Направих си перманентен грим на веждите - Тема 2

• 167 158
  • 764
  •   1
Отговори
# 510
Ето ги и мойте,преснички и подути  Laughing

Много добре са станали, къде ги прави?

# 511
Мерси,дано и крайния резултат е добър  Simple Smile В Deja Vu ги правих

# 512
Здравейте,
Мисля да си купя ваучер за салон Deja Vu, интересува ме кой прави перманентния грим там?

# 513
Розалия Божилова

# 514
adelle.9  с какво ги мажеш?

# 515
Някой друг да даде мнение за салон Дежа Вю?

# 516
С Гентамицин,може и Витамерфен. Да попитам сега с коричките има някакво наплъсяване,изхвърлен пигмент и гентамицин явно..та това част от коричките,които трябва да чакам да паднат ли е  newsm78 на пипане е като восък примерно и може да се махне,трябва ли?Не знам дали обясних добре,но не знам всъщност какво представляват тези корички.

Преди мен и друго момиче даде мнение за Deja Vu.Като си говорихме кой къде как работи стана дума и за Еми и една на друга си правят някви неща,от тва ми стана ясно,че имат някаква обмяна на опит и ми вдъхна доверие.. крайният резултат още не е ясен Simple Smile

# 517
Целта на мазилата според мен е да се овлажняват коричките ,
за да не изсъхват и по- бавно да паднат,
с тяхното падане се отделя и пигмент
и колкото по- бавно паднат по- малко пигмент се изхвърля.

Първия път като ходих при Еми ми беше споделила , че сама се рисува - уста , вежди...

# 518
Искам да ви попитам, при перманентните изскубват ли се вашите вежди или просто се попълват?

# 519
Моите са попълнени, така стоят малко по- естествено,
аз ги мазах с Витасин.

Тук можете да видите първия ми перманентен грим от Еми,
има снимки преди и след :
https://picasaweb.google.com/ivontistyle/YTRtBI02#

Ето това са ми от сегашния перм.грим :

https://picasaweb.google.com/ivontistyle/22011

имам и още снимки от сега , но не ги откривам

Последна редакция: пн, 14 ное 2011, 23:02 от ivontistyle

# 520
Искам да ви попитам, при перманентните изскубват ли се вашите вежди или просто се попълват?
на мене ми ги изскубна мъничко , колкото да ми направи прословутата чупка Simple Smile но иначе си ми стояха косъмчетата Simple Smile

# 521
.... 240 лв. на година за едните вежди си идват множко...
точно така!

аз също вярвам, че зависи и от кожата, и от избраният цвят.
при това Еми е възможно да използва най-качествените бои, най-натурални и т.н., които по тази причина да издържат толкова малко, ОБАЧЕ цената е много солена за толкова краткотраен резултат Peace
не цената е 125 лева , води се нещо като освежаване , но в цената не влиза повтаряне Simple Smile

# 522
  • София
tedi87877, тези 125 лв цена при Еми ли са?

# 523
tedi87877, тези 125 лв цена при Еми ли са?
дам при Еми са
Но ми бяха написали , че вече не е всеки ден в салона, ако те интересува кога и от колко до колко е там пиши Simple Smile

# 524
Ето ги и мойте,преснички и подути  Laughing

ADELLE, имаш уникални вежди - да са ти честити!
Наистина страхотно са се получили. Аз винаги се вглеждам във формата, чупката и най-вече симетрията, а при теб всичко е перфектно! Браво на професионалиста!  newsm10

Общи условия

Активация на акаунт