® E-bay - тема 43

• 35 954
  • 720
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Честита Коледа момичета и момчета. Много здраве, късмет, пълни карти и оспешни покупки Hug

# 526
 santa2 Весела Коледа на всички,пожелахте ли си нещо,на Коледа стават чудеса  Close-mas:

# 527
  • Казанлък of all places
Здраве и успехи, мили хора!

http://www.youtube.com/watch?v=dlbJToqI3nU&feature=related                                                                                                                                                                                           

# 528
Весела Коледа , здраве, шастие и успехи и много изгодни покупки !   bouquet

# 529
  • на пистата
весела коледа и честито на именниците.почерпка от мен,че синът ми днес има имен ден

# 530
Nameika-31 , да ти е честит именникът ! Много да те радва и да успее да спечели купата за 2010 ! Всички ще стискаме палци !  bouquet

# 531
  • София
Честито на Христос! Много успехи на трасето (или как там се казва Rolling Eyes).
Позволих си да разгледам снимките ти и ми се струва, че момчето от третото място е Кристиан, който е син на една клиентка и е луд моторист също. Майка му не е по-малко луда. Laughing

# 532
  • на пистата
Честито на Христос! Много успехи на трасето (или как там се казва Rolling Eyes).
Позволих си да разгледам снимките ти и ми се струва, че момчето от третото място е Кристиан, който е син на една клиентка и е луд моторист също. Майка му не е по-малко луда. Laughing
да той е,кристиaн петков,мисля от перник са

Последна редакция: пт, 25 дек 2009, 13:02 от nameika-31

# 533
  • София
От София са. Simple Smile Малкия му брат и той е лудетина.

Сорри за спама. Hug

# 534
  • Home is where the heart is...
Весела Коледа и много, ама много щастливи мигове желаем.  Heart Eyes

nameika-31, честит имен ден на Христос - всичко най-хубаво и само успех.   bouquet

# 535
Весела Коледа и от мен. ))))

Аз сега си имам нова занимавка, имам кола и от няколко дни гледам авточасти и какви ли не други щуротии. ) Днес си поръчах ключодържатели за нея, харесала съм си и разни други неща. )
ето ги

# 536
  • Варна
Весела Коледа и от мен!!! Hug

Момичета,извинявам се,ако този въпрос вече е задаван,но не го намерих-какво означава,когато продавачът е поставил върху обявата:"The seller relisted this item"?

Означава, че е пуснал артикула за продажба отново.
Причината - или не е купено, или купилият го не го е платил.

Или пък е имал повече от една бройка. Peace

nameika-31, честит ти именник!!!  bouquet

# 537
Честити Рождество и Весела Коледа

# 538
малей сега е жътвата
за един ден съм спечелил търгове за 900 евро, всичко разпродава стоката останала за коледа, ама бейби анабел се печели за 7-8 евро
 Joy
4 колелета без педали
НЕ НА ПЕДАЛИТЕ
фишер прай на какви цени ...

# 539
  • София
Запази ми едно такова колело без педалите (не ги харесвам и аз Mr. Green) за пролетта.   Wink

Общи условия

Активация на акаунт