® E-bay - тема 43

• 35 931
  • 720
  •   1
Отговори
# 45
  • софия
Ей, нямате спирка значи!

ПоФалвам се с белачка за картофи Joy
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3900772 … ame=STRK:MEWAX:IT
Рима, признавам те  Hug С моповете, кърпите и всички останали домашни потреби, които се сещаш да купуваш от ибей, откриваш нови хоризонти в нет пазаруването  Simple Smile Сериозно, чакам отзиви за мопа и шамуоуа (така ли се пишеше  newsm78)

Последна редакция: пн, 14 дек 2009, 13:02 от zvanche

# 46
  • В света на мечтите
И аз искам картофобелачка ама ей такава
http://cgi.ebay.co.uk/PRINCESS-1940S-POTATO-PEELER-SALAD-SPINNER … sh=item5d27491283
Хайде сега както всях смут с мопа да видим дали някой няма да си я поръча и тази и да даде отзиви
Става и за подарък  Joy (да налея още малко масло в огъня)

пп има ги и по евтини просто не ми се търсише

# 47
Получих пакетче от сряда, засега няма закъснения при мен, заради празниците. Party Още в събота е било тук, но пощенският клон в квартала ми не работи тогава.

# 48
Получих пакетче от сряда, засега няма закъснения при мен, заради празниците. Party Още в събота е било тук, но пощенският клон в квартала ми не работи тогава.

Ставаше на въпрос, някой от нас беше публикувал отговора на един продавач, че за да пристигне пратка до Бг, е трябвало най-късно до 11 да се пусне от пощата в Англия. След тази дата щели да бъдат доставени след Нова Година!

# 49
  • София

Ставаше на въпрос, някой от нас беше публикувал отговора на един продавач, че за да пристигне пратка до Бг, е трябвало най-късно до 11 да се пусне от пощата в Англия. След тази дата щели да бъдат доставени след Нова Година!

Да, но само някои продавачи са си сложили такива ограничения!

# 50
И аз така разбрах, че само за някои продавачи. Днес поръчах две роклички на Мис Сиксти, продавача писа, че още днес ще ги пусне, за да ги получа до края на седмицата. Макар че аз не бързам за тях.

А днес получих рокличка на Морган, с цена на етикета 107евро, и 80 паунда за Англия. Аз я взех за без пари. Party Party Party И ми заспа. Mr. Green А в магазина им бях харесала една за 197лв, подобен модел, но ми беше голяма, и чаках да получат най-малкият номер, и да си я взимам. А в краен случай мислих да взема голямата и да я стесня. Добре, че не избързах. Laughing Много съм доволна.

# 51
Здравейте, преди няколко дни направих първата си поръчка от ebay.Английския ми не е никак нан иво, затова моля ви за помощ и съвет какво да направя. След като пусах поръчката, пратих запитване дали правят доставка до Бг (   doh само дето се ядосвам, че не се сетих преди да направя покупката да запитам продавача). Сега получих e-mail и ето какво пише :

We do send postage to Bulgaria, but if you are only buying 500g then we do not put this on a special delivery where it is possible to track the parcel. We just send this by normal Royal Mail post.
As it is around Christmas time the parcel could take a little longer to get to you, it could be a couple of weeks.

Доколкото разбирам не правят доставки до Бг или аз се бъркам нещо  newsm78

Какво да правя в случая? Има ли място за притеснение?
Благодаря предварително

# 52
  • София
Доставят до България - ако нещото е до 500 грама, ще го пратят с нормална поща без номер за проследяване Peace

# 53
 Hug Hug Hug  Много ти благодаря за бързия отговор bubchen   bouquet

Притесних се наистина. Аз позлвах като преводач опцията на gmail и от там се обърках така.

Благодаря още вднъж  bouquet

# 54
  • София
We do send postage to Bulgaria, but if you are only buying 500g then we do not put this on a special delivery where it is possible to track the parcel. We just send this by normal Royal Mail post.
As it is around Christmas time the parcel could take a little longer to get to you, it could be a couple of weeks.

"Ние изпращат пощенски в България, но ако те са само 500 грама изкупуване тогава ние не поставя това на специална доставка, когато е възможно да следите парцел. Ние трябва само да изпратите този пост от нормални Royal Mail.
Както е около Коледа парцела може да отнеме малко повече време да стигнем до вас, тя може да бъде няколко седмици."

това излиза с: http://translate.google.com/#, смешно , но разбираемо

# 55
Здравейте! Имам нужда от помощ, за 1-ви път ще използвам http://biddingscheduler.com/, но въведох 2 лири за търг, 7мин. преди края. Но натиснах Preview Bid  , след което Schedule Bid . Изписва ми, че съм заложила 1632лири , 7 сек. преди края на търга. Това да не е максималната сума?  Има ли начин да оправя нещата преди да свършил търга?

# 56
  • София
Здравейте! Имам нужда от помощ, за 1-ви път ще използвам http://biddingscheduler.com/, но въведох 2 лири за търг, 7мин. преди края. Но натиснах Preview Bid  , след което Schedule Bid . Изписва ми, че съм заложила 1632лири , 7 сек. преди края на търга. Това да не е максималната сума?  Има ли начин да оправя нещата преди да свършил търга?

Отиваш в Scheduled Bids, от там можеш да си упдейтнеш инфото ( UPDATE)!

# 57
Благодаря ти, Rima !

# 58

"Ние изпращат пощенски в България, но ако те са само 500 грама изкупуване тогава ние не поставя това на специална доставка, когато е възможно да следите парцел. Ние трябва само да изпратите този пост от нормални Royal Mail.
Както е около Коледа парцела може да отнеме малко повече време да стигнем до вас, тя може да бъде няколко седмици."

това излиза с: http://translate.google.com/#, смешно , но разбираемо

Благодаря ти мила, аз  вече се успокоих. Аз обикновено си ги превеждам в пощата на gmail ама се шашнах малко днес  и се обърках съвсем.
Благодаря ви за помощта, сега ще си чакам поръчката с нетърпение. Дано пристигне преди коледа, че нямам търпение вече.   

bouquet

# 59
  • На плажа
Здравейте,мога ли да помоля за помощ.Никога не съм се оправяла с пазаруването от ибей,но искам да разгледам детски колички,може ли някой да ме насочи?  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт