® E-bay - тема 43

• 35 909
  • 720
  •   1
Отговори
# 675
Ооо аз тази костенурка отдавна я знам и имам. Поръчах си я от focalprice . Има си дори и карта на съзвездията и имаш опция да избираш от 4ри начина да свети, хубава е  Flutter

# 676
имам поръчан телефон,напуснал Китай на 17.12.,но го няма и днес,нормално ли е,знам че има забавяне по празниците,ама пусто беше за подарък на синчето ми  ooooh!

# 677
имам поръчан телефон,напуснал Китай на 17.12.,но го няма и днес,нормално ли е,знам че има забавяне по празниците,ама пусто беше за подарък на синчето ми  ooooh!

Абсолютно нормално ! Дай им срок един месец !

# 678
  • Пловдив
Дай да ги видим, пък някой може да си ги хареса и да те отърве от тях.

Praynig
Това са ми ботушите - 37 номер , с такъв мерак си ги поръчах , а пък те да са ми големи  Sad
http://cgi.ebay.co.uk/NEW-80s-LADIES-VINTAGE-SLOUCH-PIXIE-BLACK- … sh=item2a03992fd9

а това са на мъжо
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3101886 … ame=STRK:MEWNX:IT
и той с голям трепет отваряше кутията , но уви  Laughing
Последно като ги гледахме в Мола бяха 225 лв , та затова беше голям зор да ги поръчаме, ама  ooooh!  ......

ако някой нещо си хареса с удоволствие на Лс ще отговоря  Flutter

Понеже получавам питаия на Лс  само да кажа че маратонките си имат нов собственик   bowuu
само ботушките останаха   свободни - ако някой ги иска ще ги дам далеч под цената за която ги спечелих   #Puppy dog

# 679
  • Варна
Az съм сдала багажа тотално. ooooh! Пусках днес обява, одеве я поглеждам и що да видя...описанието на български на кирилица.... Mr. Green остава десетината човека които са я погледнали и да са разбрали за какво става дума. Crazy

# 680
като пускате обява как калкулирате пощенските ......нещо не схващам

# 681
  • Варна
Ами какво има за схващане, преценяваш колко ще тежи опакована стоката която продаваш и проверяваш в пощите колко ще струва за Европа или до където ще искаш да пращаш. Цените никак не са малки за съжаление но избор няма...

# 682
А какво пишете на време за доставка, колко дни е, понеже в сайта на пощите не мога да намеря тази информация.

# 683
  • Варна
Не пиша подобни неща... но пътуват 7-10 дена, поне след толкова дена са ми писали фийдбек купивачи, пращала съм в Испания, Англия, Германия и Франция последно.

# 684
Момичета, като пиша съобщение на продавач, мога ли някак си да прикача един файл, pdf формат? От подаръка на малката една част я има два пъти, а огледалната такава липсва. Писах му, той каза че ще ми намери точната част, но тъй като подаръка се състои от 100-тина малки части, иска да знае точно кое ми трябва. Аз съм описала частта точно както в описанието за сглобяване е наименована, но явно пак не ме е разбрал точно коя е.

# 685
Момичета, на 12.12 купих едно яке и продавача ми каза ,че ще го прати на 14.12.След това имам купени 3 неща, които вече са при мен и понеже нямам търпение да си го получа  Laughing днес учтиво го попитах,просто информативно - кога го е пуснал.Шипнал го е на 23.12 ,а аз всеки ден в пощата  ooooh! , както и да е ,но го пуснал с DHL express и ми пише някакъв 10 цифрен код.Рових къде ли не ,но пратка с такъв няма  Sad Та знаете ли къде точно трябва да проверя, аз ли нещо бъркам...вече почвам да се отчайвам  Praynig   bouquet

да си побутна въпросчето  Praynig

# 686
to4ica123, от кой ebay купи якето? Ако е от немския можеш да провериш ето тук :
http://www.dhl.de/de/express/sendungsverfolgung/tracking-sender-referenz.html

# 687
Днес затворих диспут за неполучена стока , тъй като са ми върнали парите. Точно днес обаче взех , че я получих  ooooh! Пусната е наистина на 16.11. Сега как да му върна парите на продавача ? Mоля, Praynig, дайте акъл

# 688
Днес затворих диспут за неполучена стока , тъй като са ми върнали парите. Точно днес обаче взех , че я получих  ooooh! Пусната е наистина на 16.11. Сега как да му върна парите на продавача ? Mоля, Praynig, дайте акъл
От акаунта си в Пейпал, използвай опцията Send money, маркираш после Goods. Трябва да видиш имейла, с който е регистриран в Пейпал (това може да го разбереш в историята на предишните плащания). Преди да потвърдиш плащането имаш възможност да пишеш съобщение, там можеш да му обясниш, че му връщаш парите, защото си получила стоката.

# 689
to4ica123, от кой ebay купи якето? Ако е от немския можеш да провериш ето тук :
http://www.dhl.de/de/express/sendungsverfolgung/tracking-sender-referenz.html

Princess_, от Англия е

Общи условия

Активация на акаунт