147 DE> Адвент, след Адвент отминава, среща с подаръците наближава

• 30 919
  • 764
  •   1
Отговори
# 75
Laughing нали?  #Cussing out
Яд ме е, защото малко или много се подготвихме за този тъп фотограф, а имаше по-добри кадри на Милена, а те избраха баш най-лошия!  Twisted Evil

# 76
Аха Peace . Миленка наистина гледа много тъжно там,а иначе е сладурка.

# 77
Лястовичка, на тебе премина ли ти тежкия период с гадене и т.н., при мене като че ли се завръща Sick Иначе за пиенето на много вода и мене ме бяха посъветвали така.
Момичета, а как стои въпроса със снимките на бебетата, още в болницата ли им правят, или ако искаме професионални трябва после да търсим фотограф, студио и т.н.?

# 78
Мали, тоз да вземе да си избърше задника с тая снимка.
Той явно няма подход към децата, къв детски фотограф е!  ooooh!

# 79
Лястовичка, на тебе премина ли ти тежкия период с гадене и т.н., при мене като че ли се завръща Sick Иначе за пиенето на много вода и мене ме бяха посъветвали така.
Момичета, а как стои въпроса със снимките на бебетата, още в болницата ли им правят, или ако искаме професионални трябва после да търсим фотограф, студио и т.н.?
Трохичке,привет Wink ! Продължавам си стабилно с  Sick . Как няма да се обезводня като постоянно повръщам. Имах няколко поносими дни,но от няколко дена пак същата работа. Ще е гърч явно до края на годината  Tired . Иначе си свалям и килца - 5 съм вече.На фигурата добре ми влияе Laughing , но вече да спирам да слабея,че не му е сега времето.
При нас ден-два след раждането дойде профеционален фотограф в болницата и прави снимки за всички,които желаят. Доста направи на Микаела тогава.Мисля,че преди три години ни струваха към 140 евро.Той си носеше всички аксесоари - бели завеси,мечета,ангелчета и други неща.Помня,че една професионална снимка беше безплатна,тоест поемаше я болницата Peace .

# 80
Днес бяхме в Мюнхен за пасаван на Ани. Минахме много бързо и бяха безкрайно любезни. Обаче кучия студ ни отказа от разходка в града и се прибрахме рано-рано в КА. Нищо, багажа за пътуването още ме чака мен.
Имам да наваксвам с четенето, днес сте изписали света!

# 81
Здравейте момичета, всеки ден ви следя, ама все нещо друго трябва да се свърши, а е толкова досадно с този Кирилиzатор (все не мога да намеря буквите).
Страхотни снимки гледах, браво на децата толкова бzрzо растат.
Татянка, аз бих искала на твое място да сменят снимката, успех. Сигурно имаш рукгаберехт.
Сесилия, и е неделя вечер също тъпканица на Крискиндмаркта Peace.
Да се оплача и Криси се разболя, при това в събота сутрин летим за Бг, ужас просто, а толкова го пазих, ама по закона на Мърфи. Сега само се надявам, че няма да стане зле и Ще може да летим. За сега е само със силна хрема, по цяла вечер не се спи  ooooh!.
Утре сме на лекар да видим какво Ще каже той, а така ми се ходи в БГ......
Сърфи, zвzнях ти на домашния днес Peace

# 82
Лястовичка, благодаря! Hug

# 83
При нас нямаше такива екстри като фотограф - мина една акушерка с Полароид, снима ни и си получих творбата в малка папчица "С поздрави  от Нестле" .
 Иначе като новородена не бих я снимала професионално - първо, че много малко новородени изглеждат добре (въпреки, че си е моя намирам, че е имала много по-сладки моменти като бебе отколкото първите дни след раждането), второ, че поне аз не се чувствах преливаща от красота, а все пак ми се искаше да имам и аз снимка с бебето ми Crazy.

Ванче, днес съм на работа (то и за това съм толкова активна Mr. Green Mr. Green Mr. Green) - утре ще съм в къщи и ще можем да се чуем. Ние дали няма да летим заедно в събота? Стискам палци всичко да е наред с детето  newsm78

# 84
Сърфи, Утре Ще се Чуем. Нашият полет го смениха и има вероятност да сме заедно. 13.10 е в София.

# 85
 Simple Smile пак съм аз!
Малкият се събуди и няма лягане  Mr. Green.
vanche_mamche ,колкото по пазиш,толкова повече се получава обратният ефект!Вирусчетата си щъкат и си знаят работата!Дано всичко стане по плана ти и детето да е добре!
Петък,събота,неделя все пълно по марктовете ама аз имам тренинг в Мюнхен  Mr. Green само да се оправя и сме там,че не остана време!само си се каня
140 Е за фото в болницата  Shocked ,ами могат да ми се смеят ама няма да ги дам!
Сбъдваща мечти ,ще се разходите друг път до Мюнхен,времето е наше,както се казва!Какво става с курсът по немски?Да ти кажа ,че ако върви в момента и не го посещаваш, ще ти трябва бележка.В нея да е упоменато,защо не си посещавала часовете!
Аз си намерих група,която ще посещавам с цел да си подобрявам немския говор  Laughing .То нали много умея да говоря де ама ще се пробвам!Другата седмица живи и здрави пак съм на курс по немски.

# 86
Сърфи,благодаря за картичката от все сърце.Много приятно ме изненада.   Hug

# 87
Бре, колко са бързи тия пощенски гълъби Laughing Laughing Laughing.

# 88
Здравейте отново момичета! welcome
Много Ви благодаря за инфото-.Това ме притесняваше най-много, защото аз като един представител на козирозите искам всияко да е под контрол и да е добре обмислено и планирано.Сигурна съм,че ще има изненади,но все пак поне ще тръгна малко по-спокойна.Брат ми живее в по-малко градче до Дюселдорф,работи като лекар в местната болница,но не е семеен и си няма никаква представа относно всички тези неща свързани с детски градини,ясли ,училища.Разправя ми,че детегледачки нямало изобщо и за това такъв вариант  не обсъждах.Аз имам още нива от немския да вземам тук,така че в най-добрия вариант на лято ще подавам документи.Важното е,че избора е взет!
Много сте отзивчиви и мили всички.Ако аз някога мога с нещо да Ви помогна на здравна тема-насреща съм.
Сега често ще посещавам форумчето ви. Two Hearts

# 89
Аз си готвя постно за бъдни вечер, на Коледа мръвки Laughing Ехх как ми липсва Бъдни вечер вкъщи и баща ми да слага тигана за минутните пържоли в 11ч с думите - Деца, яжте сега пържоли, че довечера е постно  Joy

Аз пак имам питанка - някой може ли да препоръча книга с Фингършпиле? Ясмин правят много в градината и само ми надува главата, но по-дългите ги бърка ако ги казва сама - ако някой казва с нея е супер. Последно сме на вълна Макс и Моритц - даже ме поправя ако нейния текст не съвпада с този, който съм намерила в нета  hahaha

Днес иначе бях на Адвентснахмитаг при Ноеми - е нЕма такава лудница - 2ч и главата ме боли все едно съм изпила кило водка снощи ooooh! Ето малко снимки за тези, които не са във ФБ.

Общи условия

Активация на акаунт