Почитатели на Майкъл Джаксън 19 - THE WAY YOU MAKE ME FEEL

• 28 360
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
  • Норвегия
Ох, много го искам този концерт от Буенос Айрес, целия! И с такова качество.

Имаше шанс концертът да изтече в Интернет. Ето кратка предистория:
Оригиналът е собственост на човек, който е бил нает от Майкъл, по време на концерта, да обезпечи превозни средства за него и антуража. В знак на благодарност Бил Брей му връчва касетата. И така, едва сега той се сеща, че може да изкара малко парички (дивак, подарък му е, можеше да го сподели с феновете като го метне на някой сървър) - прехвърля материала на DVD, скалъпва сайт за продажба, пуска в Тубата кратки откъси и получава доста заявки. Ако приемаше плащане с карти и аз бях готова да се наредя на опашката.

Но някой (не става ясно дали е Сони или адвокатите на тръста) се намесва и така ние се прощаваме с този концерт (засега). Мълвата носи, че са били Сони, други казват, че е тръста. Остава да чакаме нечие благоволение концертът да се пусне официално в продажба.

Витае крехка надежда: още един-двама се похвалиха, че имат копия и се готвят да го качат някъде. Така че, при всички случаи, не ни остава друго освен и ние да дебнем.
--------------------------
kloi,   bouquet

# 91
    Mила victoria   много , много те моля разкажи , само това ни остана , спомените на хора като теб , докоснали се истински до него  Heart Eyes

# 92
Ейй ,Вики появи се. Heart Eyes
Благодаря за новата тема.Аз съм на нова работа и имам малко свободно време, но всеки ден влизам тук.Невероятни сте, момичета.

# 93
Еех, сега напук на всичко, в което сама се опитвам да се убеждавам, ми стана много тъжно... Cry
Наближава Коледа и Нова Година и навсякъде гледам реклами за концерти. Слушам за концерти. Новините за това коя група ще изнася концерт и коя е поредната звезда, която идва в България ме заливат отвсякъде и не ме оставят на мира. Може би защото така ме боли от тях...Да знам, че никога, никога няма да го видя.  
Не биваше да си отива така, просто не биваше...Да можеше да е изнесъл поне един концерт в Лондон, не толкова и заради нас дори, а заради самия него, за да усети отново сливането със сцената, която толкова обича, да почувства любовта на феновете, да е във вихъра, в стихията си макар и само още един-единствен последен път...сигурна съм, че би бил щастлив...
Как да не боли??? Weary  

# 94
Вики здравей, появи се.... Hug Hug Hug
Момичета относно концерта в Аржентина, преди няколко дни попднах на този материал, някъде .. Не мога да се сетя за това  къде го четох на български. Видях , че имаше цена .... Бяха пуснати няколко откъса от концерта с прекрасно качетство. Ако не се лъца мился , че scary  от друг форум го бе постнал, но не съм сигурна. Ако някой попдане нека да даде линк. Аз ще продължа да търся. Сигурни ли сте , че няма от къде да го дръпнем в  нета? 
ИНАЧЕ ОТНОСНО ПАРФЮМИТЕ БЯХ ВИ ПУСНАЛА КОИ СА ЛЮБИМИТЕ МУ..... НЯКОЙ ИМА ЛИ ВЕЧЕ НОВИЯ?

И НЕ МОГА, ОТМИНАВАМ ПОСТОВЕТЕ ЗА КОНЦЕРТИТЕ. ИЗВИНЕТЕ МЕ НЕ МОГА ДА ГИ ЧЕТА.....ТВЪРДЕ БОЛЕЗНЕНИ СА ЗА МЕН...ТОВА Е НЕЩОТО С КОЕТО НЕ МОГА ДА СЕ ПРЕБОРЯ. НЯКОИ МОМИЧЕТА ЗНАЯТ, КАЗВАЛА СЪМ ИМ КОЛКО МЕ БОЛИ ОТ ФАКТА ЧЕ НИКОГА НЯМА ДА СРЕЩНА ПОГЛЕДА МУ.... НЕ МИ СЕ СЪРДЕТЕ. АЗ ИСКРЕННО СЕ РАДВАМ ЗА ВСИЧКИ ВАС!
ОБИЧАМ ВИ!!!!

# 95
                  къса ми се сърцето Cry

# 96
                           Heart Eyes Heart Eyes Ето я и принцесата -другото сладурчеTwo Hearts Two Hearts

# 97
 ani_220778 ...не си ли ми чела разказа за срещата ми с него...ще ти пусна линк на лични само кажи.
Ако има още някой който не я е чел да се обади за да  ви пусна линк.
Поне това многа да направя за вас  Sad    Hug

Момичета чета ви когато мога,имам и пропуски но го правя с цел ,имам нужда от спокойствие,знаете че ми предстои раждане и тази ми бременност беше кошмарна в емоционално отношение а сега когато наближава края искам да съм спокойна и заредена с положителна енергия.Избягвам да го гледам или слушам ,понякога се получава,понякога не...но правя каквото мога...измъчих го това бебче с толкова много сълзи . Да знаете че не съм ви забравила дори и да не пиша често просто всичко това се случи във неподходящ момент от живота ми и тябва да мисля за други освен за себе си.
Да знаете че ако някой има нужда нещо да ме пита или казва винаги може да ми пише на лични...за всеки случай,защото може да пропусна ако е в темата.  Hug

ПС...сега когато майка ми ще идва и ще ми донесе всички снимки ,ще подбера и сканирам от тях и така ще можете не само да четете ами и  да видите спомените ми , така че има още какво да дам на тази тема и вас.  Peace

# 98
                    Two HeartsНай-милият тати на света :lovekiss

# 99
Благодаря ти  Hug ти се дръж заради бебчо ,често съм си мислила как понасяш всичко в твоето състояние...ще ти стискам палци

# 100
Вики,миличка не се тревожи.Сега се погрижи за прекрасното събитие,което те очаква.Ще си при нас когато можеш.Много те гушкам и ти желая безпроблемно и леко раждане.Нека това ти е наградата за сълзите,които си изплакала тази година.И ти си една щастливка.Нали го знаеш? Hug

Момичета няма повече да говоря за концерти.Обещавам!Съжалявам,ако съм наранила някой в егоистичното си вайкане!

stelass ,съжалявам !!!

# 101
лили,geradost   Hug

сузи писах на лични но ми дава това ,оправи го и ще пробвам пак
Цитат
Съобщението не може да бъде изпратено. 'suzi05' е изчерпал лимита си и е запълнил кутията си за входящи съобщения.

# 102
Ох,момичета...наистина с право се чувствам безпомощна само като си помисля,че просто всичко свърши.Аз ви казах,понякога всички тия наши писания ми се струват безмислени...просто защото него го няма,а така ми става по-зле.За какво да пишем????Какво да обсъждаме????Това е само когато си потъвам в моята мъка...за него....Но после,си казвам,Боже,добре,че ви има...Всички ние сме част от Майкъл и заедно сме едно семейство.Аз така ви чувствам....Обичам ви мацки!!!! Hug

# 103
O не не пишете, моля Ви. Не искам да съм егоист . Има момичета , които искренно се радват да ги четат. Аз просто ще ги отминавам  на този етап ... Може би в бъдеще ще мога...
Вики , в момента бъди с бебето....То най-много има нужда от теб. А когато се роди и имаш време за нас между почивките в кърменето отбивай се. Ние винаги се радваме като те видим Grinning

И моля ви пак пишете за концертите!!!

И за да развеселя обстановката
нали темата е  The way you make me feel - ee няма как да е по друг начин....

# 104
Вики, как мислиш да го кръстиш?  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт