Направих си перманентен грим на веждите - Тема 2

• 167 154
  • 764
  •   1
Отговори
# 525
Да попитам сега с коричките има някакво напластяване, изхвърлен пигмент и гентамицин явно..., та това част от коричките,които трябва да чакам да паднат ли е?  newsm78 На пипане е като восък примерно и може да се махне,трябва ли?Не знам дали обясних добре, но не знам всъщност какво представляват тези корички.

ADELLE, въпросните "корички" представляват точно това, което описваш, така че смело можеш да попиваш лекичко с тампон за грим. В смисъл, сутрин първо намазвай с Витамерфен (не твърде обилно, нормално), после то ще си попие през деня и по някое време ще започне да се отделя пигмент и т.н. като спокойно можеш да попиваш отделеното с тампонче за грим. Вечер преди лягане пак мажеш с Витамерфен и така. Спокойно, не ги мисли коричките! В началото и аз бях на тръни, дали правилно изпълнявам инструкциите, дали сега е подходящо да попия с тампон и т.н., но в самия процес на "белене" много бързо сама се ориентираш в ситуацията и действаш правилно по усет. Не се притеснявай, "коричките" не са някакви си кори, ами по-скоро нещо като белене. Аз на моменти дори сама ги подпомагах, когато започваха да стърчат напористо Wink Дефакто след обелването накрая отдолу трябва да ти остане окончателната вежда-рисунка, т.е. като прокараш пръст по веждата си по нея да няма кожи и неравности, а да е гладко. Така като гледам веждите ти са се получили отлично и при обелването едва ли би имало нещо по-различно или подлежащо на фрапантна корекция, затова дишай спокойно!  Peace

# 526
Az pak bqh pri Denis...super dovolna sam otnovo,no 6te vidim rano e da se kaje,4akam da padnat kori4kite i togava 6te e qsno Simple Smile

# 527
Az pak bqh pri Denis...super dovolna sam otnovo,no 6te vidim rano e da se kaje,4akam da padnat kori4kite i togava 6te e qsno Simple Smile
дай ни една снимчица де Simple Smile

# 528
  • София
дай ни една снимчица де Simple Smile

Отдавна се моля да видя работа от денис  Peace

# 529
Hey padnat li kori4kite vednaga 6te ka4a snimka,za da se vidi naistina kak izglejdat!!

# 530
Аз съм много доволна от Рози в Deja Vu, мацката е много внимателна и изпипва нещата докрай.....веждите ми станаха супер:)Simple SmileSimple Smile

# 531
Ето ги и мойте,преснички и подути  Laughing

ADELLE, имаш уникални вежди - да са ти честити!
Наистина страхотно са се получили. Аз винаги се вглеждам във формата, чупката и най-вече симетрията, а при теб всичко е перфектно! Браво на професионалиста!  newsm10

Мерси!
Много е добра Розалия,дори нямат нужда от ретуш.Вече спокойно мога да ви я препоръчам.

# 532
За моите вежди като ги правех,а така  да се притеснявах за формата,
която стана сполучлива според мен,
а цвета пък не ми се получи дори след ретуша,
утре ще ходя за трети път,
изглеждат така сякаш на места е повтаряно по няколко пъти като отсечени черти. Tired

# 533
  • Пловдив
здр-те мами
и аз се записвам тук.Преди седмица ми направиха веждите,вече и коричките паднаха,но ми се струват адски бледи.Не мога да видя контура къде е и да ги оформям по контура толкова са светли.Даже снощи се ядосах и ги оскубах и ги подстригах за да видя им али изобщо контур(освен в краищата на веждите към ушите).Минах и през салона,където ми ги правиха и ме увериха,че са добри,ама аз не съм доволна.Според тях нямало нужда от повтаряне,а на мен много ми бледнеят.По принцип съм с тъмна коса,но се изрусявам и като поникнат моите вежди този контур изобщо го няма.Вие оставяте ли с косъмчета в/у нарисуваните вежди или ги скубите докрай?Плаща ли се ретуширането,защото доколкотo разбрах-не се заплаща,но пък ме е срам и да попитам.прилагам снимка без светкавица да си кажете мнението,малко като магаре съм излезнала,ама щото без грим...
http://prikachi.com/images/938/4117938f.jpg
и
http://prikachi.com/images/939/4117939H.jpg

# 534
здр-те мами
и аз се записвам тук.Преди седмица ми направиха веждите,вече и коричките паднаха,но ми се струват адски бледи.Не мога да видя контура къде е и да ги оформям по контура толкова са светли.Даже снощи се ядосах и ги оскубах и ги подстригах за да видя им али изобщо контур(освен в краищата на веждите към ушите).Минах и през салона,където ми ги правиха и ме увериха,че са добри,ама аз не съм доволна.Според тях нямало нужда от повтаряне,а на мен много ми бледнеят.По принцип съм с тъмна коса,но се изрусявам и като поникнат моите вежди този контур изобщо го няма.Вие оставяте ли с косъмчета в/у нарисуваните вежди или ги скубите докрай?Плаща ли се ретуширането,защото доколкотo разбрах-не се заплаща,но пък ме е срам и да попитам.прилагам снимка без светкавица да си кажете мнението,малко като магаре съм излезнала,ама щото без грим...
http://prikachi.com/images/938/4117938f.jpg
и
http://prikachi.com/images/939/4117939H.jpg

за ретуш не се плаща, поне аз в колкото салони съм питала навсякъде са ми го казвали. Твое право е ако не ти се струват достатъчно наситени , да отидеш и да ти ги направят така както ти си ги представяш..нали все пак затова си си платила. На снимките си си супер Simple Smile но на мене също ми се струва че трябва да си направиш ретушче. Ако намеря снимка от моите , когато си ги правих, изглеждаха много по наситени като цвят ( а той е като твоя) и то без да се налага да си правя ретуш

# 535
Преди няколко дни ходих за консултация и снощи вече ми ги потрети като ми ги удебели леко в основата и ми ги направи по- тъмни, ще ги видим кви ще станат като ми се изчистят коричките.
mannuella по принцип ретуша не се плаща, така че иди си ги повтори , а дори и да е платено според мен си ги направи както смяташ , че ще  ти харесват , все пак 2-3 години ще ги носиш,
аз бях с ваучер към един от сайтовете за колективно пазаруване и си плащах и двете повтаряния.
В кой салон ходиш?

# 536
  • Пловдив
ем,то и аз отидох с такъв ваучер.Сега звъннах ретуша не се заплаща  Crazy и ще ида пак.Иначе ми изглеждат хем тънки,хем светли.А и като ми ги правиха ми обясниха,че до 2-3 седмици щели да избледнеят,а те ако избледнеят изобщо ще се загубят.Всъщност си ги правих в петък-на 5дни са

Последна редакция: ср, 07 дек 2011, 15:45 от mannuella

# 537
Много бързо са ти паднали коричките, нали си ги мазала ,
а ретуша за кога ще ходиш, на мене ми казаха, че трябва да са минали 20 - 30 дена от последната процедура, къде ги правиш?

# 538
  • Пловдив
да,наистина бързо ми паднаха.Аз не ги мазах с крем,а с чиста свинска мас.Когато ми ги правиха нямаше никаква кръв,при вас как беше?За повтарянето ми каза,че трябва да са ми паднали коричките и да минат още 2-3 дни за да се възстанови изцяло кожата.Аз мисля в понеделник да отида,т.е ще са минали 10 дни,но мисля,че при всеки е различно.Примерно аз и не му дадох да ми сложи упойка(ледокаин),прецених,че ще издържа и то се хвана за главата Simple Smile.В Пловдив ги правих,в един салон,не помня името как е

# 539
Здравейте, момичета. Аз също искам да направя перманентен грим. Аз съм от Украйна, и не всичко мога писмено да разбере, но разбрах, че Еми е много добър специалист. Тя е от Варна? Аз ще бъда благодарна за нея контакти.))))
В Украйна има един добър специалист, а цените са много поевтини отколкото в България. Но ако се изчисли цената за билет отиване, както и разходите по процедурата - получавате едно и също нещо. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт