® E-bay - тема 43

• 35 923
  • 720
  •   1
Отговори
# 60
Да се запиша,че ще идпусна коментара за моповете Grinning

# 61
Да се запиша,че ще идпусна коментара за моповете Grinning
Наоми Нищо няма да изпуснеш. Чакам го моя и ще разглася новината. Днеска мацката ще го пуска. И аз нямам търпение, че съм взела и малкия и големия.  Laughing Laughing Laughing

# 62
  • София
Да питам,когато на доставка до България пише 5 лири и до него 1 лира за всеки следващ продукт,какво значи?Че другите са по 4 или по 1  newsm78

# 63
  • София
и аз се записвам да не ви изпусна,чакам си последните пратки за тази година.нещо много се бавят поръчките заради празниците,та ще се озаптя малко Mr. Green

# 64
Да питам,когато на доставка до България пише 5 лири и до него 1 лира за всеки следващ продукт,какво значи?Че другите са по 4 или по 1  newsm78

Означава, че ако си купиш повече от един артикул към общата сметка трябва да добавиш 1 лира за всеки допълнителен продукт.
Пример: артикулът струва 6 лири.Купуваш два броя.
Ще платиш 2 по 6 + 5+1=18 лири

# 65
newsm78 редактирах се, че май спя вместо да чета...  Embarassed Тъкмо си взех едно пакетче платено на 10.12  Hug

# 66
такаа,задачка-закачка за по-вещите в занаята : в амер. и-бей ми излиза даден продукт с безпл. доставка,а в английския с доставка 3.85 лири,пита се в задачата,след като съм наддала за даденото нещо и не съм догледала тая ми ти "подробност",ще ми искат ли аджеба тия 3.85 или не  Thinking

# 67
  • софия
До къде е обявена безплатната доставка? За една и съща обява ли става въпрос?

# 68
Някой може ли да ми помогне с регистрацията в pay pal. Опитвам се да си регистрирам картата и ми изписва  This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card.
Картата е нова, днес я взех от  банката, няма причина банката да я отказва и имам пари в сметката  Crossing Arms

# 69

до България си е обявена фрий и да за една и съща обява става въпрос ,ето я обявата http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=190356797 … ame=STRK:MEWAX:IT

# 70
Момичета търся едни гащи еластични обхващат корема и почти до колената но незнам как да ги търся. Играх за едни такива на Триумф преди време но ми ги взеха под носът а сега искам да си купя и немога да намеря. Дано съм обяснила правилно.
Май рекламираха нещо подобно по телевизията като стягащи гащи. Уф  ooooh! ooooh! дано ме разбере някой.

# 71
Някой може ли да ми помогне с регистрацията в pay pal. Опитвам се да си регистрирам картата и ми изписва  This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card.
Картата е нова, днес я взех от  банката, няма причина банката да я отказва и имам пари в сметката  Crossing Arms

от коя банка ти е картата,ако е от ОББ вече е коментирано,че не стават,ако не е има вероятност първо да искат да си дръпнала пари от картата чрез банкомат,като един вид потвърждение,че ти си притежателят,поне при мен от ПИБ беше така,ама и аз едно обяснение вкарах,нека и някой друг се изкаже  Peace

# 72
# 73
# 74
  • софия

до България си е обявена фрий и да за една и съща обява става въпрос ,ето я обявата http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=190356797 … ame=STRK:MEWAX:IT
Това, което намирам в английския също е с безплатна доставка.

Общи условия

Активация на акаунт