® E-bay - тема 43

• 35 911
  • 720
  •   1
Отговори
# 690
Един малко тъп въпрос, но .....  Embarassed Какво ще рече - Ново с тагове или съответно Ново без тагове ?

# 691
  • Пловдив
Ново с етикет , ново без етикет  Peace

# 692
Понеже обещах да пиша за моята костенурка – Аз съм доволна.
Работи, свети с различни светлини, има няколко съзвездия. Красиво е, особено в напълно тъмна стая.
Предполагам, че племенницата ми ще я хареса много(тя е на 4год.).
Наоми, поръчвай смело, пък и парите й са прилични.  Peace

# 693
Добър вечер момичета и момчета  Wink,имам следния проблем-два търга  ми изтичат на 31,12/и то късно вечерта ,а няма да си бъда вкъщи/-а по зла ирония на съдбата вчера забелязах ,че картата ми изтича точно на 31,12-от банката ми дадоха друга карта,но е от новите с чиповете и номерата и секюрити кодовете и са различни  Confused.Т.е ако аз на 31,12 -не успея да платя -ще ми трябва ли верификация на новата карта,и ако да дали продавачите ще ме изчакат около седмица ,за да получа новите кодове  ooooh! ooooh! Sick?!

# 694
От акаунта си в Пейпал, използвай опцията Send money, маркираш после Goods. Трябва да видиш имейла, с който е регистриран в Пейпал (това може да го разбереш в историята на предишните плащания). Преди да потвърдиш плащането имаш възможност да пишеш съобщение, там можеш да му обясниш, че му връщаш парите, защото си получила стоката.
Тази опция я знам , надявах се да има начин да му откажа  парите , които ми е върнал  Rolling Eyes Благодаря, все пак   bouquet
Много неприятно , тъкмо ми връща парите и затврям диспута и след час мъжът ми, ми носи пакета. А на пакета няма никъде печат на БП кога е пристигнал в България  ooooh!

# 695
  • София
Добър вечер ,

аз поръчах преди 10-на дена и получих днес от тези светещите костенурки ,която до преди малко работеше...Но вече не ще ! Другото е,че вече писах +фийдбек на продавача .  Tired Как да процедирам сега ?  Thinking Мога ли да променя фийдбека ?

# 696
  • София
Добър вечер момичета и момчета  Wink,имам следния проблем-два търга  ми изтичат на 31,12/и то късно вечерта ,а няма да си бъда вкъщи/-а по зла ирония на съдбата вчера забелязах ,че картата ми изтича точно на 31,12-от банката ми дадоха друга карта,но е от новите с чиповете и номерата и секюрити кодовете и са различни  Confused.Т.е ако аз на 31,12 -не успея да платя -ще ми трябва ли верификация на новата карта,и ако да дали продавачите ще ме изчакат около седмица ,за да получа новите кодове  ooooh! ooooh! Sick?!

Вкарай си новата карта в пайпал, без код можеш да платиш 100 евро!

# 697
  • Варна - Черна гора
Здравейте!
Дали може някой да ми помогне? Мъжът ми носи дънки №32, 33 (т.98, х.102). Харесал си е панталон на Adidas, дали №32 ще му стане?
Благодаря

# 698
Добър вечер ,

аз поръчах преди 10-на дена и получих днес от тези светещите костенурки ,която до преди малко работеше...Но вече не ще ! Другото е,че вече писах +фийдбек на продавача .  Tired Как да процедирам сега ?  Thinking Мога ли да променя фийдбека ?

смени батериите

# 699
  • Варна
Понеже обещах да пиша за моята костенурка – Аз съм доволна.
Работи, свети с различни светлини, има няколко съзвездия. Красиво е, особено в напълно тъмна стая.
Предполагам, че племенницата ми ще я хареса много(тя е на 4год.).
Наоми, поръчвай смело, пък и парите й са прилични.  Peace

Моята я взех днес от пощата, здрава е и е сладурска. Е, свети слабичко, ама за 5,96 лири толкоз Grinning

# 700
vanyaes, а колко ти излезе с доставката?

# 701
явно днес е ден за доставка на костенурки  Mr. Green пътува повече от месец, но е страхотна! свети приятно с не дразнеща светлина! цената и беше 0,30 + 5,80 доставка Simple Smile

# 702
  • Варна
vanyaes, а колко ти излезе с доставката?

0,99 костенурка + 4,97 доставка = 5,96 лири тотал  Laughing Hug

# 703
сега проверих,телефончето ми е напуснало Русия на 29.12.,кога да го очаквам  Thinking

# 704
Имам въпросчета
Продавам един артикул
Как да направя така, че на Postage: Да пише че е безплатен шипинга и на Post to: да пише за целя святт, а не само за UK ?
Мерси предварително за отговорите  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт