® E-bay - тема 43

• 35 945
  • 720
  •   1
Отговори
# 540
малей сега е жътвата
за един ден съм спечелил търгове за 900 евро, всичко разпродава стоката останала за коледа, ама бейби анабел се печели за 7-8 евро
 Joy
4 колелета без педали
НЕ НА ПЕДАЛИТЕ
фишер прай на какви цени ...

Е къде ги купуваш тия кукли Анабелки за 7-8 евро?

# 541
  • София-Лагера
Моля за помощ?????????

България -Англия мога ли да проследя?
И ако може да ми дадете сайта.
Мерси Peace

# 542
Препоръчано ли е? Ако да:

http://services.bgpost.bg/WebTracking/
(трябва да пишеш номера без празни места) и :

http://www.royalmail.com/portal/rm/sme?pageId=tab_track_rm&c … ;mediaId=83600740

# 543
  • София-Лагера
мерси.

# 544
# 545
Момичета,които сте поръчвали от американския ибей-за колко време ви пристигна поръчката?Аз чакам две,една от 8 и една от малко по-късно и мисля,че все още няма място за притеснения.Кога да започвам да се тревожа?  Laughing

# 546
# 547

Ich muss noch 60 Artikel bezahlen.
 Joy
ама не съм свръшил още
поне Лего ще имам за 10 коледи
 Joy
нема вече анабелки, прибрах 5-6

# 548
Оле момичета, момче...помагайте...
Спечелих търг на който не беше опомената доставката и сега не ми дава да платя, иска да вкарам някаква допълнителна сума. Писах на пордавача. Между другото, от днес пазарувам тук-там...Друг въпрос - когато искам да купя нещо BUY IT NOW и не пише доставка трябва ли да питам продавача колко е доставката. Примерно зебричката на шифър прайс BUY IT NOW - 10 лири  Rolling Eyes Това вярно ли е или много съм се размечтала? Пращам на UK адрес между другото, ако това изобщо има значение...Като в мъгла ми е всичко...

# 549
тази зебра е втора употреба и е pickup only т.е. ще трябва да пратиш някой да я вземе ... което ще ти излезе мама и тати
зебрата я отнесох преди 2 часа за 42 евро

# 550
тази зебра е втора употреба и е pickup only т.е. ще трябва да пратиш някой да я вземе ... което ще ти излезе мама и тати
зебрата я отнесох преди 2 часа за 42 евро

Честита ти зебра!
А нещо повече по въпроса за BUY IT NOW ще да ми кажеш ли  Joy

# 551
казах ти, пише да идеш да си я вземеш на место
 Joy

# 552
Момичета, за колко време пристигат нещата от английския ebay? И трябва да питам продавача за номер на пратката, за да я следя или го пише някъде? Извинявам се, но още не мога да вляза в час  Embarassed

# 553
казах ти, пише да идеш да си я вземеш на место
 Joy

Обезателно!
Благодаря, че се включи, за да ми помогнеш Mr. Green

# 554
Здравейте!
Взех на щерката 1 кукла ама още на 2тия час се разпадна писах на продавача и той ми прати това:
Hi send the doll back and i will refund the postage and full refund
for the item.
Regards
dar4882

Доколкото разбирам ще ми върне парите и пощенските....а разходите по връщането??? и още каква трябваше да е пратката за да се признава от Пейпал?Знам че скоро беше коментирано ама ми е много гадно че "Дядо Коледа ми донесе счупен подарък"
А диспут да отварям ли?
Куклата е платена на 10.12 и на 23 беше тук.

Благодаря предварително!
Може и на лс за да не товарим темата!

Общи условия

Активация на акаунт