълно със спам.... Crazy
Пък и верно ....аз само яхам тая метла...окуце ми коня....въртолета ми се счупи... #Crazy
най го отнасям АЗ ...нали не одим на работа... smile3540 smile3540 smile3540 newsm52 newsm52 newsm52 afwitch afwitch afwitch

# 196
 Naughtyееей един ден ме нямаше и нямате изчитане #Crazy
за превода-довечера обещавам,че днес само ще наминавам няма да имам време smile3525

# 197
 afwitch afwitch....Айдееее...всичко започва отначало..... afwitch afwitch

# 198
 afwitch afwitch afwitch...Къде се денахте бре..... afwitch afwitch afwitch

# 199
Тук сме, ама говорим по телефона

Записвам си час при доктора  Wink

# 200
здравейте,момичета!Минавам да ви поздравя и да се отчета.Гледам раздали сте постовете в новото село-едно местенце за мойто гъзенце-плийс newsm17  love001

# 201
здравейте,момичета!Минавам да ви поздравя и да се отчета.Гледам раздали сте постовете в новото село-едно местенце за мойто гъзенце-плийс newsm17  love001
Тея..освободи се секретарското място....мое да го заемеш.... newsm08 newsm08 newsm08

Чилиии, скачай от балконя...и се отчети у новата тема.....направихме я само за да не я архивират.....    hahaha hahaha hahaha

# 202
здравейте,момичета!Минавам да ви поздравя и да се отчета.Гледам раздали сте постовете в новото село-едно местенце за мойто гъзенце-плийс newsm17  love001
И аз да се кандидатирам:Ако може по съвместителство да съм автомоньор и аптекар-пишете ме плий-й-й-з Praynig Praynig Praynig
Кат ходи доктора на визита,аз ще го возя,пък като се зададе грип да раздавам хапчетата и да го консултирам newsm08 smile3508 newsm08 smile3508 newsm08 smile3508
Пък и двете започват  с А-ще ги вместим в една длъжностна характеристика Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Последна редакция: ср, 16 дек 2009, 17:21 от titikaka kilimanjaro

# 203
И аз да се кандидатирам:Ако може по съвместителство да съм автомоньор и аптекар-пишете ме плий-й-й-з Praynig Praynig Praynig
Кат ходи доктора на визита,аз ще го возя,пък като се зададе грип да раздавам хапчетата и да го консултирам newsm08 smile3508 newsm08 smile3508 newsm08 smile3508
Пък и двете започват  с А-ще ги вместим в една длъжностна характеристика Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Тебе Титииии....че те напрайме зам.кмет....за тая длъжност никой ли се не бори....толко ли съм страшна...... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 204
Тебе Титииии....че те напрайме зам.кмет....за тая длъжност никой ли се не бори....толко ли съм страшна...... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

И-И-И-И-И Зизу,четеш ми мислите? #Crazy #Crazy #CrazyМного исках да съм зам.кмет,но се правих на скромна,но щом ме номинираш приемам на мига и с удоволствие!ы Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 205
И да попитам,кат съм вече зам.кмет,аз нали на купоните ще стоя от лявата страна на доктора? newsm78 newsm78 smile3508 newsm44 newsm68 smile3508 newsm44 newsm68 smile3508

# 206
  • София
ади и аз да се постна Flutter
Тити, честита длъжност, да си я гледаш много съвестно, че Зизка е зоркото око на слепия орел hahaha hahahaнема мърдане от задълженията Joy Joy

# 207
И да попитам,кат съм вече зам.кмет,аз нали на купоните ще стоя от лявата страна на доктора? newsm78 newsm78 smile3508 newsm44 newsm68 smile3508 newsm44 newsm68 smile3508
Може....щом аз че му седим от десната.... smile3532 smile3532 smile3532
Тити, честита длъжност, да си я гледаш много съвестно, че Зизка е зоркото око на слепия орел hahaha hahahaнема мърдане от задълженията Joy Joy
Галкеее..... smile3532 smile3532....ти кат даскалица...че седиш връз него...

# 208
Мерси,мерси,ще почерпя селото newsm38  cook  food002 beer cheers Wine Glass Popcorn  food010 morning cook,като тръгнем  travel motor smile3548 smile3549 smile3540 newsm52да си прибираме доктора от Истамбул newsm62 newsm08 newsm62 newsm62

# 209
Тъдъдъдъъъъм Hug
Айде и тука д асе разпиша.
Има ли вече 4-та бюлюм на Енибащана?

Общи условия

Активация на акаунт