® E-bay - тема 43

• 35 980
  • 720
  •   1
Отговори
# 75
# 76
# 77
  • Пловдив
момичета  изтървала съм - колко  ви излязоха моповете до тук ? newsm78

# 78
До къде е обявена безплатната доставка? За една и съща обява ли става въпрос?

до България си е обявена фрий и да за една и съща обява става въпрос ,ето я обявата http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=190356797 … ame=STRK:MEWAX:IT
Това, което намирам в английския също е с безплатна доставка.

е да де,това е обявата,пробвай обаче да ги запазиш в наблюдавани и ми пиши какво виждаш като пощенски  Hug

# 79
  • софия
Виждам 3.60, защото праймъри адреса ми е английски. Така излиза и в самата обява като избера изпращане до Англия.
Според мен, продавачът се е объркал. Ще ти ги прати фрий до Бг  Mr. Green. Направи си принтскрийн на страницата с пощенските.

# 80
иееее  newsm44 мерси много,ще дам отчет ако ги спечеля  Wink

# 81
Днес се опитах да платя през Пейпъл, но ми беше отказано, понеже съм превишила лимита от 100 паунда и трябва да вкарам верификационен код. Дотук добре. Хубаво, ама като отидох в банката за извлечение от картата, се оказа, че пред транзакциите ми не фигурира такъв код и девойката ме посъветва да се регистрирам отново в системата. Е какво сега, на всеки 100 паунда нова регистрация ли да правя?! Дайте съвет, случвало ли се е на някого да остане без въпросния код и как да процедирам оттук насетне? Банката е Райфайзен, картата е Виза, ако има някакво значение това. Благодаря!

# 82
  • софия
Днес се опитах да платя през Пейпъл, но ми беше отказано, понеже съм превишила лимита от 100 паунда и трябва да вкарам верификационен код. Дотук добре. Хубаво, ама като отидох в банката за извлечение от картата, се оказа, че пред транзакциите ми не фигурира такъв код и девойката ме посъветва да се регистрирам отново в системата. Е какво сега, на всеки 100 паунда нова регистрация ли да правя?! Дайте съвет, случвало ли се е на някого да остане без въпросния код и как да процедирам оттук насетне? Банката е Райфайзен, картата е Виза, ако има някакво значение това. Благодаря!
Не. Искай от ПП отново да ти пратят код. Ти сигурна ли си, че не е имало код? Някои от служителите са доста, хм, неинформирани, да кажем.

# 83
Айви, ти погледна ли в табличката в акаунта ти в Пейпал в дясно: TO DO LIST. Там трябва да избереш Confirm /или Verify/ my card. Ще ти изтеглят 1.50 евро, а след 3-4 дни в извлечението ти по картата, от банката ще видиш кода пред транзакцията за 1.50 евро.
Това не става автоматично. Пред транзакцията ще пише Paypal Expuise XXXX, което е кода.

# 84
момичета  изтървала съм - колко  ви излязоха моповете до тук ? newsm78
Аз си заръчах малък със всички преставки и голям, който не е от тоя дето го рекламират сега а малко по различен. Малкия + големия + доставката 92лв. Продавача ми направи отстъпка щото купих и двата от него.

# 85
  • Пловдив
момичета  изтървала съм - колко  ви излязоха моповете до тук ? newsm78
Аз си заръчах малък със всички преставки и голям, който не е от тоя дето го рекламират сега а малко по различен. Малкия + големия + доставката 92лв. Продавача ми направи отстъпка щото купих и двата от него.
  bouquet

# 86
Благодаря ви! Писах с искане за код. Алекс, погледнах и табличката, но бутонът Confirm незнайно защо не е активен. Ще чакам да ми отговорят на искането. Много сте мили Hug!

# 87
Някой може ли да ми помогне с регистрацията в pay pal. Опитвам се да си регистрирам картата и ми изписва  This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card.
Картата е нова, днес я взех от  банката, няма причина банката да я отказва и имам пари в сметката  Crossing Arms

от коя банка ти е картата,ако е от ОББ вече е коментирано,че не стават,ако не е има вероятност първо да искат да си дръпнала пари от картата чрез банкомат,като един вид потвърждение,че ти си притежателят,поне при мен от ПИБ беше така,ама и аз едно обяснение вкарах,нека и някой друг се изкаже  Peace

Картата ми е от Alianz. Питах в банката, отговориха ми, че картите стават за регистрация в Pay Pal. Изкарах я към сметката, която имам от доста време т.е. сега имам 2 карти към една и съща сметка - обикновената и Visa Electron. Пари постоянно дърпам. Или имаш предвид с новата карта, че трябва да дръпна?

# 88
# 89

Общи условия

Активация на акаунт