Коледно-новогодишно-пролетна тема за ПОРОДЕНИ деца! *28*

• 30 028
  • 686
  •   1
Отговори
# 60
  • София
LeAn, честито, да са ви здрави и послушни принцесите!!!  bouquet

Gugalinka, добре дошла и леко бременеене!  bouquet И аз съм с 2ма юнака Wink, колко ще им е разликата на твоите, че едната ти лентичка не се вижда нещо.

# 61
Момичета, благодаря ви!!!  bouquet

# 62
Аня благодаря!
Разликата им ще е година и десет месеца точно Simple SmileМалко се страхувам от реакцията на баткото,понеже е лепнат като гъбка за мен Simple SmileПри вас как беше?

# 63
  • София
Охоо, гледам, че има много рожденици, че и нови попълнения!
Всеки път като вляза в тази тема ме връхлитат спомени от това вече далечно за мен време, когато бяха в малката възраст. Както се казваше в онази приказка за сапуна, пЕни се не пЕни, ке го ядем! Че и с нашите породени е така.

При нас също по празниците се натръшка народът - кой с бронхит, кой с конюнктивит, сополи, кашлици, та вместо да редя чинии по масата пак бях опънала сергията с лекарствата. Сега с големите студове ми се свива душицата децата да не настинат сутрин, ама добре, че баща им ги води. Почти завършиха първия учебен срок, като гледам при щерката като петокласничка нещата са много добре. За децата този пети клас е невероятен стрес с тези 6-7 часа на ден. С новите учители зорът беше до средата на срока, защото искаше да си създаде положителен авторитет пред тях, но сега вече ги опозна и се поуспокои. Обаче материалът е много и хич не й е лесно. Учебниците са кошмарни, налага се да помагам тук-там, но като цяло се оправя сама, макар и с повече усилия.
Пубертетът се обажда, но вчера доживях да чуя, че тя "направо е извадила късмет с родители"!  #Crazy И то защото не сме ги тормозели да си лягат рано, говорели сме си, а не само да ги питаме дали са си написали домашните и изобщо била свободна, а ние не сме били сухари като родителите на другите деца. Признавам, мед ми покапа по сърцето! Да видим докога ще е.
Малкият си кара по старому, в четвърти клас все още е със същата учителка и си учи сам. Обаче си умира да дразни всички вкъщи. Нищо гадно не прави, ама или задава "тъпи" въпроси, или дава подобни отговори, прави разни маймунджълъци и изобщо е олицетворение на досадното братче от филмите. Явно наваксва заради доброто държание в училище.

# 64
  • София
... но вчера доживях да чуя, че тя "направо е извадила късмет с родители"!  #Crazy И то защото не сме ги тормозели да си лягат рано, говорели сме си, а не само да ги питаме дали са си написали домашните и изобщо била свободна, а ние не сме били сухари като родителите на другите деца. Признавам, мед ми покапа по сърцето!
еее, мечтая си един ден и моите деца така да кажат за родителите си! Heart Eyes Grinning

Аня благодаря!
Разликата им ще е година и десет месеца точно Simple SmileМалко се страхувам от реакцията на баткото,понеже е лепнат като гъбка за мен Simple SmileПри вас как беше?
ами моят към 2 год. възраст (всъщност малко по-рано, точно бях бременна първите месеци с малкия) започна страшно много да се привързва към баща си, да ходи след него, да му пипи из отверки, дискове и т.н. мен дори не ме търсеше (за което и аз имам вина Sad - беше ми зле, работа, бременност, малко дете и домакинстване ми идваха доста в повече). също и като се роди малкия бяхме си поделили децата с мъжа ми  Laughing - той с големия, аз с малкия. точно тогава четох, че на ок. 2 год. възраст момчетата започват да предпочитат бащите си, защото започват да се осъзнават като момчета. Simple Smile

# 65
Всеки път като вляза в тази тема ме връхлитат спомени от това вече далечно за мен време, когато бяха в малката възраст. Както се казваше в онази приказка за сапуна, пЕни се не пЕни, ке го ядем! Че и с нашите породени е така.

...

Пубертетът се обажда, но вчера доживях да чуя, че тя "направо е извадила късмет с родители"!  #Crazy

Охоооо, дано и ние така да кажем... след годиииини...        bouquet   

Сега сме само на ниво „разпенен сапун“  hahaha, ама си е  наш, та си  е най-най-хубав и дума наопаки няма да кажем пред другите    Mr. Green Joy Joy Joy

Последна редакция: вт, 26 яну 2010, 20:05 от LeAn

# 66

Бяхме си поделили децата с мъжа ми  Laughing - той с големия, аз с малкия. точно тогава четох, че на ок. 2 год. възраст момчетата започват да предпочитат бащите си, защото започват да се осъзнават като момчета.

Хм, да очаквам значи към 2-год. възраст Мими още повече да се залепи за мен ли??? #Crazy Вай-вай...

# 67
И ние влизаме в 2те и 4те години скоро, и аз четох, че това са трудни периоди, на упорство, на отрицание, тръшкане, мрънкане!Аман, че досега като че ли беше по-различно Joy. Охх има едни златни моменти на съвместна игра, примерно изваждат всички играчки от етажерки, шкафчета, кошове и ги нареждат в ъгъла на стаята като планина, последния път ги наредиха по мен, както си седях на диванчето и пиех винцето Sunglasses. Най-труден е момента като се вземем от градината с баткото, малката още не ходи, е като се приберем и е като отвързан, хвърчи, крещи,изключително раздразнителен е докато съблечем и облечем дрехите за вкъщи е раввносилно на прекопаването на градина/това май е 100х по-лесно/. От вчера измислих да канализирам енергията в танцуване и тичане в хола на тъмно с фенери в ръка/моят син е фен на джобните фенерчета/ под звуците на Вивалди, ейй голям ефект засега, много внушително им действа и аз разпускам така Mr. Green
С болестите засега сме в диалог Winkкашляме само, но доста продължително-таткото, малката и аз, дано само с това се резминем!!!
Лека работа на всички Hug

# 68
У нас всеки ден се борим да бъде поне малко подредено, признавам много е трудно. Каката днес дори се разходи без гащички и стори онова, което беше за гърнето. JoyПредпочитам да се смея на това, защото иначе не е полезно. Най-смешното беше, че си донесе гъбичка, за да почисти! На мама момичето - отмяна ми е вече.
Петьо не обича да спи следобеден сън толкова, колкото на мен ми се иска, за да имам достатъчно време за форума Grinning Също все повече не го устройва да го зарязваме в неговото кътче и да тичаме след щуротиите на сестра му /редовно простира и сипе дрешки по земята/. Плаче и се надява да бъде на мястото на събитието като всички.
А днес ще ходим на детски кардиолог, защото откриха на Ейми шум Outta Joint
Молете се за нас, момичета!

# 69
Ау, Ейми, като ви гледам разликата...ви се възхищавам и осъзнавам, че хич не ви е лесно.
Стискам палци за прегледа! Hug

Аз днес докато гладих ме осени грандиозна идея-третото дете да се роди, когато Преско тръгне на у-ще.
Ще съм си вкъщи хем за неговият първи клас, хем за следващата година, когато той ще е втори, а Дарена първи.

# 70
  • София
Аз днес докато гладих ме осени грандиозна идея-третото дете да се роди, когато Преско тръгне на у-ще.
Ще съм си вкъщи хем за неговият първи клас, хем за следващата година, когато той ще е втори, а Дарена първи.
хихи, аз имам съвсем същите планове за третото бебе. Wink и хубавото е, че и мъжът ми е навит. Simple Smile

chochka_nadik, благодаря за идеята Laughing, моя Емко също много обича фенерчета, в баумакс рева, че не му купувам. Crazy

Amy81, успех с изследванията, дано е само физиологичен или там както се казваше. Praynig

# 71
и аз съм с двама мъже, по -точно трима, у дома.Баткото беше привързан към баща си докато бях в болницата и малко време след това, и от тогава съм пак аз на дневен ред.Обвинявам малко и баща му, че не задържа този интерес към себе си малко повече, че да ме отменя в някои неща, но-вече заминало.Търси го и него естествено, за отвертки, кабели и т.н., но реши ли че ще е мама-няма оправия.Особено като кърмя.Оная нощ се събудиха двамата едновременно в 5 часа, ревящи за майка си.Ники спи отделно и понеже баща му не можа да го укроти, стоя с него на ръце, плюс любимата играчка за мачкане и заспиване, плюс един огромен тигър-отскоро любима играчка, който тигър има памперс, та с цялата менажерия, м гледат докато кърмя, за да мълчи Ники и да може Борко да се нахрани като хората, че той пък чуе ли гласа на батко си и забравя всичко друго.
Та искам да кажа, че не е леко, ама се нареждат нещата.
А това с двете години на мн ми излезе през носа-с истерии, тръшкан, инати, напикаване и какво ли не.Все още ги има някои от нещата.
Сега се забавлявам, че се опитва да накърми любимата си играчка, иска да му слагам помпата и на него за мляко, сменя памперса на тигъра, че се е наакал и такива неща.

# 72
  • София
Да си поФаля пак гарджетата по случай края на срока. Щерката завършва със шестици (само по физическо е петица), справи се с всичко сама и устоя на стреса от започването на пети клас.  Синът и той е с шестици, но неофициално, защото е четвърти клас.

# 73
браво на децата
на мен ми става зле като се замисля за училище, поне има още време

# 74
  • София, Младост 2
Простете за офф-а - tbanks, пощата ти е пълна и няма как да ти отговоря Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт