Коледно-новогодишно-пролетна тема за ПОРОДЕНИ деца! *28*

• 30 047
  • 686
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте Simple Smile Приемате ли нови попълнения   bouquet
Имам дъщеря на 1г.2м. и в момента съм бременна с 2-ро Simple Smile По мои изчисления термин 3 октомври,но да видим точката първо и тогава ще знам със сигурност.

# 76
  • София
естествено, добре дошла и леко бременеене! Grinning  bouquet

# 77
Добре дошли на всички нови мами!  Hug

Андариел, страхотни са ти децата, много да се гордееш с тях!   bouquet

Ние сме добре, аз имам доста работа напоследък, у дома е пълен хаос, имаме сериозна нужда от ремонт /под 'ние' имам предвид и апартамента, и аз самата  hahaha - едно СПА нема ми дойде зле, но няма нито време, нито кеш сега/, януари ни беше празнично натоварен, въобще лудницата, както винаги, е пълна. Имам нерви с дребното, че не ще да маха памперса, а трябаше отдавна, но вече просто го махаме и така. Ще пера гащи, какво да правя...

Момиета, да ви питам. особено тези с поотраснали хлапета. Къде дянахте вече неизползваните неща от бебшорския период? Имам предвид разни бебешки колички, умалели дрешки, разните му там триколки, люлки и тем подобни бебешки боклуци? Всичко ми е здраво, не искам да хвърлям на боклука, а около мен няма бебоци. поне не такива в нужда. Май ще дарявам...

# 78
  • София
Мерси за комплимента!

Повечето неща подарих или просто изхвърлихме. Играчките и бебешките книжки ги запазих, част от тях изпратихме по бабите и децата дори сега на моменти се сещат за тях и си играят. Буквално се вбебешават, толкова са сладки! Сега вече имаме много близко роднинско бебе и те подариха голяма част от играчките и книжките на него. Дето се вика, оказаха голяма чест на въпросното бебе. Все пак най-любимите си ги запазиха. Все още сме заринати с играчти, ама не си ги дават.

# 79
На мен играчките са ми най-малкият проблем. Имам чисто запазена бебешка количка, тип триколка, извозих ги и двамата с нея, после и едно съседско бебе и още е здрава, сърце не ми дава да я хвърля. Също градинска люлка, знаете ги, поне 45-50 лв са, как да я захвърля на боклука... За дрехи да не говорим. А живеем в двустаен апартамент. Много неща са в мазата, но и гардеробите са ми задръстени. Имам сестра и братовчед сингъли, бар'чеда уж е със ериозна връзка, но докато ги чакам да се наканят да имат деца, буквално ще се заринем с вещи... Охх, явно ще чета благотворителните форуми, поне да се позлват от наистина нуждаещи се дечица...

# 80
  • София
Ан, аз каквото беше запазено и с търговски вид - в Продавалника, така си върнах обратно половината от парите, които сме дали, пък и някой си е купил въпросното нещо на половин цена. Wink Говоря за едрите неща, някои пък подарих - пак в Продавалника и тук във форума бях пуснала обявята и така. Сега имам приятелка, която чака бебе, ама вече мога само последната си количка да й дам и един слинг.

# 81
Ванче, ще пробвам с продавалника.  Peace Аз пък си мислех, че никой не купува използвани неща...  Rolling Eyes Съдя по една оферта за количка, абсолютно същата като моята - май така и не успяха да я продадат. Но беше отдавна, преди 'кризата'.  Rolling Eyes

# 82
  • София
колички и аз мисля, че вече трудно се продават - просто е заринат продавалника с колички и дрешки! но люлки, колелца се купуват все още. аз за празниците пък взех от един оказион супер запазено колело със спайдърмен за Дани за 50лв. с доставката! изобщо не му личи, че е ползвано. а не исках да даваме 200лв. за ново, щото е 12 цола и ще се ползва наааай-много 2 год. та, да, купуват се стоки 2ра ръка, поне аз купувам. Wink

# 83
   Здравейте!!! Аз съм мама Ели, имам бебче на 5 месеца и съм бременна с второ. Разликата им живот и здраве ще е 1 год. и 1 месец. Записвам се да Ви чета, сигурна съм, че ще науча много от майки, които вече са минали по този път. И се надявам, че ще получа много отговори, защото съм сигурна, че ще имам хиляди въпроси. Струва ми се, че ще е безкрайно трудно, но пък сигурна съм, че няма по-голямо щастие.
   Лек ден на всички!!!

# 84
Здравейте!

Данитка, ellliii26, добре дошли!  bouquetЛеки да са ви бременностите!

Ан, аз нищо не държа в нас, скоро ще се местим и не ми се пренасят неща, които няма да ползвам...скоро Mr. Green
Раздадох де що имам, единствено количката ми остана, мисля да я пусна в Продавалника, аз дефакто от там я купих.
Ама Аня като казва, че е заринато...сигурно само моята я няма там Rolling Eyes

# 85
  • София
Здрасти и добре дошли на новите мами на породени дечица!

И аз така в продавалника някои неща, други съм подарявала, нямам място, пък и не искам да складирам. Запазила съм само някои бебешки дрешки, които са ми много любими, но са съвсем малко, всичко съм изпораздала, дори дрехите за бременни, които имах, разни колани за бременни и за след това - няма за какво да ги пазя тези неща. Иначе в продавалника се продават много нещата. Стига да пуснете добра оферта ще се продадат нещата, защо не. Има и неща, които са на много високи цени за вещи втора употреба и пак се продават. Според мен - колкото и да е запазено нещо, щом е ползвано, би трябвало да е на половин цена горе-долу, но всеки си преценява нещата. Зависи от мараката, първоначалната цена...

p.s.
 Маик и Кари ми се губят нещо след новата година.... как сте, добре ли сте всички?

# 86
ellliii26   bouquet Добре дошла !
За дрешките и другите,аз всичко дадох,подарих,а сега се чудя от къде ще се намерят пари за нови,понеже финансовото ни състояние не е от най-цветущите,но се надявам живот и здраве,както аз съм дала така да ми дадат на мен.Имам само помпа за кърма  Mr. Green Дори и дрехите за бременни подарих  ooooh! Количка имам,но нея навремето,хаха как звучи я взех на старо и ние и разказахме играта,та McKitty можеш да ми пуснеш оферти за твоите  Grinning

# 87
С най-голямо удоволствие, но съм в Бургас...  Thinking Иначе направо ти ги подарявам. Какво чакате? Девойка или младеж? Аха, видях, че много ви е рано още да знаете.
Виж сега, юни, живот и здаве, трябва да идвам към София, а може и още по-рано да се наложи. Ще измислим нещо  Wink

# 88
В продавалника-подарих количката, продадох проходилката и бънджито, а и една прахосмукачка! Всичко стана учудващо бързо и лесно, снимах нещата, пуснах цени и "клиентите" дойдоха до вкъщи да пазаруват! Laughing А също от продавалника купих столчето за хранене, абе общо взето струва си, хем се отърваваш от ненужните вещи, хем ги даваш по предназначение, а не на кофата, хем пък и някои лев получаваш! Sunglasses

# 89
Записвам се че все още сме живи. И аз и мъжа ми Joy Момичета дайте малко кураж, кога ще започне поне малко по малко да ревнува това дете. Минаха повече от 4 месеца а все още дори не иска да я погледне. А тя пък така се е научила да крещи в момента, че всички в къщи подивяхме, начело с баткото.
tbanks все едно аз съм го писала това. Събудят ли се посред нощ и двамата едновременно все едно настъпва 3 световна война. Баткото реве защо кърмя бебето, бебето реве уплашено от баткото и може да откачи човек докато ги накарам да млъкнат и двамата. Да са ми живи и здрави ....
Напоследък имам едни такива чувства, че само си тормозя децата, все някой за нещо реве:( ......много ми е криво на моменти. Хем знам че на тази възраст са манипулаторчета и пак се вързвам много.

Общи условия

Активация на акаунт