Направих си перманентен грим на веждите - Тема 2

• 167 079
  • 764
  •   1
Отговори
# 180
Tristania,
намерих снимка в естествен вид, но е от лятото.На море молива за вежди е извън играта Joy
Втората е по-стара и там формата е доста по-различна и гадна Laughing
Парола 12345

http://marse.snimka.bg/other/estest.482770.17806912

Тези са с молив, с последната ми форма.Малко прекалих със скубането Laughing

http://marse.snimka.bg/other/moliv.482777.17807192

Нямам търпение да паднат коричките и да видим какво се е получило.
Забелязах, че едната ми вежда сега е малко по-вдигната от другата, но се надявам при ретуша да може да се коригира.
Ама ти си имаш готина форма и преди интервенцията  Heart Eyes Супер си,браво   bouquet

# 181
  • Враца
аз от 3-4 години се каня и още не мога да се престраша Confused

по едно време ходих при денис, ама предвидливо взех с мен приятелка, която си и правила вече веждите така и имаше нужда от корекция.
седнах на стола, дадох му да ме нарисува, и... О, УЖАССССС!!!!!! Shocked
беше ми направил някакви потресаващи вежди- дебели, остри, и изобщо, такива, които не ми отиваха на лицето хич, ама хич... та така приятелката седна на мое място и се направи Rolling Eyes
 а аз още си ходя с естествените ми.
знам, че с нарисувани ще изглеждам добре, защото моите не си ги харесвам особено, обаче ми е доста притеснено дали ще нацелим точната форма и размер- лош пример имам точно от въпрсната приятелка, която по  едно време беше като карикатура Rolling Eyes
та така.
записвам се да следя, може да се навия.

# 182
Cve, жестоки са ти. Много, ама много ми харесаха.

# 183
Здравейте, момичета
Аз не съм си направила вежди, но щерка ми си направи при Еми. Тя е още на 17 и аз като всяка майка първо реагирах остро, беше ме страх. ама тя подходи хитро, даде ми да изчета целите теми тук във форума и малко по малко се съгласих, защото наистина си ги беше изкубала безобразно и по час на ден ги рисуваше с молив. Беше ме страх да не станат и като перманентно очертани с някакъв молив, хич не ми харесва. общо взето със страх я пуснах. Но сега не съжалявам. Много ми харесват. Даже се замислих и аз да си направя, че и моите доста съм ги проскубала. Седи много хубаво, не съжалявам, че и разреших. Изглежда естествено и формата, която са избрали и красива. Тя е избрала доста светъл цвят, и след като и паднаха коричките станаха съвсем светлички. Та, всъщност, само да споделя опит и да ви благодаря, че ни бяхте много полезни.

# 184
# 185
  • където си пожелая...даааа...
и аз така,даже ми се виждат криви и цвета им е ужасен.Аз специално за уста бих се подложила и за очна линия,ама това не ми харесва въобще.
Тези снимки изобщо не мога да ги отворя, а ми се искаше да ги видя Rolling Eyes
И аз Tired, че съм решила да си направя на очите и устните! Малко не по темата, но ще ми препоръчате ли място в Пловдив, което да е проверено от някоя от вас Praynig Peace!

# 186
  • в Кошера
Започвам да се замислям и аз, защото ми писна да си дооформям веждите всеки ден с молив. Формата ми е хубава, но са много светли и много тънки (без допълнително изтъняване), та искам по-плътни и по-тъмни (с един-два нюанса) вежди  newsm78
Харесвам подобни и не знам дали могат да се нарисуват така, че да изглеждат толкова естествено (искам да се нарисуват косъмчета м/у моите  Rolling Eyes):

Като по-опитни, моля да споделите   bouquet Има ли смисъл изобщо да се подлагам на процедурата?

# 187
Да,могат да се попълнят/уплътнят/с рисунък тип косъмчета между твоите.Щом няма да се бяга много от собствената форма естествения им вид е гаранция.Само погледнато мнооого  отблизо ще личи,че не е косъмче,а за непрофесионалното око и отблизо ,и отдалеч ще е трудно да разбере. Peace

# 188
Аз да попитам уплътняването на същата цена ли е? Hug

# 189
  • София
Аз да попитам уплътняването на същата цена ли е? Hug

Да, на същата си е, поне при Еми. При мен почти не сме излизали от контура на моите си вежди, но ги удебелихме малко и по целия контур има нарисувани отделни косъмчета. И наистина когато си имаш косъмчета е много трудно да се различи, че има перманентен грим. Седи по-естествено от подчертаването с молив. И до момента все още никой не е забелязал, че съм си правила нещо с веждите Simple Smile

ПП: Записах си час за ретуш на 1 април Simple Smile
На 2 имам рожден ден и ще съм още с корички, ама здраве да е. Не ми се чака по-дълго. Искам да знам, че с веждите си съм приключила всякакви грижи за близките 1-2 години Simple Smile

Последна редакция: вт, 23 мар 2010, 12:35 от Addri

# 190
  • Враца
видях, че в момента дима стил имат промоция- десет процента отстъпка  от всички процедури.
веждите са 110 евро, сега са 100 с промоцията.
какви са ви впечатленията оттам?
или магама?
в цялата тема обсъждате само как работи еми....

адри, и аз имам рождене ден на 2-ри април Laughing
и аз искам подарък за рождения ден вежди  Flutter

Последна редакция: вт, 23 мар 2010, 14:44 от Трън в Очите

# 191
  • София
За Дима стил съм чувала добри отзиви по отношение на перманентния грим, но не мога да кажа нищо от първа ръка.
Иначе хубав подарък си си намислила. Аз съм много щастлива, че се престраших да си направя веждите  Grinning Ако знаех колко време ще ми спести щях да го направя мнооого отдавна

# 192
  • в Кошера
Ами аз се навих, особено след като видях резултата на Addri   Two Hearts
Но май ще трябва да поизчакам бебка да се роди, че не ми се струва много добра идея да ме боцкат докато съм  preggo  newsm78

# 193
  • София
Аз питах дали е подходящо да си правя перманентен грим докато кърмя и тогава ми казаха, че няма проблем и се прави и на бременни. Все пак обаче по време на бременост си по-чувствителна от обикновено и не знам дали не е наистина по-хубаво да изчакаш

# 194
  • БГ
и аз така,даже ми се виждат криви и цвета им е ужасен.Аз специално за уста бих се подложила и за очна линия,ама това не ми харесва въобще.
Тези снимки изобщо не мога да ги отворя, а ми се искаше да ги видя Rolling Eyes
И аз Tired, че съм решила да си направя на очите и устните! Малко не по темата, но ще ми препоръчате ли място в Пловдив, което да е проверено от някоя от вас Praynig Peace!
и аз моля за Пловдив някой да сподели,ако има опит Praynig.Ще водя амйка ми месец юни и е твърдо решена да си направи процедурата .

Общи условия

Активация на акаунт