® E-bay - тема 43

• 35 925
  • 720
  •   1
Отговори
# 570
  • Sofia
Момичета, може ли някой да ми помогне за следното:
Продавам нещо в ибей. Получавам писмо от човек, които ми пише, че от неговата държава ибей не му позволява да купи и ме моли да му продам нещото (явно извън рамките на ибей). Ама аз хич не мога да си представя как евентуално да стане това. Някакви идеи?
измама!Да не е нигериец Wink

# 571
  • В сърцето на ММ
{5q} ,освен да поставиш отрицателна оценка,не виждам друго какво можеш да направиш.Ако не иска да го изпрати,никой не може да го накара насила. Peace

# 572
  • София
Имам следната ситуация-получих скъсана и мръсна тениска,описана че е в чудесно състояние.Писах на продачаката да ми върне парите,казах и че не мога да върна тениската, защото ще ми струва скъпо,повече от тениската,която излезе 10лв и че в противен случай ще и поставя отрицателна оценка.Снимах тениската и изпратих доказателства.Тя ми каза,че докато не я върна,няма да ми върне парите и да и слагам отрицателна оценка,напълно го заслужавала.
Тази комуникация проведохме в продължение на седмици.Накрая ми писна,сложих и заслужената оценка и приключих за мен случая,
Вчера обаче тая мома ми пише,че е много разочарована от отрицателната оценка и ще пише на ибей за случая да и махнели оценката.
Та искам да питам от ебей какво могат да направят в случая?
Има ли някой с перфектен английски,на който да му препратя обясненията на продавачката,защото пише на странен английски и преводача и аз може нещо да не сме я разбрали?

Благодаря!

# 573
  • Варна
Момичета, може ли някой да ми помогне за следното:
Продавам нещо в ибей. Получавам писмо от човек, които ми пише, че от неговата държава ибей не му позволява да купи и ме моли да му продам нещото (явно извън рамките на ибей). Ама аз хич не мога да си представя как евентуално да стане това. Някакви идеи?
измама!Да не е нигериец Wink

Не, украинец  Simple Smile

# 574
  • В сърцето на ММ
Пращала съм в Украйна с предварително плащане през Western Union.Излезе ми към 20 лв да го пусна като препоръчана пратка.Получиха я за седмица. Peace
Иначе украинците малко хайдути си падат,но ако си плати предварително човека,не виждам пречка да му изпратиш нещото.Мое мнение. Peace

# 575
  • Варна
То друг май се оказа проблема - въвела съм някаква рестрикция за купуване от определени държави  Embarassed, затова човекът не можел да купи. Поправих се,ще видим сега.
За първи път продавам, не съм догледала.

# 576
  • Пловдив
galq4, ако искаш напиши ми ги на ЛС.

# 577
Съжалявам , че така нахълтвам в темата ви , но имам следният въпрос.Преди да наддавам попитах продавача дали ще изпрати една пола до тук,при което получих положителен отговор.Доставката щяла да бъде 5 паунда. След това харесах още една и попитах за комбиниран шипинг ,който отново беше 5 паунда.Когато му поисках инвойс ми прати съобщение че доставката е 8 паунда .Тъй като не получих инвоис за комб. допставка му платих по 2.50 паунда за всяка пола - общо 5 както ми беше казал.Има ли основание да ми поиска повече,след като сме се разбрали за 5 ? И добре ли направих като му платих по този начин.Мерси предварително и весело прекарване на празниците . Simple Smile

От горното разбирам, че полите са били за по 5 паунда доставката, т.е. общо 10, а при поискан комбиниран шипинг ти е дал цена 8 лири....а ти защо си му платила 5?

Написа ми следното - FOR BOTH SKIRTS IT WILL POSTED £5.00
А часове след това - it will b £8.00 standard post due 2 waight thank u
(Дано съм разбрала правилно какво е искал да ми каже.)
В никакъв случай не съм за 3 паунда ,но мисля че не е коректно!

# 578
  • Sofia
Защото на мен ми се е случвало нигериец да ми пише да му продам нещо,което даже не бях пуснала за продажба в Ибей,а в бг сайтове и да иска да гу купи с банков превод
После разбрах,че нигерииците правили измами с фалши ви банкови преводи

# 579
Съжалявам , че така нахълтвам в темата ви , но имам следният въпрос.Преди да наддавам попитах продавача дали ще изпрати една пола до тук,при което получих положителен отговор.Доставката щяла да бъде 5 паунда. След това харесах още една и попитах за комбиниран шипинг ,който отново беше 5 паунда.Когато му поисках инвойс ми прати съобщение че доставката е 8 паунда .Тъй като не получих инвоис за комб. допставка му платих по 2.50 паунда за всяка пола - общо 5 както ми беше казал.Има ли основание да ми поиска повече,след като сме се разбрали за 5 ? И добре ли направих като му платих по този начин.Мерси предварително и весело прекарване на празниците . Simple Smile

От горното разбирам, че полите са били за по 5 паунда доставката, т.е. общо 10, а при поискан комбиниран шипинг ти е дал цена 8 лири....а ти защо си му платила 5?

Написа ми следното - FOR BOTH SKIRTS IT WILL POSTED £5.00
А часове след това - it will b £8.00 standard post due 2 waight thank u
(Дано съм разбрала правилно какво е искал да ми каже.)
В никакъв случай не съм за 3 паунда ,но мисля че не е коректно!
Писал ти е 5 лири за двете, после се е поправил, че 8 лири, заради теглото, това разбирам аз.

# 580
Момичета, моля за малко помощ - опитвам се да си намеря от ризите тип бодита, но като напиша body shirt излизат съвсем малко резултати  Sad
Под какво друго име да ги търся, т.к не ми се вярва чак пък толкова да няма....  Thinking

# 581
 Brrr  благодаря за отговора   bouquet /въпреки,че не ми харесва мн Embarassed/ И сега с връщането понеже до сега не са ми връщали аз трябва ли да правя нещо или той така ще ми ги върне и как да разбера дали ми ги е гледах си пейпал акаунта вече ама там няма нищо поне за сега  Tired

# 582
  • София
Момичета, моля за малко помощ - опитвам се да си намеря от ризите тип бодита, но като напиша body shirt излизат съвсем малко резултати  Sad
Под какво друго име да ги търся, т.к не ми се вярва чак пък толкова да няма....  Thinking
Аз също издирвах много дълго време и нищо изгодно не намерих Sad
за сметка на това намерих изгодни с района на Плиска,ако искаш ще ти кажа къде точно Wink

# 583
  • В сърцето на ММ
{5q} ,ако ти върне парите,задължително ще те известят по имейла.Нищо не трябва да правиш засега,по-нататък ,ако не ти върне нищо,може би ще трябва да пуснеш диспут за неполучена стока в Пейпъл. Peace

# 584
Аз също издирвах много дълго време и нищо изгодно не намерих Sad
за сметка на това намерих изгодни с района на Плиска,ако искаш ще ти кажа къде точно Wink
Благодаря, но не ми върши работа - много ми е далече  Sad
Исках да избегна обикалянето по магазините, но май ще се наложи....

Общи условия

Активация на акаунт