® E-bay - тема 43

• 36 004
  • 720
  •   1
Отговори
# 105
Преди време ми искаха за 1,600кг бавна доставка 50паунда или 60паунда за бърза Crazy Направо му писах, че това е лудост, пратих му линк от първата страница малко да се вразуми, два дена мълча, и като свърши търга ми прати съобщение, че ще струва 12 паунда  Mr. Green аз не участвах, че много ме стресна с тая доставка.... абе пълен откачалка

# 106
  • София
Похвал  Embarassed Ще блещукам  Party  И тази чанта, Това на джуджана. И този часовник.

# 107
Може и да е обсъждано,но съм пропуснала   Embarassed Искам да си сменя рег.адрес с този на Емпрес-а,оба4е не знам какъв тел да въведа ? newsm78

# 108
  • Варна
Може и да е обсъждано,но съм пропуснала   Embarassed Искам да си сменя рег.адрес с този на Емпрес-а,оба4е не знам какъв тел да въведа ? newsm78

Преди няколко дни и аз се борих с този проблем  Mr. Green Накрая успях, като написах номер на БГ стационарен тел. а кода е с 00359 (после например 52330000)

И още нещо, за което питах в началото на темата, но никой не отговори - при всяка смяна на рег. адрес, Пей пал вземат от картата 1Е, може би за някакво потвърждение  Rolling Eyes 

# 109
Момичета да похваля един продавач. Платих му пантофките на 11.12, след няма и 2ч получих мейл че ги е изпратил и днес си ги взех от пощата. Страхотни са:
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2504821 … ame=STRK:MEWNX:IT
Майка Зайка, не отварям линковете.

# 110

Преди няколко дни и аз се борих с този проблем  Mr. Green Накрая успях, като написах номер на БГ стационарен тел. а кода е с 00359 (после например 52330000)
Amar,успях  bowuu   bouquet

# 111
  • Home is where the heart is...

И още нещо, за което питах в началото на темата, но никой не отговори - при всяка смяна на рег. адрес, Пей пал вземат от картата 1Е, може би за някакво потвърждение  Rolling Eyes 

Сигурна ли си за това? Мен досега не ми се случвало Пейпал да ме таксува за смяна на регистрационен адрес в Ибей...   Thinking

# 112
вие как го разбирате това :

Hi,just to confirm that due to an error in the listing this item will not have free shipping to your country.Should you win please contact me first for a confirmed price.If you have bid believing the shipping was free I would like to apologise and should you wish to cancel your bid I will totally understand.
Regards
Lionel

# 113
  • София

Не се отварят, вероятно даваш линкове от leave feedback, пробвай през won!

# 114
  • София
Момичета да похваля един продавач. Платих му пантофките на 11.12, след няма и 2ч получих мейл че ги е изпратил и днес си ги взех от пощата. Страхотни са:
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2504821 … ame=STRK:MEWNX:IT
Майка Зайка, не отварям линковете.

Супер изглеждат, отговарят ли си на номера, ти кой номер взе?

# 115
  • София

Hi,just to confirm that due to an error in the listing this item will not have free shipping to your country.Should you win please contact me first for a confirmed price.If you have bid believing the shipping was free I would like to apologise and should you wish to cancel your bid I will totally understand.
Regards
Lionel

Здравейте, само да потвърдя, че поради грешка в регистрационните тази позиция няма да има безплатна доставка до вашия country.Should спечелите моля свържете се с мен за първи потвърдена price.If имате оферта вярва на корабоплаването е свободна Бих искал да се извиня и ако искате да се откажете от офертата ще разбере напълно.
С уважение
Лионел

translate.google.com

# 116
  • Варна

Сигурна ли си за това? Мен досега не ми се случвало Пейпал да ме таксува за смяна на регистрационен адрес в Ибей...   Thinking

Да, взели са ми 1Е (1.96лв.) Чудех се какво съм плащала за толкова малко, но съвпада с времето на смяната на адреса, а и в банката звъннах да питам  Rolling Eyes Може би е някакъв вид верификация, защото и адреса става confirmed  newsm78

# 117

Regards
Lionel

Здравейте, само да потвърдя, че поради грешка в регистрационните тази позиция няма да има безплатна доставка до вашия country.Should спечелите моля свържете се с мен за първи потвърдена price.If имате оферта вярва на корабоплаването е свободна Бих искал да се извиня и ако искате да се откажете от офертата ще разбере напълно.
С уважение
Лионел

translate.google.com

справих се и без чичко Гугъл с превода,проблема беше някой да ми разтълкува написаното,а не да ми го превежда  Peace

# 118
  • Пловдив

Regards
Lionel

В случай, че спечелиш, свържи се с енго, за да уточните шипинга.
Аз така го разбирам!  Simple Smile

# 119
  • Отвъд алеята зад шкафа
Запис.

Исках да се похваля с новите покупки, но не мога да копна адреса на снимките от ибей. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт