Коледно-новогодишно-пролетна тема за ПОРОДЕНИ деца! *28*

• 30 039
  • 686
  •   1
Отговори
# 630
  • София
като в клуба на анонимните алкохолици сме Mr. Green
rotfImao rotfImao Ох, замалко да се разкискам пред колежката, ама вярно ни е така темата! Hug

offioly, кога беше бременна, кога стана на 3м. втората ти лентичка?! Whistling Grinning

При нас малкото все още е силно влюбено в голямото. Емко само да викне на Дани и Дани търчи от другата стая; а ако нещо е с мен и баща си да правим нещо и веднага хуква някак развълнуван, много е сладък!
Ние сега се учим да не говорим един през друг и да се изслушват, че става малко сложно като ми говорят 2мата наведнъж. И обяснявам на Емко, че нещо, което Дани не го знае, трябва да му го обясни, а не да го хока. Напр. Дани подражава на брат си и пробва да брои, но бърка числата. Laughing

blagovesta, много ми е приятно когато споделяте емоциите покрай малко по-големи от моите деца. Някак си ми подсказва колко още мили моменти ни чакат и занапред. Hug
Ох, милата иска да ходи в групата на бати "пли големите" както казва Laughing
И Дани е така и затова сме се разбрали с госпожите - сутрин ги оставяме двамата в голямата група, Дани си играе малко там и като стане време за закуска го качват при малките.

Ха, новото 20 при нас е тропането с крак. Главно Дани, снощи и Емко се пробва; подозирам, че от някоя госпожичка в градината са го видяли. Wink

# 631
Сега пък да ви се оплача. Маринка от снощи е схваната във ратлето и страшни болки са. Само лежи и малко дас е помръдне и боли. За това викнахме у нас доктора. Дано да се оправи бързо. Като излязох и я оставих с баща ми и милата плаче, не иска да я оставям, а да бъда с нея. Много ми е гадно за това, но няма начин.

# 632
Сега пък да ви се оплача. Маринка от снощи е схваната във ратлето и страшни болки са. Само лежи и малко дас е помръдне и боли. За това викнахме у нас доктора. Дано да се оправи бързо. Като излязох и я оставих с баща ми и милата плаче, не иска да я оставям, а да бъда с нея. Много ми е гадно за това, но няма начин.
Ох,милата,дано бързичко да се оправи  Hug Какво казва доктора?

# 633
blogovesta, някакво схващане ли е това? Дано бързо да й мине на Маринка!

Вчера сутринта малкият Крум направи "дебют" в яслата на Митко  Joy Понеже го влача винаги със себе си, и в яслата пак заедно сутрин, та го подпрях на пейчицата, докато Митко се преобува; отвътре децата обаче някак разбраха, че има бебе, и всички напъплиха във фоайенцето, наобиколиха го, почнаха да викат "бебе-бебе" и да му се радват; Митко изглеждаше доста смутен, някак си не осъзнаваше, че "неговото" бебе може да е такава атракция за останалите  Mr. Green И затова реши да ревне като магаре.
Хайде много поздрави от Долината   bouquet

# 634
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=164631410223136&set=a … 1.109980022354942
Здравейте:)Ще ни подкрепите ли в това конкурсче:)Моята бебка:)

# 635
  • София
И Дани като беше бебе му се радваха децата в градината. Simple Smile А като проходи му беше много интересно да влиза вътре при тях, дори веднъж г-жата го привика, седна на столче при брат си и другите и омаха една чашка крем. Laughing

# 636
Това вземане от градинат с малкия ми е "кошмар". Каката ми се радва и иска да си тръгва, а малкия - иска вътре с децата. Не ходи на ясла, а се социализира много по-бързо от нея на тази възраст - едвам му откопчвам пръстчетат от касата на вратата.

# 637
Здравейте смели мамчета:) И аз скоро ще бъда във вашите редици, дано не е толкова страшно:)Следя ви редовно напоследък, ама много бавно върви темата...

# 638
babyblue добре дошла  Hug ,още една смела мама  Grinning
Аз съм щастлива,че уикенда свърши и баткото утре е на градина,малките добре ме измориха  Crazy но пък беше много весело  Heart Eyes
Вече са по леглата,а аз си наливам чашка червено винце и ще изровя някой хубав филм.Приятна вечер на всички  Hug

# 639
Хайде да побутна и аз, за да свършим тази тема и да пуснем отново Коледно-новогодишна  Mr. Green

Аз прекарах първия иукенд с двете деца без съвсем никаква външна намеса, дори за няколко часа - само тримата си бяхме. И гости посрещахме събота предиобед, и на плаж на язовира ходихме днес - много хубаво си уплътнихме почивните (за Митко) дни. Тази вечер като си ляга с радост констатира, че утре ще е пак на ясла.
Нооо.... утре ще направя голям пазар, да заредя провизии, че "увиснахме" два дни на суха храна, солети, сандвичи и ориз, нещо хич не ми се ходи по магазини с двамата, а нямам вече никакви запаси.

babyblue, хич не е страшно, не се тревожи Simple Smile  малко ме притеснява времето, когато и Крум ще проходи, как ще ги одържа и двамата, но вероятно и на това ще се намери решение  Mr. Green

Хайде лека нощ!

# 640
Не съм си и помисляла, че темата ще откара цяла година  Joy
Привет  Simple Smile

# 641
Добро утро и хубава седмица на сички. Много късмет и да ви слушат дечицата.

# 642
offioly, много успокояващо ми действа да ти чета постовете:) Много са ти готини момчетата, но ми се струва, че твоят батко е много внимателен и послушен, за това ти е лесно. Като го видях как внимателно и грижовно полива братчето си, направо ми изпълни душата. А и ти си някак положително настроен и ведър човек и направо може пример да вземаме от теб:))
Мен ме притеснява първо как ще понесе раздялата "баткото" докато аз съм 5 дена в болницата  Sad никога не сме се делили, после ние с "баткото" спим заедно (така свикна от малък), а сега ще трябва да спи с баща си, а аз с бебето в друга стая. Притеснявам се дали ще ревнува от бебето, особено като го кърмя..Той е малко обсеващ и иска цялото внимание към него. Предполагам, че в началото докато бебчето още няма претенции големи за внимание ще обръщам повече на "баткото"..майка ми постоянно подхвърля някакви реплики " горкият, направихте го батко без време, той е бебе още, горкото ако знае какво го чака, как ще ги делиш и двамата и подобни, един вид, че го ощетявам като си раждам още едно, за да си делят вниманието ми...ноо аз съм убедена, че всичко ще се нареди с времето.

# 643
  • София
майка ми постоянно подхвърля някакви реплики " горкият, направихте го батко без време, той е бебе още, горкото ако знае какво го чака, как ще ги делиш и двамата и подобни, един вид, че го ощетявам като си раждам още едно, за да си делят вниманието ми...ноо аз съм убедена, че всичко ще се нареди с времето.
Оооо, не мисли така и й намекни, или направо кажи (ти си я познаваш), че не ти е приятно така да говори, поне пред теб. Аз пък се чувствах по абсолютно същия начин - че си предавам по-голямото момче, чувствах се виновна, че не му отделям достатъчно внимание, тъй като баща му се занимаваше изключително много с него, а аз с бебето и дори и детето спря да ме търси толкова (пък и за момчетата с тати е по-интересно вече над опред. възраст). Беше ми пък и кофти и за малкото, че не съм 100% негова, както беше, когато брат му се роди... Всъщност като се замисля повече второто ме терзаеше. Докато една позната (на годините на майка ми) не ми каза - "ама как ще се чувстваш така, я си помисли, малкият ще има винаги през животи си един прекрасен приятел и безценен по-голям брат". И взех, че се осъзнах  Laughing и наистина - двамата са си незаменими дружки и дано си останат така и като порастнат!

Отплеснах се, ще бягам, че съм на интервю за нова работа. Whistling

# 644
И аз много се притеснявам да не се породи ревност, но ние още от сега и говорим за бебето, тя ми гали корема и го целува, много е сладка като и кажем: Къде е бебето и тя идва вдига ми блузата и започва да ми гали корема, дано и като се роди живот и здраве да е така да го приеме лесно

Общи условия

Активация на акаунт