® E-bay - тема 43

• 35 922
  • 720
  •   1
Отговори
# 30
  • Шумен
И аз тук - онзи ден получих едно якенце за племенницата! Беше първият ми спечелен търг и много се кефя.  Laughing http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=4000878 … ame=STRK:MEWAX:IT

Много готино якенце, със здраве да си го носи  Sunglasses.

# 31
От къде чакаш пратка? И колко дни я чакаш?
По принцип като закъснее, повече от нормалното е добре първо да пишеш на продавача. Иначе имаш право да пуснеш диспут до 45 дни от плащането на продукта. Гледай да не изтървеш този срок.

Пратката е от Китай, спечелена на 16 и пусната на 17-ти, според продавача. Да, ще й пиша пак след някой друг ден Rolling Eyes . А тези 45 дена са работни, предполагам?

Благодаря ти, Авче Grinning

Благодарности и на теб, Бррр

Последна редакция: пн, 14 дек 2009, 11:15 от Polly-Wolly

# 32
  • В сърцето на ММ
Обикновена пратка от Китай получих точно на 30-тия ден.А сега по празниците сигурно съвсем ще се бавят. Simple Smile

# 33
От къде чакаш пратка? И колко дни я чакаш?
По принцип като закъснее, повече от нормалното е добре първо да пишеш на продавача. Иначе имаш право да пуснеш диспут до 45 дни от плащането на продукта. Гледай да не изтървеш този срок.

Пратката е от Китай, спечелена на 16 и пусната на 17-ти, според продавача. Да, ще й пиша пак след някой друг ден Rolling Eyes . А тези 45 дена са работни, предполагам?

Благодаря ти, Авче Grinning

Изчакай да стане един месец, т.е. на 17-ти пиши на продавача, че пратката я няма. Дай си още 7-8 дни и след това пусни диспут, ако не сте стигнали до решение, и пратката я няма. 45 не само работни, а всякакви дни.

Няма защо. Hug

# 34
Аз да се оплача  Cry  15 мин преди края на търга изчезна ми нета и изтървах тези ботушки .   
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=1303507 … ame=STRK:MEWAX:IT
Направо се разревах от яд , толкова ги исках.  Повече никакви ръчни наддавания  Naughty това да ми е урок! Само снайпер  Crossing Arms

Та ако някой мярне подобни ботушки, свиркайте моля  Praynig

# 35
  • Шумен
Аз да се оплача  Cry  15 мин преди края на търга изчезна ми нета и изтървах тези ботушки .   
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=1303507 … ame=STRK:MEWAX:IT
Направо се разревах от яд , толкова ги исках.  Повече никакви ръчни наддавания  Naughty това да ми е урок! Само снайпер  Crossing Arms

Та ако някой мярне подобни ботушки, свиркайте моля  Praynig

Супер саааа и аз бих се разревала  Rolling Eyes. И аз си търся такива, добре, че сме с различни номера  Mr. Green

# 36
Alyona , ако това те утешава и аз бих се разревала . Заедно с vi_ki , ще си ревем !  Mr. Green Ботушките са направо страхотниииии !

# 37
Снощи спечелих 2 неща от една продавачка.Пише,че праща из целия свят,но като й писах да ми прати инвойс с комбиниран шипинг до БГ ,ми писа това:
Hi, I can combine postage for you, it will be £1.95, unfortunately I cannot post to a different address than you have listed with Ebay due to Ebays policy. I will send you an invoice shortly.
Какво да й пиша? newsm78

# 38
Охх, как да си намеря ботушки, незнам от кога търсих и като намерих  #Cussing out   Така се растроих, че сърцето ми заболя  ooooh! Мъже ми казва че не съм добре  Rolling Eyes . Като изчезна нета вдигнах скандал на него, сякаш той виновен   Mr. Green

# 39
Снощи спечелих 2 неща от една продавачка.Пише,че праща из целия свят,но като й писах да ми прати инвойс с комбиниран шипинг до БГ ,ми писа това:
Hi, I can combine postage for you, it will be £1.95, unfortunately I cannot post to a different address than you have listed with Ebay due to Ebays policy. I will send you an invoice shortly.
Какво да й пиша? newsm78

Кой адрес си дала на посредническата фирма ли? Пращай там тогава! Не си създавай излишни главоболия и разправии!

Охх, как да си намеря ботушки, незнам от кога търсих и като намерих  #Cussing out   Така се растроих, че сърцето ми заболя  ooooh! Мъже ми казва че не съм добре  Rolling Eyes . Като изчезна нета вдигнах скандал на него, сякаш той виновен   Mr. Green
   Hug Hug Hug Ние ти съчувстваме !

# 40
Абе аз лесно ще ги пратя там,ама наддавах с идеята да ги прати до тук,щото за 2 дрешки не ми се разкарва до Павлово,а и не вярвам да стигнат до 17-ти,но както и да е! Peace

# 41
Абе аз лесно ще ги пратя там,ама наддавах с идеята да ги прати до тук,щото за 2 дрешки не ми се разкарва до Павлово,а и не вярвам да стигнат до 17-ти,но както и да е! Peace

Това и предположих де! За твое успокоение, дори и директно до България да ги беше пратила, пак нямаше да дойдат преди Коледа! Та дори и преди Нова година, да знаеш ! Peace

# 42
# 43
Записвам се с въпросче.Спечелих един бански пишеше че доставката е безплатна до България а сега ми искат 2 паунда за доставка.Не че съм за двата паунда но не трябва ли да си го пише  Rolling Eyes

# 44
  • София
Ей, нямате спирка значи!

ПоФалвам се с белачка за картофи Joy
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3900772 … ame=STRK:MEWAX:IT

Общи условия

Активация на акаунт