Направих си перманентен грим на веждите - Тема 2

• 167 439
  • 764
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Миши, и аз съм с косъм по косъм, преди ретуша (тия дни трябва да ходя). леко минавам с молива, след ретуша се надявам да не ми се налага.

# 31
За сега само ще ви следя.

# 32
  • Пловдив
Сладурки къде в Пловдив може да се направи перманентен грим на вежди, качествено и наистина професионално? Предложете някой, който си разбира от работата.
 Hug

# 33
Здравейте,
Моля да ми кажете, ако знаете дали мога да си направя перманентен грим на веждите при положение че кърмя? newsm78 Предварително благодаря  bouquet

# 34
  • София
Хриси, привет!
нека се изкажат и професионалистите, които пишат в темата, но аз си мисля, че след като са растителни боите вероятно не е проблем. но нека все пак се включи някой експерт.

# 35
Хриси, привет!
нека се изкажат и професионалистите, които пишат в темата, но аз си мисля, че след като са растителни боите вероятно не е проблем. но нека все пак се включи някой експерт.

Аз само да те питам.. ти ходи да си ги правиш пак нали? В сми за втори път?

При мен е наложително да запиша час възможно най-скоро, че започнаха да стават кафяво-червен цвят. Минаха 2 години и половина, точно колкото ми каза Еми.
Тя сега по друга техника ли работи? В сми косъм по косъм?

# 36
  • София
Aya_Cuervo, ходих да, напред имам снимка. сега ще се записвам на ретуш.
сега работи и косъм по косъм, но можеш и да си ги направиш плътни, както преди. има доста бои и повече опции.

# 37
Aya_Cuervo, ходих да, напред имам снимка. сега ще се записвам на ретуш.
сега работи и косъм по косъм, но можеш и да си ги направиш плътни, както преди. има доста бои и повече опции.

Аз съм бившата Tony_in_love ако се чудиш... пак съм ин лов де ама с друг ник хехе

Та трябва да се наканя да отида... да видим
Твоите вежди са станали страхотни след последния път хехе...
То след колко време беше ретуша

# 38
  • София
познах те, не се забравя такава красавица Wink

ами, аз си правих преди месец веждите, сега тая седмица мисля да звънна на Еми, за да се разберем за ретуша.

# 39
и аз чакам само да ми даде час за другата седмица  Hug Hug Hug Hug

# 40
  • София
Мацки, много красиви творения видях тук, затова другата седмица и аз ще ходя при Еми  Peace
После ще се отчета със снимков материал  Crazy

Въпросче, първо се ходи на консултация или направо може и да се работи (ако стигнем до съгласие де)?

# 41
Мацки, много красиви творения видях тук, затова другата седмица и аз ще ходя при Еми  Peace
После ще се отчета със снимков материал  Crazy

Въпросче, първо се ходи на консултация или направо може и да се работи (ако стигнем до съгласие де)?

В моя случай направо започнахме да мислим отностно формата, но докато се чудехме тя в еедин момент ми каза че ако искам мога да си помисля и да ги правим например на следващия ден. Хора различни.

Аз искам да ви питам нещо, което съм забелязала да видим дали и на вас ви е направило впечатление. На хора с кръгли лица май им отиват вежди с по правоъгълно ръбче така да ги наречем, а на тези с ъгловати лица по-мека чупка.
Някой с подобни наблюдения?

# 42
Момичетаа днес бях при Еми и вече и аз си имам нови вежди  Hug Hug многооо се радвам .. Скоро ще ви покажа и снимки да видите .
Направихме ги косъм по косъм  Party Всичко траеше около около час , Еми наистина е много любезна и мила и внимателна  Hug Hug

# 43
Не ми се рови назад в темите - ама какво е това "косъм по косъм"?

Отдавна се чудя дали да не си направя - щото съм почти без вежди - в смисъл - тънки, светли и редки.. Обаче ме е притеснява да не станат прекалено ярки върху моето лице - все пак съм почти бяло руса.. newsm78
Доколко стоят естествено на светли хора?

# 44
Момичета исках да питам вие постоянно ли си мажете веждите с кремчето което ви е предписано,защото на мен ЕMи ми  каза 2 пъти на ден , но тук съм чела че не трябва да стоят сухи  Rolling Eyes .......

Магаренцее този метод е по-нов и изглежда по естествено , до колкото знам аз е за момичета с по-редки вежди... аз си ги направих така  Simple Smile  и аз си бях почти без вежди и ги рисувах всеки ден ...
А колкото до това дали стои естествено, когато си със светла коса според мен няма да имаш проблеми цвета се избира според цвета на очите и косата ти тъй ,че не вярвам да ти ги направят такива ,че да не уплашиш после  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт