Дързост и красота- 55 ..."Каквото има да става- ще става!"

• 34 990
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте момичета и момчета  Hug
Много ви благодаря за милите пожелания за моята принцеса   bouquet
Аз не съм почерпила във форума, защото РД-то всъщност е утре  Blush
Но все пак много ви благодаря, че мислите за нас, наистина  Hug
Благодаря за номинацията на Форестър, но аз не бих могла да съм шефка, най-малкото защото нямам опит почти никакъв във форума и незнам как се пускат теми и анкети  Rolling Eyes
А за шеф трябва да си вещ в занаята  Flutter
По сериала не мога да взема отношение сега, защото не мога да го гледам тези дни и ще прочета давочера разказа на Марсия, за което й благодаря   bouquet
Целувки на всички  Heart Eyes

# 106
  • София
Дали ще и е неудобно, ако застане в една стая с двамата братя, а - как мислите?
Не, разбира се. Нали е човек -  ще се осъзнае, ще си признае и...чиста като сълза в лявото око на Бруки. Трябва да е луда да не се понаучи на нещо Crazy

Брук и тримата братя ,барабар с бащите им и зетя ги е сбирала в една стая без да й мигне окото,че сега за Тейлър да се притеснявам...  Crazy

Е именно де...затова питам, защото се чудехте как е възможно Брук да стои в една стая с тях пък сега гледам за Тейлър никой не се е загрижил...явно нейните креватни партньори не ви вдъхновяват  Wink...то е ясно, че е малко дървенка, даже и любовна сцена май нямаше, все накрая омотана в чаршафи я дават...ама чак пък такъв безинтерес.

Logan, толкова много ли ще липсваш  Cry...като гледам не се движим с голяма скорост  newsm78

Ако на 6-7 страници се трият по 2-3, мисля че Лоуган ще се върне до новата тема  Thinking

Толкова много ли са изтрити  Shocked...голям "купон" съм изпуснала  Sad

# 107
  • somewhere near the sea
Е именно де...затова питам, защото се чудехте как е възможно Брук да стои в една стая с тях пък сега гледам за Тейлър никой не се е загрижил...явно нейните креватни партньори не ви вдъхновяват  Wink...то е ясно, че е малко дървенка, даже и любовна сцена май нямаше, все накрая омотана в чаршафи я дават...ама чак пък такъв безинтерес.
Да де, много хубаво ни го обяснихте, че е човешко всеки да греши-какво пък, не може едни и същи да ахкат и охкат, нали. Wink Wink

# 108
Lana, аз вече претръпнах покрай Брук и не мога да се изненадам ако която и да е друга се държи по същия начин  Crazy
То беше интересно с първата (Брук), която постави началото и вдигна летвата много високо.
Сега Тейлър колкото и да се пъне, не може я настигна.

# 109
  • София
Мдаааа, не че съм очаквала друго...щом Брук го е правила и е лошо, значи и Тейлър може да го прави, но вече е все едно...тази логика ми е много странна! Огромното възмущение, че едната спяла с братя, и пълното мълчание (освен лекото неободренеие на berina   bouquet), когато го прави другата, щото видиш ли бройката на първата била по-голяма. И като попитам кое не ви харесва - бройката или роднинските връзки (преди време питах) и отговорът беше" защото мъжете са роднини"...малко лицемерно ми идва...

Марсия, права си - всеки греши, но когато грешиш поне не хвърляш камъни по останалите...

Но сте прави Тейлър не може да настигне Брук - Тейлър никога няма да бъде човечна, великодушна и незлоблива! Ще си е все такава егоистка, лицемерка и "вечно невинна"...

Лана, за купона може да благодариш на кръжочника  Mr. Green Много е плодотворно момчето по малките часове, лошото е,че покрай неговите постове горят и стойностните

Не мога, не съм присъствала, как да благодаря за нещо, което не съм видяла (не че съжалявам) - но и силно се съмнявам в подчертаното.

# 110

Но сте прави Тейлър не може да настигне Брук - Тейлър никога няма да бъде човечна, великодушна и незлоблива! Ще си е все такава егоистка, лицемерка и "вечно невинна"...

Знаеш много добре смисъла, в който беше направено сравнението, говорим за ... спането с многото мъже с роднински връзки и не само с тях, раждането на децата им и други такива. Нали така беше зададен и въпроса, как не се притеснявала Т да спи с двама братя?  newsm78 А сега изведнъж говорим за великодушната Брук срещу лицемерната Тейлър  Mr. Green Това какво общо има със сексуалните контакти на двете?  newsm78

# 111
  • София
Да, много добре знам за какво е сравнението - но аз пък правя друго, в друга област? Нямаш против, нали?

И да въпросът ми беше зададен почти така Thinking, но отговор за Тейлър не получих- а само че щом Брук еди си какво, няма какво да обсъждаме Тейлър...което си е лекинко измъкване, но съвсем очаквано!

Искам да направя едно уточнение, защото мисля, че не е ясно. Не осъждам Тейлър, приемам че така се случват нещата в сапунките (не правя паралели с реалния живот) и щом съм приела подобни неща от Брук (дали са ми харесвали или не - друга тема), значи ги приемам и за Тейлър. Но не мога да си обясня как веднъж един човек нарича с какви ли не епитети Брук, а за Тейлър не може да каже същите неща...ей това ми е чудното  newsm78

# 112
  • Бургас
Цитат
Но не мога да си обясня как веднъж един човек нарича с какви ли не епитети Брук, а за Тейлър не може да каже същите неща...ей това ми е чудното 

Според мен така и ще си останем учудени  newsm78.

# 113
  • somewhere near the sea

Марсия, права си - всеки греши, но когато грешиш поне не хвърляш камъни по останалите...
Допускам, че нямаш мен точно предвид като казваш "хвърляш камъни", нищо, че ме споменаваш поименно Wink Аз, както виждаш винаги съм се отнасяла с насмешка към случващото се в този сериал. Други са хората, които живеят в него....
Всъщност сега като прочетох пак, виждам, че имаш предвид Тейлър май, а...мдааа, ooooh!от червеното вино е Crazy

# 114
  • Край ''синьосиньото синьо море''
 ПРИСЪЕДИНЯВАМ се!!!!! Това цуни-гуни на Т.ме дразни Twisted EvilВиди ми се някак ммм...пластмасово Whistling Whistling WhistlingА,че иска да помогне на Ф---р според възможностите   си....ми к'во лошо Simple SmileА пък дали ще успее...хава гъзъ... Simple Smile......По повод ПУСКАЧЪТ на темите:Мисля че МАРСИА е най-подходяща....стига да иска,щото бере ядове, заради туй,че ни светва к'во става в ДиК, докато ние правим нещо друго...т.е. гледаме си кефа или бизнеса,а то момичето се трепе... Hug

# 115
Ох, великодушната, човечната, незлобливата Брук - какви антоними си редим  Joy
Недостижима в креватните похождения наистина Crazy
Хайде, стига вече сме повтаряли едно и също - ясно е, че гледаме с различни очи този сериал.

Марсия ако иска да пуска темите, аз съм за  Peace

# 116
Ох, великодушната, човечната, незлобливата Брук - какви антоними си редим  Joy
Недостижима в креватните похождения наистина Crazy
Хайде, стига вече сме повтаряли едно и също - ясно е, че гледаме с различни очи този сериал.

Марсия ако иска да пуска темите, аз съм за  Peace

След като и Нена си направи самоотвод и ако Марси няма нищо против, аз съм с две ръце за  Peace

# 117
Ненннннннннке  mrstraetz
Честита ти рожденичка newsm59 nbirthday newsm38  cook  party023
Желая й много здраве smile3510 любов hbday дързост  bdbaloni и красота baloni hbday happy bd baloni
Да стане като  mamma интелигентна  ura dance и с чувство за хумор newsm59 nbirthday newsm67 и винаги да си казва ясно мнението newsm07
На  mamma желая да доживее в цветущо здраве 69 рожден ден на щерката Mr. Green
И задължително да се сдобиеш с поне 2 момчета Tada bdbaloni bdbaloni

# 118
Айде някой да ми каже в бяло как се развиват нещата с Шейн, че съквартирантката ми много го мрази. Joy Помня само, че го убиват или се лъжа? newsm78

# 119

Бре голямо обяснение в лИбоФ! Но пак те изпреварихме  smile3534

Общи условия

Активация на акаунт