Примерна схема за захранване 20

• 29 837
  • 745
  •   1
Отговори
# 75
  • София
хей момичета имам две питанки към вас,

1) ще правя домашно пюре, в което ще сложа и малко грах, как го белите след сваряване????? Зрънце по зрънце ли???

2) коя марка сухари купувате, че вчера в магазина се обърках направо, та рекох да изчакам да ви попитам. Не бързаме още със сухарите, такаче ще изчакам да ми отговорите.

# 76
Misse,не го беля-само го пасирам, става ок и е много гладка консистенцията, люспата му е доста крехка, а и на тази възръст вече може и малко по-груби консистенции
Зеленото, мен детскиде сухари също доста ме смущават-аз купувам само чисто оризови и чисто пшенични, никакви други за сега.

# 77
  • София
Misse,не го беля-само го пасирам, става ок и е много гладка консистенцията, люспата му е доста крехка, а и на тази възръст вече може и малко по-груби консистенции
Зеленото, мен детскиде сухари също доста ме смущават-аз купувам само чисто оризови и чисто пшенични, никакви други за сега.

Значи и царевицата да не я беля, ще сложа по малко.

Имат ли марка тези оризови и пшенични. Има някакви гръцки май newsm78

# 78
ааа, царевицата е друго нещо, на нея люспата е твърда доста...пробвай дали ще се смели, ако ти е силен пасатора, аз нямам домашна царевица и не съм пробвала с нея, купувам пюрета на Овко с царевица
ами едните дето ги взимам май са Бг...пише на тях Житенки и отдоло с малки буквички-оризови или пшеничени...а др. са едни големи пакети марка изи -на латиница...от тях има пак и двете и не си спомням на коя от двете марки има и пшеничено-оризови

# 79
Момичета, да се включа и аз за рибата...
Като купувах месата намерих и риба и съм купила 2
- на Semper 135г, Сьомга с картофи: Филе от сьомга 11%, картофи, вода, рапично олио.
- на Ганчев 190г, Хек с картофи и моркови: бяла риба хек 10%, картофи, моркови, слънч. олио, кромид лук, вода, ЗАХАР
Мисля, че и двете са ОК, ако се пренебрегне захарта.

# 80
Момичета, да се включа и аз за рибата...
Като купувах месата намерих и риба и съм купила 2
- на Semper 135г, Сьомга с картофи: Филе от сьомга 11%, картофи, вода, рапично олио.
- на Ганчев 190г, Хек с картофи и моркови: бяла риба хек 10%, картофи, моркови, слънч. олио, кромид лук, вода, ЗАХАР
Мисля, че и двете са ОК, ако се пренебрегне захарта.
мен Ганчев си ме притесняват принципно и преди една годинка не бих дала нищо от техните неща, но въпрос за избор....аз май ще приготвя риба сама

# 81
Е, не че аз съм им фен  Stop
В нашия супер има само техни пюрета и все ги заглеждам, че са ми под ръка. Ама нищо читаво не съм видяла от зеленчуците до сега. Като се абстрахираме от захарта, която не знам защо я има в месните им пюрета  newsm78, това беше едно от малкокомпонентните пюрета (пък и без много подправки). Все пак имаме време до рибата ние  Wink

# 82
Като се абстрахираме от захарта, която не знам защо я има в месните им пюрета  newsm78,
за вкус  Sad , да наистина за тяхно пюре звучи доста изчистено.. Laughing

# 83
Края на месеца ще въвеждам ориза,
според вас как е по добре - да му сготвя от пакет ориз с някой зеленчук
или с оризова каша да го направя.

# 84
za вашата възръст по-добре почни с каша, а по-натам му направи...по принцип трябва само определен вид ориз,освен това става лепкава, као не се улучи дозата вода и освен това си става на бучки-едва ли детето ти яде много гъсти храни още..а кашите са доста финни и много хубави, по натам ще му гог готвиш

# 85
Гунди, благодаря за отговора
иначе знам как става ориза на ангелчетата ми им готвех и после прецеждах през цедка за да е гладка консистенцията иначе ми стоеше все едно не е пасиран добре.

# 86
  • София
ааа, царевицата е друго нещо, на нея люспата е твърда доста...пробвай дали ще се смели, ако ти е силен пасатора, аз нямам домашна царевица и не съм пробвала с нея, купувам пюрета на Овко с царевица
ами едните дето ги взимам май са Бг...пише на тях Житенки и отдоло с малки буквички-оризови или пшеничени...а др. са едни големи пакети марка изи -на латиница...от тях има пак и двете и не си спомням на коя от двете марки има и пшеничено-оризови

пасира се и тя до еднородна смес, но.... капачките не хлътнаха (т.е. не затвориха като ги обърнах и реших 3мин да ги сваря за запечатване- резултат- бумбаж Cry). Сега ще приготвям ден за ден Embarassed

Утре ще ги потърся тези сухари Peace

# 87
missence аз също си правя за няколко дни бурканчета. Като приготвя пюрето и го разсипя по бурканчетата обикновенно вече доста е изстинало. Тогава слагам бурканчетата(без капачките) в микровълновата за около 30 секунди. После затварям и обръщам. Досега ми се получава  Mr. Green

# 88
  • София
missence аз също си правя за няколко дни бурканчета. Като приготвя пюрето и го разсипя по бурканчетата обикновенно вече доста е изстинало. Тогава слагам бурканчетата(без капачките) в микровълновата за около 30 секунди. После затварям и обръщам. Досега ми се получава  Mr. Green

ех, да пях питала по-рано ooooh! утре втори дубъл   bouquet

# 89
  • София
Аз отстранявам люспата на граха през цедка. Слагам в цедката и с лъжица натискам -излиза само граха, люспата остава вътре. Не знам докога така ще си играя. Последния път правих за 2 бурканчета и бая се озорих!
Риба реших, че ще й направя аз, както каза доки. Бяла риба - на пара. Ама не на пара, че нямам уред, а направо ще я сваря.

Общи условия

Активация на акаунт