® E-bay - тема 43

• 35 991
  • 720
  •   1
Отговори
# 90
  • Шумен
Mirama, ихааааааааа  Shocked Shocked Shocked.

П.П. Не мога да не отбележа отново, колко е запознат персонала на банките с въпроса "Что е то PayPal и с какво се яде?" Crossing Arms.

Последна редакция: пн, 14 дек 2009, 22:49 от vi_ki

# 91
  • София

Ще се поровя в кошовете с играчките, че единия от всичките ни стари и неработещи телефони мисе струва, че е същия.
Евтино ще го дам, ще му подбия цената на тоя умник.  Mr. Green

# 92
  • В света на мечтите

Ще се поровя в кошовете с играчките, че единия от всичките ни стари и неработещи телефони мисе струва, че е същия.
Евтино ще го дам, ще му подбия цената на тоя умник.  Mr. Green

естествено и аз първото нещо, което си помислих беше точно това, че ще му подбия цената
Нашият обаче е маде ин чайна и не е от вървежните
Само произведените в Германия имали някъв бъг

# 93
  • София
Айви, ти погледна ли в табличката в акаунта ти в Пейпал в дясно: TO DO LIST. Там трябва да избереш Confirm /или Verify/ my card. Ще ти изтеглят 1.50 евро, а след 3-4 дни в извлечението ти по картата, от банката ще видиш кода пред транзакцията за 1.50 евро.
Това не става автоматично. Пред транзакцията ще пише Paypal Expuise XXXX, което е кода.
Aз се регистрирах ноември 2008 в пей пал ,но утре ще ходя за кода до банката. Дали ще е проблем ,че е от толкова отдавна ?  Thinking Как да поискам нов код ,ако се налага и за колко време ще го имам,че имам да плащам стока за над 100 лири... ?

Последна редакция: вт, 15 дек 2009, 00:15 от Miss_Butterfly

# 94
  • София
Айви, ти погледна ли в табличката в акаунта ти в Пейпал в дясно: TO DO LIST. Там трябва да избереш Confirm /или Verify/ my card. Ще ти изтеглят 1.50 евро, а след 3-4 дни в извлечението ти по картата, от банката ще видиш кода пред транзакцията за 1.50 евро.
Това не става автоматично. Пред транзакцията ще пише Paypal Expuise XXXX, което е кода.
Aз се регистрирах ноември 2008 в пей пал ,но утре ще ходя за кода до банката. Дали ще е проблем ,че е от толкова отдавна ?  Thinking Как да поискам нов код ,ако се налага и за колко време ще го имам,че имам да плащам стока за над 100 лири... ?

Защо не пробваш в картовия център чийто телефон е изписан на гърба на картата!

# 95
На скоро в Челюсти едно ромче го спомена това за тая Нокиа,явно не си го е измислил. Mr. Green

# 96
  • Пловдив
На скоро в Челюсти едно ромче го спомена това за тая Нокиа,явно не си го е измислил. Mr. Green

мдааа но каза че с телефона можело да се подслушва , а тук пък говорят за банкови измами , ужас ромите са най в час  Crazy

# 97
Дайте ми съвет какво да направя- на 30.11. чрез пей пал си платих тази маша http://cgi.ebay.co.uk/Revlon-3-Barrel-Ceramic-Jumbo-Waiver-Curli … sh=item3a55b50c88  и продавача още не ми я изпратил #Cussing out

# 98
Благодаря на мамите тук, които в предната тема ми отговориха! (бях се притеснила дали пратката ще е тук преди Коледа)
Поръчах това http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=1104626 … ame=STRK:MEWAX:IT
платих на 09.12, изпратено е на 10.12, а на 14.12 го получих вкъщи Shocked което наистина ме шокира...не знаех, че бг пощи доставят до врата такива пратки... Rolling Eyes...и добре че съседката си е била в къщи, да приеме пратакта. може би следващия път ще дам служебен адрес в офиса.

# 99
Дайте ми съвет какво да направя- на 30.11. чрез пей пал си платих тази маша http://cgi.ebay.co.uk/Revlon-3-Barrel-Ceramic-Jumbo-Waiver-Curli … sh=item3a55b50c88  и продавача още не ми я изпратил #Cussing out

A ти откъде знаеш, че не ти я  е изпратил ?Все пак са минали две седмици само .Идва от Америка и сега покрай Коледа е напълно възможно да има някакви забавяния!

А ако се ръководиш от това, че продавачът не ти е отбелязъл в Ибей, че е пратено: забрави, това нищо не означава! Продавачите го слагат на добра воля, като информация за купувачите, но доста от тях забравят !

# 100
добре де ,колко е горе - долу нормално англичаните да ни искат за пощенски за пратки под килограм .....че аз все попадам на разни дето ми искат от 5 до 7 лири , а вие тука пишете за 1- 2 до 3 лири максимум
къде ги намирате бе хора ?
На мене все ми искат над 5.50 до към 7 .Ей сега една мома уж ми писа 4.50 сега на инвойса 4.88 ми е сложила ....нормално ли е ?
Да искам ли тракинг номер ?
Предната пратка ми беше за 2.44  а платих 5.50 ,сега пак ще платя толкова и кой знае за колко ще получа ....а тия пликове дето ги опаковат в тях не са толкоз скъпи все пак .

# 101
  • Sofia
Как 3 лири до 1кг?Три лири могат да ти поискат за 200гр,за кило под 5-6 няма да стане да не кажа и 7-9лири е добре за 1 кг

# 102
  • Пловдив
Момичета, препоръчайте ми продавач на детски дрехи за малки деца - до годинка.
Мерси   bouquet

# 103
Тъкмо моя потник дойде сега се прибрах и за доставката да кажа поиска ми 3,5 паунда, а сега като гледам на пликчето е написано сега 1,31 и е 0,128кг не че съм за двата паунда де ама според мен не е мн коректно от нейна страна въпреки това ще и оставя позитивна оценка платих го миналия понеделник и днес е тук Simple Smile а и да се оплача че ми е малко малък в бюста явно съм се подценила  Embarassed ето го и него http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2205188 … :IT#ht_500wt_1101

и да вмъкна само,че за машата ми поискаха 10 паунда тя е 1 кг и тук казаха,че е напълно нормална тази цена Simple Smile))

# 104

A ти откъде знаеш, че не ти я  е изпратил ?Все пак са минали две седмици само .Идва от Америка и сега покрай Коледа е напълно възможно да има някакви забавяния!

А ако се ръководиш от това, че продавачът не ти е отбелязъл в Ибей, че е пратено: забрави, това нищо не означава! Продавачите го слагат на добра воля, като информация за купувачите, но доста от тях забравят !
Kölsches Mädel  благодаря ти, успокои ме  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт