® E-bay - тема 43

• 35 969
  • 720
  •   1
Отговори
# 705
# 706
  • Варна
vig
Има си опция Free P&P, чекваш нея. А под Post to има възможност да избереш Worldwide.

not responding не се вижда нищо....

Последна редакция: чт, 31 дек 2009, 10:29 от Flash*

# 707

not responding, като се опитам да видя твоите придобивки ми изписва Page Not Responding в унисон с ника ти  Joy

# 708
  • Шумен
Момичета, като пиша съобщение на продавач, мога ли някак си да прикача един файл, pdf формат? От подаръка на малката една част я има два пъти, а огледалната такава липсва. Писах му, той каза че ще ми намери точната част, но тъй като подаръка се състои от 100-тина малки части, иска да знае точно кое ми трябва. Аз съм описала частта точно както в описанието за сглобяване е наименована, но явно пак не ме е разбрал точно коя е.

mimes, защо не му го изпратиш по имейла  newsm78. Доживях и аз след година пазаруване в eBay да получа яке с леке, уж било в идеално състояние  Naughty, бясна съм  Crossing Arms.

# 709
Здравейте,
може би не е тук точното място, но ще се радвам ако ми отговорите. По принцип разбрах, че има лимит за пазаруването от ибей, чрез пейпал. Някой знае ли какъв е този лимит, защото аз не мога да разбера как да проверя.....

# 710

not responding, като се опитам да видя твоите придобивки ми изписва Page Not Responding в унисон с ника ти  Joy

как да го сложа х,мммммммм

# 711
  • Бургас/Пз
Харесах си две неща от един и същи продавач, пише "We offer combined shipping" - това нали означава , че комбинира доставки? В такъв случай ако поръчам две неща с една такса за доставка ли ще дойдат? Трябва ли да пиша на подавача предварително нещо и изобщо как да направя поръчката комбинирана?  newsm78

# 712
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3003804 … ame=STRK:MEWAX:IT
eto taka- това снощи докато спях се оказа ,че е за мен
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3901236 … ame=STRK:MEWNX:IT
тая рокля още я чакам ,егати цял месец ще стане,писах на мацката ,каза ,че ще проверява в пощата ,ама явно я е пратила с няква супер бавна доставка
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=380181000345 тая пола е супер много съм доволна наистина си беше нова
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=370305375554 сако  отдавна го получих много бърза доставка за 2 дни само ,което ме изуми
и чакам два комлекта корсет и бикини...ама след пазника ще дойдат

Последна редакция: чт, 31 дек 2009, 13:13 от not responding

# 713
Харесах си две неща от един и същи продавач, пише "We offer combined shipping" - това нали означава , че комбинира доставки? В такъв случай ако поръчам две неща с една такса за доставка ли ще дойдат? Трябва ли да пиша на подавача предварително нещо и изобщо как да направя поръчката комбинирана?  newsm78
Да, означава че комбинира доставката. Обикновено отстъпката за комбиниран шипинг е около 1-2 паунда от сумата от двете такси.
Имаш два варианта:
1. Питаш го колко ще бъде комбинираната доставка за нещата, които искаш и ако ти изнася, пазаруваш.
2. Купуваш ги и изчакваш да ти прати инвойс с комбинирана доставка, ако не го направи, го подсещаш. Вторият вариант не е по-добрият, защото тогава и да не ти изнасят пощенските, трябва да ги платиш.

not responding , много е хубава поличката, честито! Със здраве да си я носиш  Simple Smile

# 714
Маслинка,лед,мартини,с пожелание за много години!!!Честита Нова Година
С пожелание за много успешни покупки  cheers

# 715
  • Сливен
честита нова година на всички и успешни покупки.
извинявам се но капс -лока ми не работи и пиша само с малки букви.искам да ви попитам за нещо  newsm78.за първи път отворих диспут за неполучена стока,просто тя е от китай и знам  че ги бавят,но винаги досега съм получавала на третата седмица и реших да отворя диспут докато не е изтекъл срокът.обаче продавача се оказа коректен даже ми е написал тракинг номер (за нещо което е 3 лири с доставката)и в някакъв китайски сайт излиза че е изпратено.сега какво да правя да затварям диспъта и да си чакам стоката така  ли newsm78 ?благодаря

# 716
Честита Нова 2010-та Година!Много здраве и парички за харчене! Wink  bouquet Hug

stamimar ,не го затваряй!Това,че ти е дал номера за проследяване не значи,че ще си получиш стоката.Може да е загубена някъде.Когато я получиш,тогава затваряш диспута! Peace

# 717
  • София
честита нова година на всички и успешни покупки.
извинявам се но капс -лока ми не работи и пиша само с малки букви.искам да ви попитам за нещо  newsm78.за първи път отворих диспут за неполучена стока,просто тя е от китай и знам  че ги бавят,но винаги досега съм получавала на третата седмица и реших да отворя диспут докато не е изтекъл срокът.обаче продавача се оказа коректен даже ми е написал тракинг номер (за нещо което е 3 лири с доставката)и в някакъв китайски сайт излиза че е изпратено.сега какво да правя да затварям диспъта и да си чакам стоката така  ли newsm78 ?благодаря

ЧНГ

Можеш да постигнеш главни букви и като заедно с натискането на съответния клавиш задържиш и клавиша SHIFT!

# 718
които чака пратки извън EU, има нов регламент, които е доста кофти и неясен
аз лично ще пасувам поне 3 месеца от американския

# 719
ЧН 2010 !

Какво имаш предвид? Дай по-конкретно инфо  Rolling Eyes .Тъкмо се бях засилила, след отговор за комбиниран шипинг от Щатския  Tired

Общи условия

Активация на акаунт