ЯНУАРСКО предстартово броене - 28

• 24 060
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте, навън гледката днес толкова ме радва, едно ми е хубаво и уютно с този пухкав сняг през прозореца Simple Smile и мързеливо Simple Smile
Днес се събудих с една прекрасна новина - тази сутрин нашата кума е родила момиченце   ylinfant   Party започна се с бебевалежа около нас, аз съм втора на опашката засега пък да видим  Laughing вчера доки ми каза да спирам хапчетата и започваме да чакаме Simple Smile
Courage аз чак сега го разбрах това с магнезия и желязото, по-добре късно отколкото никога  Mr. Green
Mis Demenoar и аз си мисля, че проблемите не се решават с мълчание, а с разговор, той така или иначе е неизбежен, наистина си в деликатно състояние сега, но то ще продължи поне още 2-3 месеца, а това време може да е решаващо за отношенията ви  Peace мн кофти ситуация наистина, няма ли го доверието и вярата един в друг мн трудно вървят нещата, дано скоро намерите път един към друг  Praynig

# 541
Здравейте, мами!
Виждам, че имаме още едно родено бебче!
Честито на мама Зузи! Да им е живо и здраво малкото юначе!  smile3525
Честито датички за секциото, на тези, които вече ги имат!

Ние вече сме в очакване на нашия мъник, но за сега май си му  е добре в коремчето на мама на топличко и си кротува. На последния преглед във вторник доктора каза, че бебето е слязло надолу и е готово за раждане, да чакаме вече. Теглото му беше 3,400-3,500 и сега е момента да се роди, че ако си изчака термина ще гони 4 кг. и ще ми е много трудно да го раждам нормално. Много ми се иска до няколко дни да се появи на бял свят, но за сега нямам сериозни признаци, дано стане изведнъж, а ако не - ще си чакаме още.

# 542
  • Ловеч
Здравейте момичета,днес ходихме на преглед и ни казаха че с бебо всичко е наред,засега е 3,100.Но май ще се наложи операция,все още с седалишно.
Другата седмица ще ходим до Плевен да се уточним д лекарите и да ни планират дата за операцията.

# 543
Здравейте момичета Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Много благодаря за комлиментите и се радвам, че снимките са ви харесали Heart Eyes
Мис Деменоар наистина ситуацията е деликатна, но и според мен е по-добре незабавния разговор и изясняване на отношенията, но преди това му обясни необходимостта от добрия тон заради бебето в утробатата ти, защото той може и да не схваща, чее ти трябва спокоййствие, седнете и поговорете нормално, като големи хора. Относно пътуването, Русе си е доста далеч, лично аз не бих рискувала да пътувам сега в девети месец с автобус и при такива условия навън.Стискаам палци всичко да се нареди Hug
Вили аз работя в Пощенска банка, харесва ми банката и съм доволна Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Да ви се оплача, мноооого ме боли кръстта, просто не мога да се мръдна, ако стръгне бебето, просто не знам как ще се справя, има ли някакъв лек поне малко облекчение да получа, какво ми стана не знам Rolling Eyes

# 544
Добро утро и от мен!

Честит истински сняг. Много четох, ама........ като прочетох Mis-Demeanor и ми стана ужасно..... Миличка  Hug - според мен мъжа ти не заслужава твоето търпение. И аз не знам де, но....... Даже по-лошо от изневяра е поведението му. Той сега като не те глези и котка, кога!? Не знам - това е ужасно тъжно.
Да ви кажа аз си мислех, че съм крайно ревнива и гадна.... Че си въобразявам и т.н. Сега знам, че мъжете до мен са ме карали да се чувствам така. Със съпруга ми се чувствам абсолютно спокойна и това е заяото той ме кара да се чувствам така. Но са ми крайно познати тези ужасни терзания, съмнения и ужасна болка и мисълта да ги преживявам сега - бременна - ме убива просто!
Овен да те нагушкам, Mis-Demeanor, не знам как да помогна!  Hug Hug HugДано успеете да изгладите нещата!

и аз се присъединявам към горепосоченото мнение-явно някои от нас са имали сходни емоции-при мен с бившия в 1-н момент нещата бяха подобни,както и да е -както са казали хората Всяко зло за добро-разделих се с него(бяхме почти стигнали до сватба-обзаведох новия му апартамен-ама не било писано-азтака не мога да живея-със съмнения).
Сега съм щастливо омъжена за друг,ще си имаме бебе-апартамент нямаме още(ама ще си купим все някога) и разбрах,че както и Татит е казала проблема си е бил в човека-преди бях доста ревнива(в определени моменти-после сеоказа,че имало защо), а сега съм спокойна в това отношение-мъжът ми си излиза да гледа футбол с приятели,грижовен е мил и не е женкар(аз преди все такива нацелвах).
 Мис Деменоар, надявам се при Вас нещата да се наредят по най-добрия начин за теб и децата-аз съм на мнение да изчакаш бебето да се роди и да се възстановиш,после да говорите да се изясните кой какво иска и очаква и като ще е края-край и да се оправя-то и така не всеки може да живее(аз не бих могла).
 Прецени си ако не можеш психически да издържиш покрай празниците-иди си при вашите,но помисли и за последиците от тази си постъпка.
 Каквото и да решиш ние те подкрепяме,гушкаме те и сме с теб-леко раждане!
 Иначе аз съм добре,бебка също-корема ми от няколко седмици е много ниско долу,признаци за раждане засега нямам,бебка отдавна е в малкия таз(тъй че и това е относително).
 При нас вали сняг Grinningхубаво е.Приятен ден-отивам да полегна,ченашето тумби вечер не ме оставя да спядо 2-4 часа играе.

# 545
  • София
Здравейте мами!   bouquet

tanchelina - това с кръста и на мен ми е голям проблем. Както съм с идеята да ходя до последния момент като почнат контракциите - хич не се виждам Simple Smile
Аз сега от седенето после не мога да се изправя - само лежането помага и йогата - от нея се чувствам добре!

Ама какво е хубаво времето само!!!

Mis-Demeanor - трудно може да се даде съвет за такова нещо! Като се има предвид, че и аз съм се сърдила на моя мъж за някои неща, за които в последтсвие след доста време разбирам, че той е имал една гледна точка, а аз съвсем друга и са се получавали по-скоро недорозумения. А и сега в полседните месеци сме по-напрегнати и малкото може да има голям ефект. Не го защитавам в никакъв случай, защото и на мен не ми звучи добре поведението му, но искам да кажа, че от негова гледна точка, може да не вижда нещата по този начин. Понякога е нужно време да се решат подобни проблеми, затова се опитай максимално да запазиш спокойствие сега и да не слагаш всичко на карта...

sunrise7 - Аз ти писах, но да кажа и тук - и на нас учителката по йога ни каза същото! Че периода е силен и ако имаме страхове или притеснения всеки ден до нова година може да се изчистваме от тях! А точно по нова година се пада пълнолуние (което ще рече - наплашени гинеколози в очакване на раждащи жени, защото нали знаете, че по пълнолуние се ражда най-често:))

Иначе тези дни за първи път и аз усетих тези странни пулсации ниско долу - явно това е хълцането на бебчо. Но таткото е много сигурен, че нещо се бъркам, и че бебето не дишало по този начин (нали са му пълни с течност дробчетата) и неможело да хълца Simple Smile Имаме си спор по въпроса...

Почти сме украсили вече и чакаме празниците! Елхата си стои така все още, защото искам да я украсим заедно, но все не ни остава време... Леле представям си после и с дете как ще сме  Crazy

Да ви питам - някой знае ли какво означава все пак зрялата плацента - още миналата седмица ми казаха, че е 3-4 степен даже, но не разбрах какво ознчава това...

# 546
Тъй като прочетох доста страници, забравих да кажа на всички майчета, които имат изгледи за раждане, много късмет и бъдете сигурни, че имате стиснати палчета от всички ни, прегръщам ви силно Hug

# 547
Здравейте, момичета! Аз съм от февруарките, но напоследък редовно ви проверявам и много се радвам като се пръкне някой бебок. За сега са малко, но тепърва се започва. Нямам търпение и при нас да дойде това време и много ви се радвам.
Включвам се, защото прочетох проблема на Mis-Demeanor, то всеки си е различен, но просто искам да и кажа нещо, ако и помогне много ще се радвам. Не веднъж съм правила изцепки и при нашите момичета, че донякъде ние самите сме си виновни за такива положения с мъжете, при които, както е в случая - ти седиш и ревеш и се чудиш какво да правиш, а не него не му пука, пише си смс-ите и се забавлява.
Идеята ми е, Mis-Demeanor, че твърде задълбаваш в темата. Защо сама си усложняваш живота? Казваш, че ти обръща внимание и е грижовен, но това че си е ударил една чикия не означава, че не те обича,а и недей да приравняваш чикията на изневяра. Както го описа, излиза че той е по-сексуален, дори да ти изневерява и да си пада по флиртовете, мила, всички мъже са така, всички искат внимание и да се чувстват царе на джунглата. Това че някоя се е хванала на въдицата не означава, че не те обича. Ти си майката на децата му, и ти предлагам да се възползваш с достойнство от това. Спри да го следиш. Малко малоумно от негова страна, че не си трие съобщенията, ама явно толкова му е акъла. Сега си бременна, ок, и си напълняла и може би не си толкова красива и секси, колкото е едно младо момиче или която и да е чужда, но успокой се, завържи някоя виртуална любов колкото да ти вдигне самочувствието, щом родиш се вкарай в приличен вид, от който ти самата да си доволна и ако ти попадне, мила, някой, давай смело с неговите камъни в неговата градина. Сложи му такива рога, че да не може да се прибере в къщи. И да не ти пука за чувствата му или за каквото и да било. Много ги жалите тия мъже. На каквото си постелят на такова ще легнат. И горе главата. Да ти кажа, направиш ли го това дискретно и добре, няма да ти пука от неговите селски изцепки със смс-ите и т.н., дето не може да скрие какво прави и го прави по толкова просташки начин. Не се изнасяй да му улесняваш тъпотиите.
Ами това е. Надявам се да не съм ви досадила. Леко раждане ви желая, аз ще ви проверявам.Simple Smile

# 548
Mis Deminor, мила, спокойно, горе главата, каквото и да стане с твоя съпруг, ти никога няма да бъдеш сама на света - ще имаш двете си съкровища. Нека това те крепи  Hug Ако не можеш да вземеш сега решение как да постъпиш, ще му дойде момента, бъди само сигурна в себе си, прецени обстоятелствата, малко по-прагматично мисли в момента, защото наистина си в деликатна ситуация, Peace Помисли от каква помощ имаш нужда и кой може да ти я осигури  Peace т.е. мисли как да оцелееш, психически и физически сега  Peace
Ако трябва един ден да се разделите, това не е краят на света - млада си и си хубава, разбирам, че си и интелигентно момиче, ще си стъпеш след някой и друг месец на краката и тогава светът е отново твой, ще имаш по-голяма свобода на избор  Peace  Ако трябва ще завъртиш главата на някой друг, дето ще те гледа в очите и ще те обожава, теб и децата, ако пък се оправят нещата с бащата на децата ти още по-добре  Peace Най-важното е сега да проумееш, че нещата , които се случват не са фатални, каквото и да стане, само бъди хладнокръвна и не изпадай в паника и истерия - това няма да ти помогне да овладееш ситуацията. Ако знаеш колко мъже изневеряват и флиртуват, Боже опази....ти просто си по-бдителна и си разбрала за твоя  Peace Споко, ще се наредят нещата  Peace Само разбери това, че ти като жена и майка си по-силната страна  Peace

# 549
  • София
Бръмби,весел ти е поста и съм съгласна донякъде с теб-само едно не е вярно-че всички мъже са еднакви и искат да са царе на джунглата...

# 550
Здравейте и от мен!
Днес бях на ЖК и за сега всичко е наред,бебо върви дебелаче и проучихме датите за секцио,та трябва да решавам сега. Мислех са за 9.01 или 16.01,защото на 9-ти тръгнахме с мъжо,а на 16-ти се оженихме и двете дати са в събота, аз съм родена в събота и знам,че се води късметлийския ден от седмицата... Само дето 16-ти е късно,като дата,а 9-ти вече е заета. Мисля си за 12.01. ще помоля за мнение Sunrise7 ако е удобно,разбира се!
Д-ра ми каза,че имам много мънички кистички по плацентата, което не било никакъв проблем и се случвало често.Така ли е наистина, някой запознат ли е?  Sad
 Courage Определено изпълнението на Али ме развесели ...  Laughing
Тани` Преди мъничко бях в Mothercare имаше почти същото комплектче за исписване и се сетих за теб.Аз Почти всичко от там съм си взела,материите и качеството са страхотно. Сестра ми ми го препочъчваше горещо и има защо!
_Iri_ И аз бих дала същия съдет на Mis-Demeanor Сутринта ,като станах преди ЖК прочетох написаното от нея и цял ден я мисля. Според мен трябва да говориш с него и с равен тон, без да се караш или викаш да сложи ясни граници на това,което ще изискваш като уважение. И го предупреди, че топката е в негови ръце, не да се измъква,че ти сама си го правиш. Бъди ясна и категорична!
Аз лично също не бих търпяла такова отнушение и до сега да съм си събрала чукалата 100 пити, но преди това ще му обясня как стоят нещата за мен и компромис с тях няма да правя!
УСПЕХ, дано всичко се нареди  Peace Hug
Продължавам да ви чета Laughing

# 551
dimka, ти в Селена ли ще раждаш? Аз ще раждам там и за 12 януари съм третото подред секцио на д-р Даскалов Laughing А кой знае още колко ще има и на д-р Минев, и на дежурния, който ще е на смяна в Селена. И ние с моят мъж сме се оженили на 16, големият ми син е роден също на тази дата и ми се искаше и това бебче да е родено на 16, но това е съвсем близо до термина и не ми се рискува. Ще са радвам да се засечем и да се запознаем. Както и с Куин и с другите момичета, които са избрали Селена Hug
И тук искам да благодаря на Сънрайз, много е мила и отзивчива  Hug

# 552
Здравейте мили мами,
Искам просто да пожелая много успех и късмет на всички ни!!!
Виждам как всички казват-спокойно всичко ще мине не го мисли и т.н. , но никой совен НАС не знае какво е чувството да чакаш...да чакаш.....
Желая Ви от цялото си сърце най-здравите и красиви дечица на света!!!!
Благодаря Ви за подкрепата когато имах нужда!!!   newsm51  

# 553
Здравейте  Simple Smile Отдавна не съм писала, нямах настроение, тръшна ме някакъв грип и много тежко го изкарах - температура и ужасна кашлица, не можех да спя от нея. И за финал направих бронхит и сега съм на антибиотик. Сега вече нещата са по-добре, ама почти 10 дни беше ужас, заразих мъжа ми и сина ми, но те поне по-леко го изкараха. Сега пък за финал ме заболя зъб, явно ми е паднал имунитета, та и едно ходене по зъболекари му ударих, че не всеки иска да лекува бременна с по-сложен проблем със зъб  Sad
След всички болести ходих при моята лекарка, при която ще раждам да види с бебка дали всичко е наред. Засега видимо всичко е добре, гледа я на доплер, кръвотока е добре,отговаря си на размерите като седмици, беше 2.550гр. Успокоих се, че ми беше много притеснено с това боледуване какво може да се случи. На записът на тонове ми написаха "реактивен плод"  Mr. Green, някой да знае що е то? Аз доколкото разбрах това е заради по-ускорени тонове, надявам се да не е проблем.

Mis Deminor, миличка, искрено ти съчувствам. Аз бих те посъветвала, както повечето момичета, да поговорите, не бързай да си тръгваш и не отстъпвай лесно  Hug

Честито бебче и на Зузи!!! Да е живо и здраво  Hug

Стискам палци на всички майчета, на които раждането предстои съвсем скоро - да е леко и безпроблемно  Hug

# 554
Zuzi,ЧЕСТИТО!ДА Е ЖИВО И ЗДРАВО БЕБЕНЦЕТО!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт