® E-bay - тема 43

• 35 940
  • 720
  •   1
Отговори
# 555

Ich muss noch 60 Artikel bezahlen.
 Joy
ама не съм свръшил още
поне Лего ще имам за 10 коледи
 Joy
нема вече анабелки, прибрах 5-6
Ще продаваш ли Анабелките? Дебна ги от ноември месец?Пиши на лични?

# 556
  • София
Здравейте!
Взех на щерката 1 кукла ама още на 2тия час се разпадна писах на продавача и той ми прати това:
Hi send the doll back and i will refund the postage and full refund
for the item.
Regards
dar4882

Доколкото разбирам ще ми върне парите и пощенските....а разходите по връщането??? и още каква трябваше да е пратката за да се признава от Пейпал?Знам че скоро беше коментирано ама ми е много гадно че "Дядо Коледа ми донесе счупен подарък"
А диспут да отварям ли?
Куклата е платена на 10.12 и на 23 беше тук.

Благодаря предварително!
Може и на лс за да не товарим темата!
Продавача отговори, че ще върне и твоите разходи пощенски и "фул рифунд", тоест всичко платено от теб преди това - цена+пощ. разходи.
За диспута не знам, може би трябва да се отвори за да се застраховаш. Като ще обясниш, че като приключи всичко, ще затвориш диспута.
Някои продавачи връщат всичко веднага. На мен ми се е случвало. Мацката, от която купих ботушките за малкия, а дойдоха две ботушчета с различни номера, ми върна веднага цялата сума, след като й писах. Хем сама предложи, въпреки, че й казах, че ще ги ползваме, хем върна цялата сума, въпреки, че й казах, че ще му устрои частичен рифунд.

# 557
  • Бургас
Здравейте!Снайпера гуф и бей работи ли?Правил ли е проблем на някой скоро?

# 558
# 559
  • София
да сте срещали тези някъде в сайта  

Последна редакция: пн, 28 дек 2009, 16:06 от anelka119

# 560
  • на пистата
това е пай,или е само рецептата,прияло ми се е пай и ще си купя от америка май Joy
http://cgi.ebay.com/CHEESECAKE-CUP-CAKE-Recipe-cd-EBook-w-Resell … sh=item4a9d4fa0f2

видях,рецептата е Sad,ако някой намери полуфабрикат да свирка

Последна редакция: нд, 27 дек 2009, 21:22 от nameika-31

# 561
Здравейте, Весела Коледа на всички!

Искам да питам нещо за една пратка от Хонг Конг. Платена е на 20 ноември и все още не е пристигнала. Дали трябва да се притеснявам. Питах продавача за тракинг номера и той ми отговери следното:

We are sorry for the matter. Please be informed that your item was sent by AIR MAIL (without tracking number provided) from Hong Kong Post Office on 27 November 2009. In general, you have had received your item right now. However, we learned from the post office that it may be a little delayed due to the "Peak Christmas Period".

We would like to extract a message from Hong Kong Post as follows for your reference:
Delay in Outbound Air Mail Service
Recent months have witnessed an upsurge of some 30% in outbound air mail compared to corresponding period last year. In addition, with the impact of global financial crisis, airlines have cut back on their flights. These have resulted in the overall supply of air cargo space lagging far behind demand. Hence delays by one to two weeks have been caused to outbound air mail for a number of destinations including Brazil, Russia, the US and Europe since late October.

Hongkong Post is most concerned about the situation. With our efforts to secure extra air cargo space from all possible sources and arrange chartered flights, as well as to liaise with other postal administrations to dispatch air mail via postal transfer, the situation regarding the conveyance of outbound air mail has noticeably improved. Presently the outbound air mail service may still experience a delay of three to five days, but hopefully will resume normal after Christmas.

# 562
Наистина има голямо забавяне от Хонг Конг тази година. И аз чакам пратки от там изпратени края на ноември.

# 563
Дано пък след празниците почнат да пристигат пратките, аз също чакам три, но са от средата на декември.

# 564
с една дума да си чакам и да се надявам скоро да пристигнат Crazy

# 565
  • София
Забравих да споделя, че тези кърпи са оригинални и много хубави! С голямата попивам цялата баня след къпане на шерката!

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2505415 … ame=STRK:MEWNX:IT

Допълвам, че не дойдоха в оригинална опаковка , бяха поставени директно в пощенския плик.

Шипингът ми беше - 1.57 паунда!

Последна редакция: нд, 27 дек 2009, 22:40 от Rima

# 566
Съжалявам , че така нахълтвам в темата ви , но имам следният въпрос.Преди да наддавам попитах продавача дали ще изпрати една пола до тук,при което получих положителен отговор.Доставката щяла да бъде 5 паунда. След това харесах още една и попитах за комбиниран шипинг ,който отново беше 5 паунда.Когато му поисках инвойс ми прати съобщение че доставката е 8 паунда .Тъй като не получих инвоис за комб. допставка му платих по 2.50 паунда за всяка пола - общо 5 както ми беше казал.Има ли основание да ми поиска повече,след като сме се разбрали за 5 ? И добре ли направих като му платих по този начин.Мерси предварително и весело прекарване на празниците . Simple Smile

# 567
  • Варна
Съжалявам , че така нахълтвам в темата ви , но имам следният въпрос.Преди да наддавам попитах продавача дали ще изпрати една пола до тук,при което получих положителен отговор.Доставката щяла да бъде 5 паунда. След това харесах още една и попитах за комбиниран шипинг ,който отново беше 5 паунда.Когато му поисках инвойс ми прати съобщение че доставката е 8 паунда .Тъй като не получих инвоис за комб. допставка му платих по 2.50 паунда за всяка пола - общо 5 както ми беше казал.Има ли основание да ми поиска повече,след като сме се разбрали за 5 ? И добре ли направих като му платих по този начин.Мерси предварително и весело прекарване на празниците . Simple Smile

От горното разбирам, че полите са били за по 5 паунда доставката, т.е. общо 10, а при поискан комбиниран шипинг ти е дал цена 8 лири....а ти защо си му платила 5?

# 568
  • Варна
Момичета, може ли някой да ми помогне за следното:
Продавам нещо в ибей. Получавам писмо от човек, които ми пише, че от неговата държава ибей не му позволява да купи и ме моли да му продам нещото (явно извън рамките на ибей). Ама аз хич не мога да си представя как евентуално да стане това. Някакви идеи?

# 569
Ох и аз имам проблем сиг сте го обсъждали ама...  Rolling Eyes ще съм благодарна ако някой ми помогне спечелих си един мп3 плейър за 1 паунд с безплатна доставка ии си го платих веднага вс ок от моя страна сега гледам 2 дена по късно този ми поставил положителен фиидбек ии ми пише I need to pay them back because it was sold at the wrong price, please pay back? от него а аз си го искам и то на тази цена а вече го е сложил пак за продажба http://cgi.ebay.co.uk/MP-Man-mp3-player-MP4-WMA-1GB_W0QQitemZ200 … tem#ht_500wt_1101  направо нз  ooooh! ooooh!  Close моля за съвет как мога да си го поискам и то за тази цена  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт