Примерна схема за захранване 20

• 29 899
  • 745
  •   1
Отговори
# 510
Аз писах за кашата с просо на ХИПП. SZA , аз я купувам от една аптека в Младост1- имат цялата продукция на ХИПП.
Има много хубава каша на сънвал Био бамбини чисто просо-аз така го въведох

Аманита, въвеждането на закуската зависи от детето и предлаганите до сега от теб храни.
Симона е захранена на 5 м. и половина и още няма сутрешна закуска различна от мляко. Просто няма какво да й предложа различно от каша. Давам само по лъжица-две плодово пюре след кърмата.
На голямата и дадох попара три месеца след захранването, т.е. в края на 7-ми месец.

Някой пита за готовото пюре от банан на ХИПП- от днес го давам.

# 511
Франческа - моля те, пиши после как е реагирало детенцето ти на това пюре, защото при нас имаше ужасна реакция (към вкуса имам предвид) и се наложи да давам директно пресен пасиран банан Rolling Eyes

# 512
  • Варна
Аманита, да моля! Благодаря.
Мишенце, няма - изръчкала съм ги, с Бебо сме приятелчета вече, ако имаше откъде, щяха да ми я доставят. Толкова неща не зареждат в тая Варна - умът ми не го побира. Затова съм тръгнала да тормозя свеки да донесе от София. Че сме на по-специална диета вече, не че нещо се гевезя.
 Мерси много и извинявайте, че ви надух главите с тия каши  Embarassed

# 513
  • Видин
Бухта, ето адреса от касовата бележка
Бейби Маркет ООД
Жк. Младост 1 бл74
Магазин Baby Market
ул. Нишава 153  Hug

Пюретата и кашите са доста по-евтини отколкото в онлайн магазина на Био Слънце и Луна  Rolling Eyes
Малкото пюренце- 1.15, голямото 1.85  Peace

# 514
Франческа - моля те, пиши после как е реагирало детенцето ти на това пюре, защото при нас имаше ужасна реакция (към вкуса имам предвид) и се наложи да давам директно пресен пасиран банан Rolling Eyes

Ще ти кажа как реагира на вкуса на банана-  Sick
Аз го и очаквах, и каката не беше очарована от него.

Аманита, този адрес в София ли е- Жк. Младост 1 бл74? Питам, защото ако да, там няма детски магазин.

Последна редакция: пн, 11 яну 2010, 10:36 от Франческа Салиери

# 515
  • Видин
Това явно е адреса на фирмата  Peace

# 516
Здравейте момичета,
имам една главоблъсканица. Захранени сме от преди месец. Започнахме със зеленчукови пюрета, включих и няколко плодови. Според педиатърката не бива да бързам с кашите(малко сме пухкавки), въпреки че съм чувала и противоречиви мнения за кашите. И засега не искам да въвеждам каши, а месо. Но понеже аз си правя пюретата, а месото мисля да го добавям от Хипското с ориз, та въпроса ми е: Как да въведа ориза и колко дни?

# 517
Франчека , не те ли притеснява че в състава пише че има лимонов сок, освен банан.. та нали не трябва повече от 1 ново.Аз още не съм почнала захранването, но чета активно, а и поръчах вече пюретете ,с които ще започна като начало

# 518
Франчека , не те ли притеснява че в състава пише че има лимонов сок, освен банан.. та нали не трябва повече от 1 ново.Аз още не съм почнала захранването, но чета активно, а и поръчах вече пюретете ,с които ще започна като начало

Съставът на пюрето е близо 100% банан. Не, не ме притеснява, просто не се вманиачавам.  Peace

# 519
Усмихнатотот и от мен Ч.Р.Д smile3525 Tada

За лимоновия сок- подправките не се въвеждат самостоятелно и не е проблем,ако и тя е нов продукт-еее,вярно това вече зависи от възръстта

# 520
Здравейте момичета,
имам една главоблъсканица. Захранени сме от преди месец. Започнахме със зеленчукови пюрета, включих и няколко плодови. Според педиатърката не бива да бързам с кашите(малко сме пухкавки), въпреки че съм чувала и противоречиви мнения за кашите. И засега не искам да въвеждам каши, а месо. Но понеже аз си правя пюретата, а месото мисля да го добавям от Хипското с ориз, та въпроса ми е: Как да въведа ориза и колко дни?
например с пюре тиквичка с ориз на Хип, или си правиш сама ориз сварен-а колко дни ..колкото въвеждаш нова храна,3-4-5 , ти си решаваш

# 521
Здравейте момичета,
например с пюре тиквичка с ориз на Хип, или си правиш сама ориз сварен-а колко дни ..колкото въвеждаш нова храна,3-4-5 , ти си решаваш
същото нещо се чудех и аз, дали може да се въведе ориза с това пюренце (Хип май е тиквичка, каротф и ориз) или трябва с каша, защото още няма да въвеждам кашите, а ми предстои да давам тиквичка и ме притесняваше оризът вътре.

# 522
ами въведи тиквичката или ориза отделно и после дай това пюре, нали не можеш и двете да ги въведеш едновременно, но иначе можеш с него да въведеш ориза-аз така го въведох

# 523
Франческа - предположих, че може да е такава реакцията и при вас, то на вкус е потресаващо това пюре..хем кисело, хем прекалено сладко, едно такова...може би заради лимоновия сок, не знам, но не става за ядене. При нас пресен пасиран банан много провървя, давах го с каша следобед - по мъничко де, заради хистамина (уж). Успех с банана Hug

Може ли да се премине към месо, без да се дава каша?

# 524
Може ли да се премине към месо, без да се дава каша?

Да. Така по препоръка на педиатър въведох първо месото и после кашата на голямата си дъщеря.

Общи условия

Активация на акаунт