Направих си перманентен грим на веждите - Тема 2

• 167 192
  • 764
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Адри, все не ми остава време, иначе да направя и едно оформление на темата отпред със снимки, на който иска да публикува и да са по-достъпни за останалите. все се каня и... Rolling Eyes Blush

# 136
  • София
Адри много хубави са станали,да са ти честити.Хем са с хубав цвят и хем не са тънки,много са ти красиви.

# 137
Адри, много са хубави и ти отиват Hug

# 138
Мацки, ето една снимка 24 часа след слагането на грима. Тук съм ги понапудрила малко обаче защото иначе са още много тъмни заради коричките

Много са хубави,Аддри  Peace

# 139
Адри, страхотна си. Разкажи моля те, колко време траеше процедурата, болеше ли много?

# 140
  • София
Еййй, чак толкова комплименти не очаквах  Laughing Даже си мислех, че не на всеки ще харесат защото са по-плътни, а повечето мацки с перманентен грим залагат на съвсем тънки веждички.

В темата има доста разкази за това как минава процедурата, но и аз да си кажа:
Аз си подраних малко за часа и момичето на рецепцията ме настани и ми предложи кафе. След малко ме посрещна прословутата Еми - много красива и лъчезарна девойка и ме заведе в кабинета. Първото нещо беше да ме попита какво точно си представям и какво искам. Аз си изброих условията - да не са много тъмни, да са неутрален цвят за да мога да експериментирам с различните нюанси на русото на косата без притеснение, да спази доколкото е възможно формата на наличното ми окосмение на веждите за да изглеждат по-естествено като са покрити все пак с някакви косъмчета, да са по-плътни, а не просто линийка. Тя ми показа разни пигменти и ми препоръча най-удачния вариант. След това се ляга на един много удобен стол подобен на зъболекарски и тя подстригва леко веждите ако е нужно, изскубва излишните косъмчета за да ги оформи и започва да рисува с молив. Когато е готова ти дава да се видиш и да си кажеш какво да промени. Бърше, пак рисува, коригира и така докато се харесаш на 100%. След това пръска лидокаин (според мен си е напълно излишен) и започва. Първите 5-6 секунди се усеща едно боцкане подобно на усещането когато си скубеш веждите, но не толкова неприятно, а след това не се усеща вече нищо. Цялата процедура трае около час като първите 30 минути са уточняване на цвят и форма, а същинското рисуване е в следващите 20-30 мин. След като приключи веждите са доста оттекли и изглеждат ужасно, но след 30-ина минутки спадат. Тя изписва едно кремче за мазане (струва към 5-6лв) два пъти дневно докато паднат коричките и един ден след това. От следващия ден е позволено да се мокрят и да се слага пудра или ФДТ за да се тушира малко тъмния цвят на коричките. След месец се прави ретуш за доизкусуряване на формата ако е нужно, някаква промяна ако искаш да се направи, за подсилване на пигмента. Ретушът влиза в цената на първоначалното поставяне на грима т.е. плащат се 250лв на първата процедура, а за втората не се плаща нищо допълнително.
В общи линии е това. Ако съм забравила нещо питайте

Последна редакция: сб, 06 мар 2010, 23:53 от Addri

# 141
Много ти благодаря за изчерпателното обяснение. Hug

# 142
Адри,супер са ти !
Моите са по-тънки и може като мога да си ги направя малко по-плътни.Но при мен проблема е ,че нямам косъмчета ! Просто преди много време една козметичка ми ги беше направила на зиг-заг и аз се ядосах и ги "до оправих" ...и след това имах много тънки косъмчета,които след като започнах да слагам първоначално молив и при триенето започнаха да падат...и така

# 143
  • София
Ох, момичета почнаха да ме сърбят веждите, а не смея да ги чеша за да не обеля насилствено коричките  Crazy Колко време след като започват да сърбят се обелват сами? Днес ми е 4 ден

# 144
  • София
Ох, момичета почнаха да ме сърбят веждите, а не смея да ги чеша за да не обеля насилствено коричките  Crazy Колко време след като започват да сърбят се обелват сами? Днес ми е 4 ден

ами, на 5тия, 6тия ден ще ти се обелят, но аз никога не издържам да се обелят сами и лекичко им помагам, но когато са станали люспи вече Peace

# 145
Не ги белете,така пада пигмент и се получават прекъсвания.

# 146
  • София
Не ги белете,така пада пигмент и се получават прекъсвания.

ако стърчат тея ми ти люспи, няма проблем да се дръпнат с пинсетата, пробвано е (макар, че Еми ако ме види, че го казвам ще ми дърпа ушите Simple Smile).

# 147
  • Basel
Адри,страхотни вежди newsm10много ми харесаха точно защото са по-дебели,аз много не си падам по прекалено тънки вежди.Браво и на Еми,страхотна работа Hug

# 148
  • София
Адри, честито! Hug
наистина са чудесни!!!
Здравейте момичета Simple SmileСлед месеци горещо следене на страхотната тема (прочетох и двете Laughing най-после се реших да се спася от досадният молив всяка сутрин.Aurora, адмирации за това че сподели с нас профисионализма на човек, който наистина знае какво прави и го може Hug
Тази седмица и аз ще се похваля с нови вежди и се надявам всичко да е ОК Laughing

# 149
  • София
Обелих сееее  Grinning С малко моя помощ, де   Crazy: Не издържах  Embarassed Идеални са. Цветът е навсякъде абсолютно равномерен  Grinning На изкуствена светлина малко сивее сякаш, не е съвсем кафяво, но ако реша ще го коригираме на ретуша. Много естествено изглеждат иначе. Голям кеф  Mr. Green
Ще се снимам малко по-късно и ще публикувам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт